آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: خدمت صادقانه به مردم، جهاد فی سبیل الله است

  • کد خبر: ۲۹۶۳۳۳
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۷
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: خدمت صادقانه به مردم، جهاد فی سبیل الله است
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی در جمع قضات گفت: خدمت صادقانه به مردم در هر پست و سمتی، جهاد فی سبیل الله است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین زرندی در جمع قضات دادگاه‌های تجدید نظر و کیفری یک استان خراسان رضوی با تقدیر از زحمات قضات شریف و کارکنان خدوم، کار در دستگاه قضایی را از منظر دنیوی سخت، اما نتیجه خدمت در این مجموعه را به لحاظ معنوی شیرین دانست و با اشاره به روایاتی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم و امام جعفرصادق علیه السلام افزود: همانگونه که خداوند متعال مردم را خانواده خود می‌داند و به آنان محبت و لطف بی پایان دارد، ما نیز باید رویه‌ای را که در قبال خانواده خود در پیش می‌گیریم در برابر مردم اتخاذ کنیم و این رویه چیزی جز مهربانی با مردم نمی‌تواند باشد، چرا که هر قدر با مردم مهرباتر باشیم، بیشتر مورد عنایت و توجه خداوند متعال قرار می‌گیریم.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به مفاد سند تحول قوه قضاییه گفت: اجرای این سند توانسته روند جدیدی از خدمت رسانی حقوقی به شهروندان گرانقدر را ایجاد کند و نگاه متعالی به این سند نیز این امکان را ایجاد میکند تا با ابتکار عمل، به دنبال خدمات نو آورانه به مراجعان محترم باشیم.

زرندی با تأکید بر لزوم پایبندی همگانی به قانون گفت: در حال پیاده سازی ۲ قانون مهم و سرنوشت ساز در زمینه نحوه ارائه خدمات حقوقی، یعنی " قانون جدید شورا‌های حل اختلاف " و " قانون الزام به تنظیم سند اموال غیر منقول " هستیم و با توجه به میزان تأثیر گذاری این قوانین، باید همه پای کار اجرای مطلوب آن باشیم تا انشاالله نفع آن به جامعه برسد.

رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی گفت: دستگاه قضایی رکن اساسی حاکمیتی نظام است و همه باید در کنار قوه قضاییه به دنبال اجرای قانون و خدمت به مردم باشند چرا که در آینده، به لحظه لحظه این خدمات در پیشگاه خداوند متعال به شدت نیازمند خواهیم بود و همه به خوبی می‌دانیم که خداوند اجر و پاداش نیکوکاران را ضایع نخواهد کرد.

زرندی خطاب به عزیزانی که آرزو داشتند تا در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سید حسن نصرالله جهاد کنند و به شهادت برسند گفت: امروز، عرصه خدمت به کشور و مردم صبور و مقاوم، بزرگترین عرصه مجاهدت فی سبیل الله است و هر مسئولی باید جایگاه حقوقی خود را یک سنگر برای دفاع از میهن و امت اسلامی و یک مکان برای رشد و توسعه کشور بداند، بر این اساس تمامی این مناصب سنگر دفاع از نظام و عرصه خدمت به مردم و به مثابه جهاد فی سبیل الله است و بدیهی است که در این مسیر نباید هیچ شرایطی جز کار خالصانه و مؤمنانه مطرح باشد.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با اشاره به نتایج اجرای قانون الزام به تنظیم اسناد رسمی در مورد اموال غیر منقول و همچنین قانون جدید شورای حل اختلاف، اظهار امیدواری کرد که با اجرای خوب این ۲ قانون مهم، انشاالله شاهد تثبیت مالکیت، پیشگیری از وقوع بسیاری از جرائم و بهبود شرایط ایجاد صلح و سازش در جامعه باشیم.

گفتنی است در این جلسه، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، معاونین رئیس کل دادگستری و تعدادی از قضات محاکم کیفری یک و تجدید نظر استان خراسان رضوی نکاتی در زمینه نحوه اجرای مطلوب قانون شورا‌های حل اختلاف، قانون الزام به تنظیم سند رسمی اموال غیر منقول و استقرار محاکم صلح ارائه کردند. در این جلسه همچنین بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی، اجرای کارگاه‌های تخصصی و نشست‌های هم اندیشی در این زمینه‌ها تأکید شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->