رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید تاکید روسای جمهور روسیه و فرانسه بر حق مشروع ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای هشدار وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: تقابل بعدی ما با ایران دشوار‌تر و پیچیده‌تر خواهد بود سازمان ملل فاش کرد: بیش از ۶۰ شرکت از شهرک‌سازی و نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنند حمله خمپاره‌‌های سرایا القدس و القسام به نظامیان و خودرو‌های ارتش اسرائیل اعتراف بلومبرگ به همکاری آژانس با آمریکا و اسرائیل علیه ایران شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۹ هزار صهیونیست در پی حملات ایران بی خانمان شدند اصابت دقیق موشک‌‌های ایرانی به ۱۰ مرکز راهبردی اسراییل وزیر خارجه عمان: تاکنون موعدی برای ازسرگیری مذاکرات مشخص نشده است عراقچی: غرب آسیا درآستانه یک دوراهی تاریخی است جفری ساکس: اسرائیل در صورت درگیری مجدد با ایران، ضربات شدیدتری می‌خورد سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون با محوریت ایران و اوکراین سنای آمریکا لایحه جنجالی ترامپ را تصویب کرد پزشکیان از برخی مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی بازدید کرد ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنده واقعی جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران بود موضع‌گیری جدید ترامپ درباره ایران تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم
سرخط خبرها

بلینکن با ولیعهد و وزیر خارجه عربستان دیدار کرد

  • کد خبر: ۲۹۶۱۸۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹
بلینکن با ولیعهد و وزیر خارجه عربستان دیدار کرد
وزیر خارجه آمریکا در چارچوب سفر منطقه‌ای خود امروز وارد ریاض شد و با همتای عربستانی خود و ولیعهد سعودی درباره تحولات غزه و لبنان و روابط ۲ کشور گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن امروز (چهارشنبه) با «محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در ریاض گفتگو کرد.  طبق گزارش واس، ولیعهد سعودی با وزیر امور خارجه آمریکا درباره تحولات غزه و لبنان و تلاش برای توقف عملیات نظامی گفتگو داشت.

در این دیدار ۲ طرف درباره روابط دوجانبه و زمینه‌های همکاری مشترک و نیز آخرین تحولات مهم منطقه و جهان و در راس آنها تحولات غزه و لبنان و تلاش‌های انجام شده برای توقف عملیات‌های نظامی و مقابله با پیامد‌های امنیتی و انسانی آن گفتگو کردند.

در این دیدار مساعد بن محمد العیبان، عضو شورای وزیران و مشاور امنیت ملی عربستان و خالد بن علی تاحمیدان، رئیس دستگاه اطلاعات کل این کشور و از طرف آمریکا مایکل راتنی، سفیر این کشور در ریاض و هیات همراه بلینکن حضور داشتند.

همچنین امروز فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان در ریاض میزبان آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، در این دیدار ۲ طرف درباره آخرین تحولات منطقه و در راس آنها تحولات غزه و لبنان و تلاش‌های انجام شده گفتگو کرده و همچنین روابط دوجانبه ریاض-واشنگتن را مورد بررسی قرار دادند.

فرصت باورنکردنی برای اسرائیل

در این دیدار سعود الساطی، معاون وزیر خارجه عربستان در امور سیاسی، مصعب بن محمد الفرحان، مشاور وزیر خارجه در امور سیاسی و محمد الیحیی، دیگر مشاور بن فرحان حضور داشتند.

بلینکن امروز در چارچوب سفری به منطقه غرب آسیا، از تل‌آویو وارد ریاض، پایتخت عربستان شد.

به گفته برخی منابع، هدف وزیر خارجه آمریکا از این سفر گفتگو راجع به برقراری آتش‌بس در غزه، کاهش تنش در منطقه و پرونده عادی‌سازی مناسبات میان عربستان و رژیم صهیونیستی است.

وزیر خارجه آمریکا پیش از عزیمت به ریاض در جمع خبرنگاران، از رژیم صهیونیستی خواست تا از آنچه او «فرصت باورنکردنی» خواند، برای حرکت به سمت عادی‌سازی روابط با عربستان استفاده کند. این لفاظی‌ها درخصوص توافق عادی‌سازی در شرایطی مطرح می‌شود که این مساله کاملا از دستورکار خارج شده است و ریاض اکنون آن را مشروط به ایجاد کشور فلسطین می‌داند؛ امری که تل‌آویو نمی‌پذیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->