معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اذعان گالانت به عجز رژیم صهیونیستی: برای آزادی اسرا باید «امتیازات دردناکی» بدهیم

  • کد خبر: ۲۹۶۹۰۲
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
اذعان گالانت به عجز رژیم صهیونیستی: برای آزادی اسرا باید «امتیازات دردناکی» بدهیم
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از گذشت افزون بر یک سال از جنگ این رژیم علیه نوار غزه با اذعان به شکست در این جنگ، بر ضرورت ارائه «امتیازات دردناک» تأکید کرد و گفت: تحقق همه اهداف جنگ تنها از طریق عملیات‌های نظامی ممکن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سخنانی در مراسمی که به مناسبت سالروز حادثه هفتم اکتبر (آغاز طوفان الأقصی) برگزار شد، به شکست این رژیم برای تحقق اهداف خود در جنگ علیه نوار غزه اذعان کرد.

گالانت گفت: تحقق همه اهداف جنگ تنها از طریق عملیات‌های نظامی ممکن نیست و برای انجام وظایف اخلاقی جهت بازگرداندن اسرا به خانه‌هایشان، باید امتیازات دردناکی بدهیم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وجود تداوم حملات راکتی و پهپادی حزب‌الله به مواضع این رژیم، مدعی شد: فعالیت‌های حماس به عنوان یک سازمان نظامی در جنوب متوقف شده و حزب‌الله نیز ضرباتی را متحمل شده و رهبران آن کشته شدند؛ همچنانکه اغلب زرادخانه موشکی حزب‌الله نیز نابود شد و نیرو‌های آن از خط مرزی عقب‌نشینی کردند.

اذعان گالانت به شکست در جنگ علیه نوار غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر سال گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با ۲ اهداف نابودی حماس و بازگردان اسرای صهیونیست از غزه آغاز کرد و با وجود گذشت بیش از یک سال از این جنگ به رغم حمایت‌های نظامی و امنیتی واشنگتن و شماری از کشور‌های اروپایی، این رژیم در تحقق اهدافش ناکام بوده است.

طبق اعلام وزارت بهداشت غزه در این حملات تاکنون حدود ۴۳ هزار نفر شهید و ۱۰۰ هزار و ۸۳۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->