سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

نیم فصل طوفانی در انتظار بازیکنان استقلال | موسیمانه کم کار‌ها را اخراج می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۴۶۴
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۴
نیم فصل طوفانی در انتظار بازیکنان استقلال | موسیمانه کم کار‌ها را اخراج می‌کند
یک نیم فصل طوفانی در انتظار بازیکنان استقلال خواهد بود. به خصوص بازیکنانی که از لحاظ فنی نمی‌توانند راضایت کادر فنی جدید را فراهم کنند. موسیمانه به دنبال یک رنسانس اساسی است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، پیستو موسیمانه، سرمربی آفریقایی استقلال بر کادر فنی این تیم مسلط شده و به عنوان مرد اول قرار است از بازی با خیبرخرم آباد سکان هدایت استقلال را به دست بگیرد.

موسیمانه صبح روز جمعه توسط مسئولان باشگاه استقلال به اصحاب رسانه معرفی شد و در یک نشست خبری قرار گرفت تا خبرنگاران سوالات خود را از این مربی بپرسند و در جریان مکنونات ذهنی او قرار بگیرند.

موسیمانه نیز دراین نشست به انگیزه‌هایش برای برخی تغییرات اشاره کرد و حتی از مشاوره‌هایی که بابت حضور در ایران از کارلوس کی‌روش و پاتوسی، بازیکن سابق استقلال گرفته است.

اما او در نهان به دنبال یک انقلاب جدی در ترکیب استقلال است و ظاهرا پیش از حضور در این تیم تمام موارد فنی را همراه با دستیارانش به دقت مورد ارزیابی و بررسی قرار داده است.

موسیمانه قصد دارد بازیکنانی که در ترکیب استقلال کارایی لازم را ندارند بدون هیچ رو دربایستی در نیم فصل کنار بگذارد. او به مدیران باشگاه استقلال هم اعلام کرده که لیست بازیکنانی که مورد نظرش نیستند را در نیم فصل در اختیار باشگاه قرار خواهد داد تا تکلیف برخی بازیکنان روشن شود.

موسیمانه در تمرین روز پنج شنبه نیز بازیکنان را در جریان مسائل تاکتیکی و اهداف خود قرار داد و حالا به نظر می‌رسد که یک نیم فصل طوفانی در انتظار بازیکنانی باشد که نمی‌توانند راضایت سرمربی را جلب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->