ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس جمهور از اجلاس بریکس بازگشت و وارد تهران شد

  • کد خبر: ۲۹۶۴۱۹
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰
رئیس جمهور از اجلاس بریکس بازگشت و  وارد تهران شد
رئیس جمهور در پایان سفر سه روزه به روسیه و پس از شرکت و سخنرانی در اجلاس اصلی سران گروه بریکس، بریکس با ترکیب گسترده و بریکس پلاس، به تهران بازگشت.

به گزارش شهرآرانیوز، «مسعود پزشکیان» و تیم همراه شامگاه امشب پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳ و در پایان سفر سه روزه خود به منظور شرکت و سخنرانی در اجلاس سران گروه بریکس، بریکس با ترکیب گسترده، بریکس پلاس، با استقبال معاون اول رئیس‌جمهور به تهران بازگشت.

رئیس جمهور همچنین در جریان این سفر با ۱۰ تن از سران کشور‌های شرکت‌کننده در این اجلاس از جمله روسای جمهور روسیه، چین، مصر، آفریقای جنوبی، بلاروس، ونزوئلا و بولیوی، رئیس دولت امارات و نخست وزیران هند و اتیوپی دیدار و گفتگو کرد.

شانزدهمین اجلاس سران گروه بریکس روز‌های اول تا سوم آبان در کازان روسیه برگزار شد و «مسعود پزشکیان» به عنوان یکی از سران کشور‌های عضو بریکس و بنا به دعوت رسمی رئیس‌جمهور روسیه در این اجلاس شرکت کرد.

اجلاس اصلی بریکس با موضوع «تقویت چندجانبه گرایی» با حضور اعضا و اجلاس بریکس-پلاس با حضور اعضا و حدود ۳۰ کشور و سازمان دیگر با عنوان «بریکس و جنوب جهانی» برگزار شد و پزشکیان در اجلاس سران گروه بریکس، بریکس با ترکیب گسترده و بریکس پلاس سخنرانی کرد.

رئیس جمهور همچنین در جریان این سفر با ۱۰ تن از سران کشور‌های شرکت‌کننده در این اجلاس از جمله روسای جمهور روسیه، چین، مصر، آفریقای جنوبی، بلاروس، ونزوئلا و بولیوی، رئیس دولت امارات و نخست وزیران هند و اتیوپی دیدار و گفتگو کرد.

روسیه از اول ژانویه ۲۰۲۴ ریاست دوره‌ای یک ساله گروه بریکس را بر عهده گرفت و قرار است با نظارت این کشور، بریکس در اجلاس کازان بیش از ۲۵۰ رویداد را که طیف وسیعی از موضوعات را پوشش می‌دهند، برگزار کند.

بریکس در سال ۱۳۸۹ با حضور برزیل، روسیه، هند و چین در یکاترینبورگ روسیه تاسیس شد و سال بعد آفریقای جنوبی به این پیمان ملحق شد. مصر، اتیوپی، ایران و امارات نیز دیماه ۱۴۰۲ به آن پیوستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->