واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم به قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فرازوفرودهای صنعت هسته‌ای ایران | قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم
سرخط خبرها

وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط آذرماه اعلام شد

  • کد خبر: ۲۹۷۳۴۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
وضعیت دما و بارش کشور تا اواسط آذرماه اعلام شد
بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، میانگین بارش تا نیمه آذر در استان‌های نوار شمالی و زاگرس شمالی نرمال است. در استان ‌های همسایه زاگرس جنوبی کمتر از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال تا کمتر از آن پیش‌ بینی می‌ شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۷ آبان ماه تا ۱۸ آذر ماه سال ۱۴۰۳ تولید و ارائه شد.

بر این اساس، طی هفته اول (۷ تا ۱۳ آبان) در دو سوی کوه‌های البرز، نوار شمال شرق، زاگرس شمالی و میانی و مناطق محدودی از شرق و جنوب کشور بارش رخ می‌دهد.

بارش انباشته با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد در بخش‌هایی از زاگرس میانی از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر است. سایر مناطق کشوربی‌بارش خواهند بود یا بارش موثری ندارند. دمای هوا نیز در جنوب و جنوب شرق ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال تا ۳ درجه کمتر از آن خواهد بود.

بارش هفته دوم در یک سوم شمالی کشور و استان‌های واقع در در زاگرس میانی بیش از نرمال، در شرق، مرکز و جنوب کشور کمتر از نرمال یا بی‌بارش و سایر مناطق نرمال هستند.

مقدار بارش انباشته با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد در زاگرس شمالی و بخش‌هایی از زاگرس میانی و نیمه غربی خزر از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر است.

بارش استان‌های نوار شمالی کشور طی هفته سوم، در محدوده نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال یا بی‌بارش پیش بینی شده است.

همچنین، دمای هوا طی هفته‌های دوم و سوم در نوار غربی، شمال غرب و غرب خزر نرمال و در نیمه شرقی ۲ تا ۶ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

بارش هفته چهارم در استان‌های نوار شمالی و مناطق محدودی از جنوب کشور نرمال و سایر مناطق کشور کمتر از نرمال یا بی‌بارش خواهند بود.

مقدار بارش کشور طی هفته پنجم اندکی بهتر و به نرمال نزدیک می‌شود. دمای هوا در هفته‌های چهارم و پنجم تعدیل می‌شود، به‌طوری‌که در استان‌های نوار شمالی و دامنه غربی زاگرس میانی و جنوبی نرمال و سایر مناطق کشور از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، بارش کشور طی هفته ششم به‌ویژه در امتداد زاگرس کمتر از نرمال خواهد بود. دمای هوای هفته ششم در نوار شمالی به نرمال می‌گراید و تنها برای جنوب و جنوب‎ شرق کشور تا یک درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->