سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اطلاعیه بورس اوراق بهادار تهران در خصوص اصلاح برخی ریز ساختارها

  • کد خبر: ۲۹۶۸۹
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
اطلاعیه بورس اوراق بهادار تهران در خصوص اصلاح برخی ریز ساختارها
 سازمان بورس و اوراق بهادار تهران طی اطلاعیه‌ای از اصلاح برخی از زیرساختار‌های بورس از شنبه ۲۴ خرداد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان بورس و اوراق بهادار تهران طی اطلاعیه‌ای از اصلاح برخی ریزساختار‌های بازار سرمایه خبر داد. بر اساس این اطلاعیه در این اصلاحات سه تغییر در دستور کار سازمان بورس قرار گرفته است.


اطلاعیه بورس اوراق بهادار تهران در خصوص اصلاح برخی ریز ساختارها
در تغییر نخست، حداکثر حجم هر سفارش خرید یا فروش تغییر کرده و متناسب با قیمت هر سهم در نظر گرفته شده است. بر این اساس با توجه به قیمت هر سهم در آخرین روز کاری هر ماه، حداکثر حجم سفارش برای سهامی در دامنه قیمتی یک تا ۵۰۰۰ ریال ۴۰۰ هزار سهم، برای سهامی با قیمت ۵۰۰۱ تا ۱۰ هزار ریال ۲۰۰ هزار سهم، برای سهامی با قیمت ۱۰ هزار و ۱ ریال تا ۱۰۰ هزار ریال ۱۰۰ هزار سهم و برای سهامی با قیمت بالاتر از ۱۰۰ هزار ریال ۵۰ هزار سهم در نظر گرفته شده است.


در تغییر دوم، ارسال سفارش به صورت پنهان ممنوع شده و تنها می‌توان سفارش‌ها را یک بخشی و صورت آشکار ارسال کرد.

 

تغییر سوم نیز در خصوص حداقل تغییر در قیمت سفارش‌های وارده در سامانه معاملات است که بر این اساس تغییرات قیمت برای کلیه نماد‌های معاملاتی از یک ریال به ۱۰ ریال افزایش می‌یابد، ولی در خصوص سهام با قیمت کمتر از ۵۰۰ ریال، حداقل تغییر قیمت همچنان یک ریال خواهد بود.

 

بر اساس این اطلاعیه قرار است این تغییرات از شنبه ۲۴ خرداد اعمال شود. اگر چه این اصلاحات به منظور کاهش فشار بر سامانه معاملاتی انجام می‌شود و هدف آن از بین بردن اختلالات در این سامانه است، اما با وجود این بسیاری از تحلیلگران معتقدند سازمان بورس باید اقداماتی بنیادی‌تر در این رابطه انجام دهد و به جای کاهش فشار بر سامانه، هسته معاملاتی را تقویت کتد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->