بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟ پیام تسلیت وزیر کشور جمهوری آذربایجان به همتای ایرانی در پی حادثه تروریستی ایرانشهر فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد اسامی و تصاویر شهدای حادثه تروریستی محور خاش–ایرانشهر | یک شهید از خراسان رضوی است بیانیه فراجا در پی حمله تروریستی ایرانشهر و شهادت ۵ نفر از پرسنل انتظامی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) روایت اروپا از تماس تلفنی با عراقچی: به راه‌حل دیپلماتیک پایبند هستیم هشدار اتحادیه اروپا: قحطی در غزه واقعیت دارد حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی هشدار ایران به اروپا درباره اسنپ‌بک | عراقچی: دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم در دفاع از خود مقتدرانه عمل می‌کنیم رئیس سازمان فضایی ایران خبر داد: ایران در آستانه پرتاب دوم بلوک انتقال مداری سامان ویدیو | لحظه بازداشت «لاهور شیخ جنگی» رئیس یکی از احزاب کردستان عراق به اتهام اقدامات تروریستی نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل و جنگجویان خارجی مانع تحقق ثبات در سوریه هستند دیدار مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی به مأموران در ایرانشهر (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم خطیب‌زاده: اسنپ‌بک آخرین کارت اروپا را هدر می‌دهد | انگشت ما روی ماشه است آیت‌الله علم‌الهدی: احیاکنندگان خواسته‌های آمریکا، نماد اشعث بن قیس در زمانه امروزند | سیره امام مجتبی (ع) سرمایه‌ای عبرت‌آمیز و تجربه‌ساز برای زندگی معاصر است پذیرش میلیونی زائران در مشهد کار ساده‌ای نیست| بیش از ۸۰ درصد زائران با خودرو شخصی به مشهد سفر می‌کنند اوکراین دوباره به خط لوله انتقال نفت روسیه به مجارستان حمله کرد ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به مشهد مقدس و شمال کشور (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) ۱۵ افسر صهیونیست معترض به جنگ غزه اخراج شدند وزیر جنگ اسرائیل تهدید به تخریب کامل شهر غزه کرد
سرخط خبرها

پزشکیان در مجلس: بودجه ۱۴۰۴ شفاف است | درآمد‌ها و هزینه‌ها را به طور مشخص ارائه کردیم + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۷۱۵۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵
پزشکیان در مجلس: بودجه ۱۴۰۴ شفاف است | درآمد‌ها و هزینه‌ها را به طور مشخص ارائه کردیم + فیلم
رئیس جمهور در جلسه‌ی علنی مجلس در دفاع از لایحه بودجه گفت: ما سعی کردیم با زبان و نگاه مشترک بودجه را تدوین کرده و به مجلس ارائه کنیم؛ در اولین زمان ممکن که لازم بود، علیرغم تمامی مشکلات بودجه را به مجلس دادیم؛ بودجه سال ۱۴۰۴ شفاف است.

 به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان صبح امروز در جلسه‌ی علنی ملجس شورای اسلامی حاضر شد و طی سخنانی در دفاع از لایحه‌ی بودجه ۱۴۰۴ کل کشور با قدردانی از همراهی نمایندگان مجلس در زمینه همکاری با دولت در بودجه بیان کرد: ما در بودجه‌ی سال ۱۴۰۴ چهار موضوعِ ساختار بودجه، توجه به ثبات اقتصادی، رشد اقتصادی و اشتغال و بحث عدالت را مد نظر داشتیم.

وی عنوان کرد: سعی کردیم با زبان و نگاه مشترک بودجه را تدوین کرده و به مجلس ارائه کنیم؛ ما در اولین زمان ممکن که لازم بود، علیرغم تمامی مشکلات بودجه را به مجلس دادیم. بودجه شفاف است و تبصره ۱۴ که قبلا بود، گویا دو بودجه داشتیم و یک بودجه در سند نمی‌آمد و بودجه‌ای در بودجه به مجلس می‌آمد ولی ما برای اولین بار تمامی منابع و هزینه‌ها را به این سند آوردیم و قابل پیگیری و رصد است.

رئیس‌جمهور درباره نگاه بودجه به ثبات اقتصادی گفت: درباره‌ی بانک‌ها، نه‌تن‌ها از بانک‌ها پول نمی‌گیریم بلکه ۲۰۰ همت پول گذاشتیم که بدهی را تسویه کنیم و هم‌چنین سعی کردیم سرمایه‌ی بانک‌ها افزایش یابد و تکالیف اضافی تا حد ممکن بر بانک‌ها سپرده نشود تا بتواند کار خود را انجام دهد.

