ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید افزایش ۱۲ میلیون مترمکعب ظرفیت تصفیه فاضلاب در مشهد | ۴ همت سرمایه‌گذاری شهرداری برای پروژه‌های تولید پساب شهردار مشهد مقدس: امسال مدیران استان را برای افتتاح پروژه‌ها خسته خواهیم کرد + فیلم شهردار منطقه پنج مشهد: امروز در منطقه پنج، حاشیه شهر نداریم رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ سال شکوفایی پروژه‌های شهرداری است نمای رومی، بیماری معماری | گزارش شهرآرانیوز از چالش‌های امروز معماری شهری در مشهد توزیع حدود ۲ هزار تن کالای طرح تنظیم بازار در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: تمرکز ویژه بر مناطق حاشیه و اقشار آسیب‌پذیر در شورای ششم شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است افتتاح ۴ مرکز نوآوری شهری در مشهد | بزرگداشت روز جهانی خلاقیت و نوآوری برگزار شد + ویدئو مدیران جدید فرهنگ‌سرا‌های شهرداری مشهد منصوب شدند + ویدئو ایستگاه شریعتی مشهد، پرازدحام‌ترین ایستگاه مترو مشهد شد | ساعات شلوغی مترو مشهد تشکیل دو شهر جدید در اطراف مشهد قطعی شد | تعیین‌تکلیف نهایی پرونده شهرستان بینالود در آینده نزدیک شاهد عینی توسعه مشهد در عهد مظفری | درباره کوچه «سرآسیا» که روزگاری محل اجتماع «اصحاب سراچه» بوده است خراسان رضوی رتبه‌ی اول کشوری در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قاچاقچی لوازم یدکی حدود ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد
سرخط خبرها

استفاده از محصولات دانش‌بنیان در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری مشهد

  • کد خبر: ۲۹۶۷۷۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
استفاده از محصولات دانش‌بنیان در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری مشهد
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شهرداری، شورای شهر و کمیسیون عمران شورا گوش شنوایی برای حرف‌‎های شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های دارای تکنولوژی نوین وجود دارد و آمادگی داریم که رویه‌های مرسوم شهرداری را تغییر داده و به صورت نوین اجرا کنیم و و رویه ساخت‌وساز را نیز تغییر دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مجید نژادحسین در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه یکی از کارگروه‌های ذیل کمیسیون عمران، کارگروه تکنولوژی‌های نوین و شرکت‌‎های دانش‌بنیان است، اظهار کرد: هر هفته این شرکت‌های دانش‌بنیان یا شرکت‌هایی که در حوزه ساخت‌وساز و عملیات عمرانی تکنولوژی نوین دارند، محصولات خود را در کمیسیون عمران در کارگروه تکنولوژی‌های نوین ارائه می‎‌دهند.

وی افزود: این کارگروه برای اولین بار تشکیل شده است که عملاً به ارتباط مدیریت شهری با حوزه دانشگاه و مجموعه‌های دانش‌بنیان می‌پردازد. در این کارگروه چندین موضوع مطرح شده که یکی از موضوعات در جلسات قبلی «قیر پلیمر» بود. این قیر در بی‌آرتی‌ها و پل‌ها اجرا شده و باعث می‌شود که در زمستان، برف روی آسفالت ننشیند و موجبات لغزندگی خودرو‌ها فراهم نشود. همچنین نشست آسفالت به دلیل حرکت بی‌آرتی‌ها و اتوبوس‌ها کمتر می‌شود.

نژادحسین بیان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که اخیراً مطرح شد، این بود که میله‌های جداکننده در رینگ دور صدمتری فلزی است و این میله‌ها توسط معتادان متجاهر سرقت می‌شود. یک شرکت دانش‌بنیان در جلسه‌ای که داشتیم، مطرح کرد می‌تواند به جای این نرده‌های فلزی، بتن‌های الیافی را اجرا کند. این مدل نرده‌ها پازلی است و قابلیت جابه‌جایی دارد. رنگ‌‎آمیزی و طرح‌های آن متفاوت است. این قابلیت وجود دارد که در برخی قسمت‌ها، از بتن الیافی استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: قرار شد این محصول تست شود که بخشی را در منطقه ۶ تست کردند. اگر تست مثبت باشد، در قسمت‎‌هایی که قابلیت اجرایی دارد، به کار گرفته می‌شود و گسترده‌تر اجرا می‌کنیم.

وی با بیان اینکه هر هفته سعی می‌کنیم با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان جلسه داشته باشیم، عنوان کرد: محصولاتی که موجب رفع نیاز مجموعه شهرداری شود، توسط این شرکت‌ها معرفی می‌شود. اگر تأیید مدیران شهرداری را دریافت کرد، به صورت آزمایشی تست می‌کنیم و اگر جواب داد، گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نژادحسین خاطرنشان کرد: این ظرفیت برای شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های دارای تکنولوژی جدید در مجموعه شهرداری و شورای شهر فراهم شده که بتوانند محصولات خود را ارائه کنند تا اگر مثبت بود، بتوانیم از محصولات آن‌ها استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: اگر محصولات و صحبت‌های این شرکت‌ها در راستای صحبت‌های رهبری در زمینه استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، اشتغال و کارآفرینی مطرح شود، در شهرداری، شورای شهر و کمیسیون عمران شورا گوش شنوایی برای آن‌ها وجود دارد و آمادگی داریم که رویه‌های مرسوم شهرداری را تغییر داده و به صورت نوین اجرا کنیم و و رویه ساخت‌وساز را نیز تغییر دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->