نتیجه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شروع طوفانی اوسمار ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان در لیگ برتر(۱۶ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان (۱۶ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آیا شایعهٔ زندانی‌شدن ناهید کیانی در هتل مسابقات جهانی حقیقت داشت؟ + فیلم بازدید معاون باشگاه پرسپولیس از ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد| محل برگزاری دربی به زودی مشخص می‌شود ویدئو | تسلیت بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای صابر کاظمی فقید آدان دروازه بان قطعی استقلال در دربی اوسمار: هواداران انتظار قهرمانی دارند، اما مسیر صاف نیست نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و افغانستان | تساوی ناامیدکننده! سلمانی و شکاری؛ لایی‌های گران سپاهان به پرسپولیس حردانی نتوانست ساپینتو را راضی کند| شب پراشتباه مقابل الوحدات ویدئو | گل دوم تیم ملی فوتسال ایران به افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) مصدومیت منیر جدی نیست ویدئو | سلام نظامی فوتسالیست‌های ایران به سرود مقدس کشورمان پیش از دیدار با افغانستان (۱۵ آبان ۱۴۰۴) کری سنگین مسی برای رونالدو | هیچ‌چیزی با جام جهانی قابل مقایسه نیست! باشگاه العربی قطر: آرام بخواب صابر + عکس بیرو در جمع برترین‌های آسیا + عکس تاریخ و ساعت بازی رفت پرسپولیس و استقلال خوزستان (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | پرسپولیسِ اوسمار جان می‌گیرد؟
سرخط خبرها

کار سخت پرسپولیس برای گرفتن پول از الوکره

  • کد خبر: ۲۹۶۳۴۵
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
کار سخت پرسپولیس برای گرفتن پول از الوکره
باشگاه پرسپولیس نمی‌خواهد به راحتی از گرفتن طلبش کوتاه بیاید.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، زمان پرداخت دستمزد بازیکنان و مربیان خارجی پرسپولیس فرا رسیده و اگر این باشگاه نتواند به تعهدات مالی‌اش در قبال آن‌ها عمل کند، ممکن است مشکلاتی به وجود بیاید. در این میان، باشگاه پرسپولیس روی پولی که از فروش حسن عبدالکریم به دست می‌آورد، خیلی حساب کرده بود و مبلغ آن هم یک میلیون و سیصد هزار دلار بود که هنوز یک دلار آن به پرسپولیس نرسیده است.

در همین راستا باخبر شدیم نماینده باشگاه پرسپولیس در قطر نشستی را با نماینده باشگاه الوکره داشته و به او پیشنهاد داده که با بازکردن یک حساب بانکی در این کشور بتوانند پول را به آن حساب انتقال دهند که با این مسئله موافقت نشده است.

نماینده باشگاه الوکره توضیح داده که همه ردوبدل دلار‌ها در این باشگاه و بانک‌های قطری باید بر اساس قوانین FATF باشد و باید راه‌حل بهتری را برای این انتقال پیدا کنند؛ راه‌حلی که ممکن است به خاطر تحریم‌های ظالمانه، زمان‌بر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->