متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

پژمان فر: کوتاهی‌های بانک‌ها در اعطای وام ازدواج را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم

  • کد خبر: ۲۹۶۳۹۵
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۲
  • ۱
پژمان فر: کوتاهی‌های بانک‌ها در اعطای وام ازدواج را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بانک مرکزی نسبت به تعهداتی که داده اقدامی نکند بسیار جای تاسف دارد و کوتاهی‌هایی که نسبت به موضوع وام ازدواج صورت گرفته را به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله پژمان فر در گفتگوی زنده با شبکه خبر درباره مشکلات دریافت وام ازدواج اظهار کرد: متاسفانه ما در موضوعات تسهیلات ازدواج و فرزندآوری با صف طویلی مواجه هستیم که همه در انتظار دریافت تسهیلات هستند. در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ از رئیس‌کل بانک مرکزی خواستیم تا سامانه مربوط به این موضوع را باز کند. متاسفانه تا سامانه باز نشود و ما تعداد متقاضیان را متوجه نشویم، نمی‌توانیم در این خصوص برنامه‌ریزی کنیم. تاکید می‌کنم، بدون داشتن اطلاعات هیچ گونه اقدام نمی‌توانیم درباره مسائل و مشکلات انجام دهیم.

وی ادامه داد: در همین لحظه که من دارم با شما صحبت می‌کنم، هنوز مشکلاتی در ثبت‌نام افراد در سامانه وجود دارد در عین حال این مشکلات موجب این شده است که ما نتوانیم به صورت دقیق متوجه شویم چه تعدادی از ثبت‌نام کنندگان واجد شرایط هستند و در صف انتظار ایستادند. علت اشکالاتی که در بودجه ۱۴۰۳ پیش آمد، نداشتن اطلاعات است. امروز ما از بانک مرکزی درخواست می‌کنیم که با سرعت اشکالاتی را که در سامانه وجود دارد برطرف کنند تا همه کسانی که واجد شرایط هستند، به‌روز ثبت‌نام کنند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بیان کرد: من به عنوان رئیس کمیسیون اصل ۹۰ می‌خواهم درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنم و از بانک مرکزی می‌خواهم تا اطلاعات کاملی را ارائه دهد و سامانه را باز کنند؛ بنابراین قدم اول، شناسایی افراد واجد شرایط بوده و قدم بعدی شناسایی منابع موجود در بانک‌ها است که باید دید پاسخگوی نیاز‌ها است یا خیر. به عبارت دیگر مانده تسهیلات تکلیفی و غیر تکلیفی باید مشخص شود. تسهیلات تکلیفی به عنوان یک اصل، اولویت دارد و هیچ کس حق ندارد تسهیلات غیر تکلیفی بپردازد؛ بنابراین در این خصوص باید بانک به ما گزارشی ارائه دهد. عدد ۳۳۵ هزار ثبت‌نامی وام ازدواج، واقعی نیست. 

پژمان فر خاطرنشان کرد: ما در کمیسیون اصل ۹۰ معتقدیم منابعی غیر از این ۲۰۰ هزار میلیاردی که از سوی بانک مرکزی پیش‌بینی شده، وجود دارد و بانک مرکزی باید حساب‌کشی سایر بانک‌ها را انجام دهد تا منابعشان را حساب کنند. من معتقدم اگر بانک مرکزی نسبت به تعهداتی که داده اقدامی نکند بسیار جای تاسف دارد و کوتاهی‌هایی را که در وام ازدواج صورت گرفته به مراجع قضایی منتقل می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۳
0
0
جناب پژمان شما از افراد ترسو هستید که فقط شعار میدهید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->