سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط آذرماه اعلام شد

  • کد خبر: ۲۹۷۳۴۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط آذرماه اعلام شد
بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، میانگین بارش تا نیمه آذر در استان‌های نوار شمالی و زاگرس شمالی نرمال است. در استان ‌های همسایه زاگرس جنوبی کمتر از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال تا کمتر از آن پیش‌ بینی می‌ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۷ آبان ماه تا ۱۸ آذر ماه سال ۱۴۰۳ تولید و ارائه شد.

بر این اساس، طی هفته اول (۷ تا ۱۳ آبان) در دو سوی کوه‌های البرز، نوار شمال شرق، زاگرس شمالی و میانی و مناطق محدودی از شرق و جنوب کشور بارش رخ می‌دهد.

بارش انباشته با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد در بخش‌هایی از زاگرس میانی از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر است. سایر مناطق کشوربی‌بارش خواهند بود یا بارش موثری ندارند. دمای هوا نیز در جنوب و جنوب شرق ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال تا ۳ درجه کمتر از آن خواهد بود.

بارش هفته دوم در یک سوم شمالی کشور و استان‌های واقع در در زاگرس میانی بیش از نرمال، در شرق، مرکز و جنوب کشور کمتر از نرمال یا بی‌بارش و سایر مناطق نرمال هستند.

مقدار بارش انباشته با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد در زاگرس شمالی و بخش‌هایی از زاگرس میانی و نیمه غربی خزر از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر است.

بارش استان‌های نوار شمالی کشور طی هفته سوم، در محدوده نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال یا بی‌بارش پیش بینی شده است.

همچنین، دمای هوا طی هفته‌های دوم و سوم در نوار غربی، شمال غرب و غرب خزر نرمال و در نیمه شرقی ۲ تا ۶ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

بارش هفته چهارم در استان‌های نوار شمالی و مناطق محدودی از جنوب کشور نرمال و سایر مناطق کشور کمتر از نرمال یا بی‌بارش خواهند بود.

مقدار بارش کشور طی هفته پنجم اندکی بهتر و به نرمال نزدیک می‌شود. دمای هوا در هفته‌های چهارم و پنجم تعدیل می‌شود، به‌طوری‌که در استان‌های نوار شمالی و دامنه غربی زاگرس میانی و جنوبی نرمال و سایر مناطق کشور از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، بارش کشور طی هفته ششم به‌ویژه در امتداد زاگرس کمتر از نرمال خواهد بود. دمای هوای هفته ششم در نوار شمالی به نرمال می‌گراید و تنها برای جنوب و جنوب‎ شرق کشور تا یک درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->