نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پدافند هوایی سوریه به حملات رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق، پاسخ داد

  • کد خبر: ۲۹۶۵۲۰
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
پدافند هوایی سوریه به حملات رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق، پاسخ داد
نیرو‌های پدافند هوایی سوریه به حمله موشکی رژیم صهیونیستی که برخی پایگاه‌های نظامی در جنوب و مرکز را هدف قرار داد، پاسخ دادند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یک منبع نظامی سوریه در بیانیه‌ای به خبرگزاری سوریه (سانا) گفت: حوالی ساعت ۲ بامداد امروز-شنبه- دشمن اسرائیلی با شلیک موشک از سمت جولان اشغالی و اراضی لبنان، برخی از پایگاه‌های نظامی را در جنوب و منطقه مرکزی کشور هدف قرار داد.

این منبع افزود: سامانه‌های پدافند هوایی کشورمان به موشک‌های متجاوز پاسخ داده و تعدادی از آنها را سرنگون کردند.

او اشاره کرد هنوز تلاش برای بررسی نتایج تجاوز ادامه دارد.

العربی الجدید نیز نوشت روز شنبه، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک‌هایی با قدرت انفجاری بالا، سامانه‌های پدافند هوایی در استان حمص در مرکز سوریه و حومه استان سویدا در جنوب این کشور را هدف قرار داد.

وبگاه «سویدا ۲۴» (که اخبار مربوط به استان سویدا و حومه آن را پوشش می‌دهد) گزارش داد که یک حمله هوایی اسرائیل نقطه راداری «تل القلیب» متعلق به نیرو‌های سوریه در جنوب شرقی شهر سویدا در جنوب این کشور را هدف قرار داد.

این درحالی است که سانا گزارش داد صدای انفجار در آسمان دمشق شنیده شد و ماهیت آن در حال بررسی است.

سانا افزود تجاوزات صهیونیست‌ها استان حمص را هدف قرار دادند و توضیح داد که پدافند هوایی ارتش سوریه بدون وجود هرگونه هدف قرار دادن پایتخت سوریه با اهداف متخاصم در آسمان دمشق، پایتخت، مقابله کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->