حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود با قدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس امور سیاست خارجی و بین‌الملل دفتر رئیس‌جمهور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش آلمان به اعدام یک تروریست در ایران

  • کد خبر: ۲۹۷۲۰۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
واکنش آلمان به اعدام یک تروریست در ایران
وزیر امور خارجه آلمان در اظهاراتی مداخله‌جویانه نسبت به اعدام یک تروریست در ایران ابراز ناخرسندی کرد و مدعی شد که این کار پیامد‌هایی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان شامگاه دوشنبه و با انتشار بیانیه‌ای به اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی «تندر» واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

بربوک در این بیانیه با طرح ادعا‌هایی درباره روند رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد که تابعیت ایرانی- آلمانی داشت، گفت که برلین تلاش‌های زیادی برای آزادی او کرده و هشدار داده بود که اعدام یک تبعه آلمانی پیامد‌های زیادی خواهد داشت.

دادستانی تهران بعدازظهر روز دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای از اجرای حکم اعدام جمشید شارمهد، سرکرده گروهک مزدور و تروریستی تندر خبر داد و اعلام کرد که او سال‌ها به دستور اربابان خود در سازمان‌های جاسوسی غربی، آمریکایی و رژیم کودک‌کش صهیونیستی، عملیات‌های تروریستی متعددی را علیه کشور عزیزمان، ایران طراحی کرد.

طبق این اطلاعیه، از جمله این اقدامات می‌توان به بمب‌گذاری و انفجار حسینیه سیدالشهدا (ع) شیراز اشاره کرد که این حمله تروریستی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ نفر از هم‌وطنان عزیزمان شد.

این در حالی است که در میان شهدا، ۵ زن و کودک خردسال بیگناه نیز به خون غلطیدند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: این تروریست جنایت پیشه که با اتهامات متعدد تروریستی تحت تعقیب بین‌المللی قرار داشت، در حالی مقتدرانه توسط سربازان گمنام امام عصر (عج) به دام افتاد که سال‌ها بعد از قتل‌عام مردم مظلوم شیراز از میزبانی کشور‌های اروپایی و آمریکا بهره‌مند بود و تحت حمایت و حفاظت پیچیده سرویس‌های اطلاعاتی آنها قرار داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->