دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب و سوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس
سرخط خبرها

اژه‌ای: عوامل حادثه تروریستی تفتان را به اشد وجه مجازات خواهیم کرد

  • کد خبر: ۲۹۷۰۴۳
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
اژه‌ای: عوامل حادثه تروریستی تفتان را به اشد وجه مجازات خواهیم کرد
رئیس قوه‌قضائیه با اشاره به حمله تروریستی در شهرستان تفتان استان سیستان‌ و بلوچستان گفت: عوامل مستقیم و غیرمستقیم این ترورها و جنایت‌ها را تعقیب و به اشد وجه مجازات خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای امروز (دوشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۳) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه‌قضائیه، با اشاره به شرارت بامداد شنبه رژیم موقت صهیونی در تجاوز به حریم امن ایران اسلامی اظهار کرد: رژیم جنایتکار و باند تبهکار صهیونیستی به سبب تجاوز به حریم ایران اسلامی، پاسخ سختی را دریافت خواهد کرد و این رژیم موقتی و جعلی، تقاص جنایات خود را به اشد وجه خواهد داد. در همینجا لازم می‌دانم که شهادت چند تن از نیرو‌های سرافراز ارتش جمهوری اسلامی ایران را که در جریان حمله رژیم صهیونی به برخی از مراکز نظامی کشورمان به درجه رفیع شهادت نائل شدند، تبریک و تسلیت بگویم.

رژیم صهیونیستی پاسخ سختی از تجاوز به خاک ایران خواهد گرفت

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به شهادت مظلومانه جمعی از نیرو‌های جان برکف انتظامی در شهرستان تفتانِ استان سیستان‌وبلوچستان، گفت: به موازات شرارت رژیم موقت صهیونی در تجاوز به حریم ایران اسلامی، تروریست‌های تبهکار وابسته به ایادی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیست‌های جنایتکار، در شهرستان تفتان استان سیستان‌وبلوچستان مرتکب جنایت شدند و ۱۰ تن از نیرو‌های جان برکف انتظامی که مشغول خدمت‌رسانی به مردم بودند را به شهادت رساندند. شهادت این غیورمردان حافظ امنیت مردم در فراجا را تبریک و تسلیت می‌گوییم و تاکید می‌کنیم که عوامل مستقیم و غیرمستقیم این ترور‌ها و جنایت‌ها را تعقیب و به اشد وجه مجازات خواهیم کرد. البته برخی از عناصر دخیل در جنایت اخیر در سیستان‌وبلوچستان در تعقیب‌های صورت گرفته به هلاکت رسیده و دستگیر شده‌اند و این مهم تا دستگیری کلیه‌ی عناصر و عوامل دخیل در جنایت رخ داده در شهرستان تفتان ادامه خواهد داشت.

رئیس دستگاه قضا در همین راستا گفت: افرادی که به نحوی از انحاء به تروریست‌ها و عناصرِ شرورِ مخلِ امنیت مردم کمک‌رسانی می‌کنند و برای آنها مکان و تجهیزات تهیه می‌کنند نیز بدانند که شریک اعمال جنایتکارانه تروریست‌ها هستند و با آنها نیز وفق قانون، قاطعانه برخورد خواهد شد.

قاضی‌القضات ادامه داد: به مردم نیز توصیه داریم که هر تحرک مشکوکی را از عناصر شرور مشاهده کردند، بلافاصله بخش‌های ذیربط اطلاعاتی و امنیتی و انتظامی را مطلع سازند و بسیار مراقبت کنند که خدای‌ناکرده ناخواسته کمک‌کارِ تروریست‌ها و اشرار نشوند و مباردت به تهیه مکان یا وسایل برای آنها نکنند، چرا که این امر نیز جرم محسوب می‌شود و وفق قانون، برای آن مجازات تعیین شده است.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به مبحث مهم «امنیت روانی مردم»، اظهار کرد: آن دسته از افراد که در فضای مجازی و غیرِ آن، با زبان یا نوشته یا اَعمال خود، امنیت روانی مردم را مخدوش می‌سازند و مبادرت به ناهنجاری‌های اجتماعی می‌کنند، بدانند که چنین رفتاری برای مردم قابل تحمل نیست و ما نیز نسبت به رفتار آنها بی‌تفاوت نخواهیم بود؛ در همین راستا خطاب به دستگاه‌ها و مسئولان ذیربط تاکید کرده‌ام که جریانات سازمان‌‎یافته‌ی تهدید و تحدید امنیت روانی مردم که سرنخ آنها به خارج متصل است و عناصرِ وابسته و مزدور دشمن هستند را با جدیت بیشتر شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی کنند. همچنین آن دسته از افراد نیز که از روی غفلت، امنیت روانی مردم را به مخاطره می‌اندازند، مورد تذکر و انذار قرار می‌گیرند و چنانچه مُتنبه نشدند، اقدامات مقتضی قانونی به فراخور و به حَسب، در خصوص آنها اِعمال خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: دادستان‌ها و قضات ما در مراجع مختلف قضایی در رسیدگی به پرونده‌های عناصرِ مخدوش‌کننده امنیت روانی مردم، به جمیع جهات، از جمله نوع عمل آنها، بهره‌برداری دشمن از عمل آنها و خسارات مادی و معنوی وارده بواسطه عمل آنها و قس‌علیهذا توجه و عنایت داشته باشند و پرونده این دسته از متهمان را وفق موازین قانونی، با دقت و سرعت تعیین‌تکلیف کنند. همچنین وقتی احکام قضایی این محکومان قطعیت یافت، موضوعات مرتبط به آنها، برای مردم شفاف و روشن بیان شود و به مردم اطلاع داده شود که فلان فرد، چنین عملی را از روی غفلت انجام داد و مُتنبه شد و ظواهر امر نیز گویای تَنبّه اوست؛ و یا فلان فرد، با تذکر و انذار، متنبه نشد و به تهدید امنیت روانی مردم ادامه داد و حُکمی با این وصف، درخصوص او صادر شد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه سخنانش در نشست امروز اظهار کرد: برخی افراد که عنوان محقق و استادِ حوزه را دارند، مبادرت به اقداماتی می‌کنند که خلاف امنیت است؛ آنها در کمال تعجب و در حالیکه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی طی بیش از یک سال اخیر شنیع‌ترین و بعضاً بی‌سابقه‌ترین جنایات را علیه مردم فلسطین و لبنان مرتکب شده است، اظهارات و حرف و نظری را ابراز میکنند که در مقطع فعلی، بسیار سنگین و ثقیل و ناخوشایند است؛ آیا آنها این همه جنایات صهیونیست‌های درنده علیه مردم و کودکان و بیماران را در غزه و جنوب لبنان نمی‌بینند؟! علی‌ایحال دادسرای ویژه روحانیت به تشکلِ مزبور اخطار کرده که درصدد اصلاح حرف و نظر ناصواب خود برآید و جبران‌مافات کند؛ به دادستان ویژه روحانیت قم نیز تاکید کرده‌ام که چنانچه اصلاح و جبران از ناحیه تشکلِ مزبور صورت نگرفت، برخورد مقتضی در قبال آن، اِعمال شود.

