یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

نمایندگان موافق با کلیات بودجه ۱۴۰۴ چه گفتند؟

  • کد خبر: ۲۹۷۱۷۷
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
نمایندگان موافق با کلیات بودجه ۱۴۰۴ چه گفتند؟
موافقان کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، توجه به همسان سازی حقوق بازنشستگان، افزایش بودجه عمرانی و معافیت مالیاتی برای سرمایه گذاران را از نکات برجسته این لایحه دانستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهباز حسن پور بیگلری نماینده مردم کرمان در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در موافقت با کلیات لایحه بودجه سال آینده گفت: ابتدا باید از دولت برای ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۴ در زمان مقرر، قدردانی کرد که نشان دهنده نظم بودجه‌ریزی دولت چهاردهم است. از طرفی بعد از سال‌ها بودجه شفاف شده است و میزان مصارف، هزینه‌ها و منابع در بودجه مشخص شده است.

نماینده مردم کرمان در مجلس افزود: امروز روز وحدت مجلس و دولت در مقابل دشمنان خارجی و برخی از منتقدان و تفرقه افکنان داخلی است و باید به ندای دولت لبیک گفت تا نشان دهیم ما هم دغدغه مردم را داریم.

وی با بیان اینکه مشکلات امروز کشور در ناترازی برق، آب، انرژی و مشکلات بانکی به دلیل سیاستگذاری غلط در دوران گذشته است، تاکید کرد: این مشکلات به دوران فعلی ارتباطی ندارد بلکه باید مجلس و دولت با هماهنگی یکدیگر نسبت به رفع آنها اقدام کنند.

بودجه عمرانی کشور در سال آینده ۴۰ درصد شده است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش بودجه عمرانی سال آینده کشور به میزان ۴۰ درصد، گفت: موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان و بهبود شرایط کشاورزان در بودجه توجه شده است. همچنین برای نخستین بار در بودجه سنواتی، سرمایه بانک‌ها ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و حقوق کارمندان کمتر از ۲۴ میلیون تومان معاف از مالیات شدندکه از نکات ارزنده بودجه است.

حسن پور تاکید کرد: طبق لایحه بودجه سال آینده، همه آنهایی که از دولت طلب دارند از جمله پیمانکاران، می‌توانند طلب خود را در بورس با دارایی‌ها دولت تهاتر کنند. همچنین هر بنگاه بورسی که منابع مالی خود را برای سرمایه گذاری هزینه کند، از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شود. البته ممکن است نقدهایی به بودجه باشد و باید مخالفان هم صحبت‌های خود را در این باره بیان کنند تا ایرادات آن رفع شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مخالفت با کلیات لایحه بودجه سبب تاخیر در حل مشکلات مردم خواهد شد، تصریح کرد: از طرفی رئیس جمهور اعلام کردند که حقوق کارکنان و کارمندان دولت به میزان متوسط ۲۸ درصد افزایش خواهد یافت. یک کاسه شدن وضعیت بودجه کلان کشور نیز از دیگر مسائل ارزشمند در بودجه سال آینده است که بر اساس برنامه هفتم توسعه تنظیم شده است.

وی خاطرنشان کرد: در بررسی کلیات لایحه بودجه باید تحریم‌ها و مسائل بیرونی کشور را در نظر بگیریم و از همه نمایندگان می‌خواهم با رای حداکثری خود، دولت را همراهی کنند تا وفاق دولت و مجلس به نمایش گذاشته شود.

بودجه ۱۴۰۴ شفاف و غیرانبساطی است

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری دیگر موافق کلیات لایحه بودجه سال آینده بود که در این باره گفت: رهبر معظم انقلاب بارها به موضوع اصلاح ساختار بودجه تاکید فرموده بودند و اصلاح ساختار طبق برنامه هفتم توسعه باید از طریق شفاف سازی انجام شود.

وی افزود: برخی از موضوعات بودجه‌ای برای دولت‌ها حیاط خلوت محسوب می‌شد که یکی از آنها بودجه سنگین هدفمندی یارانه‌ها بود. از طرفی یکی از مسائلی که بودجه سال آینده را انبساطی جلوه می‌دهد، این است که بودجه هدفمندی در سال‌های گذشته در لایحه بودجه لحاظ نمی‌شد. اما امسال این رقم کلان که در بودجه قید شده، سقف بودجه افزایش یافته و تلقی می‌شود این بودجه انبساطی است. در حالی که این موضوع در گذشته بوده اما مخفی و غیرشفاف بوده است.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، یکی دیگر از دلایلی که سبب شده بودجه امسال انبساطی به نظر برسد، بودجه نیروهای مسلح عنوان کرد و گفت: بودجه نیروهای مسلح در دوران گذشته در بودجه قید نمی‌شد ولی برای بودجه سال آینده، بودجه نیروهای مسلح هم لحاظ شده و رقم سنگین ۷.۸ درصدی در ظاهر به رقم بودجه کشور افزوده شده که تلقی می‌شود بودجه انبساطی شده در حالی که بودجه انبساطی نیست.

ذوالنوری با بیان اینکه پیش از این بودجه بسیاری از دستگاه‌ها به صورت سهمیه‌ای از طریق نفت تهیه می‌شد، گفت: پیش از این خود دستگاه‌ها نفت را می‌فروختند و وقتی بدون مدیریت واحد در فروش نفت اقدام می‌شد، دلال‌های نفتی و بسیاری از افرادی که بازیگر بودند به منفعت می‌رسیدند و از سقف درآمد کاسته می‌شد.

وی یکی از دلایل موافقت خود با لایحه بودجه را بستن مسیرهای فرار در لایحه بودجه عنوان کرد و افزود: پیش از این فقط یک عده آدم دلال بهره‌مند می‌شدند ولی در بودجه امسال به صورت شفاف به این مسائل پرداخته شده تا مشکلات کمتر شود. البته ایراداتی به بودجه وارد است که در بررسی جزئیات قابل رفع است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، همسان‌سازی و هم‌تراز کردن منابع و مصارف را از نقاط قوت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ برشمرد و گفت: در ادوار گذشته بسیاری از منابع تعیین شده غیرواقعی و دست‌نیافتنی بود اما تلاش شده که در بودجه امسال؛ منابع واقعی باشد. همچنین تورم را از ۴۱ درصد به ۳۰ درصد تقلیل داده که با منابع فعلی کشور غیر از این محقق نمی‌شود. البته امیدواریم همین رقم هم محقق شود تا شاهد بالارفتن تورم نباشیم.

ذوالنوری با بیان اینکه در بودجه منابع اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان دیده شده است، اظهار کرد: دولت امسال اذنی از رهبری برای برداشت از صندوق توسعه جهت پرداخت مطالبات گندم‌کاران، کارگران و موارد دیگر گرفت و امسال در بودجه همان ابتدا این موضوع را تعیین تکلیف کرده تا در میانه سال مشکلی ایجاد نشود.

وی، پیش‌بینی انتشار اوراق به جای استقراض از بانک مرکزی را از دیگر نقاط قوت لایحه بودجه خواند و از نمایندگان درخواست کرد که به کلیات رأی دهند و در جزئیات اصلاحات لازم را اعمال کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->