پزشکیان افزود: ما درباره‌ی بورس به‌جای چاپ اوراق، به‌اندازه‌ی بدهی و سود اوراق چاپ کردیم و اوراق مابه‌ازای بدهی‌ای است که داریم نه برای درآمد بود. ما اوراقی اضافه چاپ نکردیم.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: برای اینکه هزینه‌ی دولت در این زمینه را جبران کنیم از رهبر معظم انقلاب درباره‌ی مقداری از ارزی که در میانه‌ی سال که کم آورده و تقاضای ارز می‌کردیم، اجازه گرفتیم که این را به بودجه آوردیم؛ درآمد‌ها و هزینه‌ها در بودجه مشخص شده است.

پزشکیان درباره نگاه دولت به رشد اقتصادی در بودجه ۱۴۰۴ گفت: سعی کردیم قوانین و مقررات ثبات داشته باشد و آیین‌نامه‌ها معیّن باشد تا فعالان اقتصادی دچار سردرگمی نشوند. شرکت‌های بورسی و تولیدی باید ۲۵ درصد مالیات می‌دادند ولی ما ۲۰ درصد برای آنان در نظر گرفتیم این عدد بماند ولی اگر این فعالان درآمدی کسب کرده و آن را سرمایه‌گذاری کردند، مالیات بر درآمدشان تعلق نمی‌گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در بودجه‌ی ۱۴۰۳ حدود ۱۴۰ همت پول برای خرید گندم در نظر گرفته شده بود ولی امسال بعد از خرید گندم مواجه شدیم که باید ۲۲۰ همت پول می‌دادیم و در این‌باره هم از رهبر انقلاب درخواست کردیم و اجابت فرمودند و پول این عزیزان را پرداخت کردیم. برای خرید گندم در سال آینده ۲۲۰ همت مد نظر گرفتیم. هم‌چنین برای پاداش بازنشستگی در بودجه امسال ۲۰ همت در نظر گرفته شده بود ولی ما برای سال آینده ۸۰ همت در نظر گرفتیم.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: در زمینه‌ی عدالت سعی کردیم حقوق‌ها ۲۰ درصد افزایش یابد؛ البته متوسط افزایش حقوق‌ها ۲۸ درصد است و کسانی که هزینه‌ی بیشتر و تعدد اعضای خانواده‌ی بیشتری دارند حقوق‌شان تا ۴۰ درصد افزایش داشته و این ۲۸ درصد متوسط افزایش است. این توجه به اقشار آسیب‌پذیر است. هم‌چنین سقف مالیات را از ۱۲ به ۲۴ میلیون تومان تعیین کردیم. ضمناً درباره کالا‌های اساسی سعی کردیم اختصاص ارز را داشته باشیم تا در دارو و کالاهی اساسی به مشکل برنخوریم.

پزشکیان بیان کرد: ما برخی فرصت‌ها را برای بعضی کار‌ها گذاشتیم که نیازمند به کمک مجلس و همگان است؛ همگی می‌دانیم که در برق، آب، گاز و چند حوزه‌ی دیگر ناترازی وجود دارد. این ناترازی‌ها نیاز به مداخله‌ی علمی دارد و البته قبل از مداخله باید در نظر گرفت که گروه‌هایی از این آسیب نبینند. اگر با هم باشیم می‌توانیم این مسائل را حل کنیم.

وی اضافه کرد: در برق و گاز ناترازی داریم و همین امروزه به برخی از کارخانه‌ها نمی‌توانند گاز بدهند؛ این قابل قبول نیست که گاز و برقِ تولیدی قطع شود.

رئیس‌جمهور گفت: با همکاری در قالب برنامه هفتم، سیاست‌های کلی و سند چشم‌انداز خواهیم توانست مشکلات کشور را حل کنیم.

 

 پزشکیان: در بودجه ۱۴۰۴ به ثبات اقتصادی، رشد اقتصادی، اشتغال و عدالت توجه شده است

 
پزشکیان: با وجود تمام مشکلات در زمان مقرر بودجه را تقدیم مجلس کردیم | معمولا در گذشته بودجه با تاخیر تقدیم می‌شد
 
پزشکیان: بودجه ۱۴۰۴ شفاف است | درآمدها و هزینه‌ها را به طور مشخص ارائه کردیم
 
پزشکیان: از بانک‌ها پول نخواهیم گرفت
 
پزشکیان: طبق قانون باید شرکت‌ها و بنگاه‌ها ۲۵ درصد مالیات بدهند ولی 20 درصد در نظر گرفتیم
 
 
پزشکیان: سقف معافیت مالیاتی کسبه‌ها را همانند حقوق بگیرها ۲۴ میلیون تعیین کردیم
 
پزشکیان: اگر با هم باشیم می‌توانیم ناترازی‌ها را حل کنیم | قابل قبول نیست گاز و برق تولیدی را قطع کنیم
 
پزشکیان: اگر به یکدیگر کمک کنیم می توانیم از بحران‌ها با قدرت و سربلندی و عزت عبور کنیم
 
پزشکیان: حقوق کسانی که هزینه بیشتری دارند  تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->