در تعقیب بین‌المللی جنایتکاران صهیونی باید دست به اقدام جدی‌تر و سریع‌تر زد

رئیس دستگاه قضا در ادامه سخنان خود در نشست امروز با اشاره به ضرورت جهد و تحرکات بیشتر برای تعقیب و محکومیت بین‌المللی رژیم جنایتکار صهیونیستی، بیان داشت: اگرچه مجامع بین‌المللیِ مدعیِ دفاع از حقوق بشر با انفعال خود، نشان داده‌اند که نباید امیدی به آنها برای تعقیب و محکومیت سرکردگان باند تبهکار صهیونیستی داشت، اما به هرترتیب ما در جمهوری اسلامی ایران باید به مسئولیت خود در این حوزه عمل کنیم و تعقیب و محکومیت سردمداران رژیم جنایتکار صهیونیستی را در مجامع بین‌المللی پیگیری کنیم؛ در همین راستا، دادستان کل کشور با همکاری معاونت امور بین‌الملل قوه قضاییه و همچنین سایر بخش‌های ذی‌صلاح از جمله وزارت امور خارجه و مرکز وکلای قوه قضاییه، تحرکات و اقدامات و تمهیدات بیشتری را برای پیگیری جنایات سران باند تبهکار صهیونی در مجامع بین‌المللی اتخاذ کنند؛ بدون‌تردید رژیم صهیونیستی طی بیش از یک سال اخیر، بالاترین جنایات جنگی را مرتکب شده است و به جانِ «حَرث» و «نَسل» در فلسطین افتاده است؛ حتی بر مبنای موازین و نظامات بین‌المللی نیز اقدامات صهیونیست‌ها در غزه و جنوب لبنان، از مصادیق آشکار جنایت جنگی و نقض حقوق بشر است.

رئیس عدلیه در بخش دیگری از سخنانش در نشست امروز با اشاره به هشتم آبان، روز پدافند غیرعامل که سالروز فرمان مقام معظم رهبری برای تشکیل کمیته دائمی پدافند غیرعامل است، گفت: مقام معظم رهبری با حکمت و فراستی که دارند از سالیان دور بر اهمیت مقوله پدافند غیرعامل تاکید فرمودند و ما امروز متوجه هستیم که این مقوله تا چه میزان در صیانت از کشور، تحکیم امنیت مردم، افزایش بازدارندگی و کاهش آسیب‌پذیری در بخش‌های مختلف کشور، ضروری و دارای اهمیت است؛ بر همین اساس و منطبق با قواعد و ضوابط موجود در کشور، کلیه‌ی بخش‌ها و دستگاه‌ها باید نسبت به مقوله پدافند غیرعامل و مسائل مرتبط و پیرامونی آن، اهتمام ویژه داشته باشند تا پایداری ملی در مقابله با تهدیدات، روزبه‌روز ارتقاء یابد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به استمرار جلسات و نشست‌های هم‌اندیشی با کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی و برگزاری جلسات با سه کمیسیون «قضایی و حقوقی»، «انرژی» و «صنایع و معادن» طی مدت اخیر، خطاب به مقامات و مسئولان قضایی تاکید کرد که در امور مربوطه از جمله مقوله‌ی لوایح و طرح‌های قضایی و حتی غیرقضایی و مقوله‌ی توسعه و بسط هوشمندسازی فرآیند‌ها و غیره، نهایت همکاری و مساعدت را با نمایندگان مجلس داشته باشند.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->