انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد انفجار در یک کلانتری در مشهد| ۳ نفر از کارکنان پلیس مصدوم شدند ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۵۳۵
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۳)
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه شب پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت هوای کشور و با بیان اینکه براساس پیش بینی کلی و طبق نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری پنجشنبه ۱۰ آبان ماه در برخی نقاط خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال بوشهر و فارس، ایلام، لرستان و کرمانشاه، ابرناکی، بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد، گفت: جمعه ۱۱ آبان ماه در مناطقی از جنوب غرب و غرب کشور همچنین در استان‌های کردستان، زنجان و قزوین رگبارو رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه همچنین روز شنبه ۱۲ آبان ماه در دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار پراکنده انتظار می‌رود، گفت: به تدریج اوایل شب با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در نواحی مرزی استان‌های کردستان، کرمانشاه و ایلام بارندگی آغاز می‌شود و یکشنبه ۱۳ آبان ماه این سامانه در کل نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران فعال می‌باشد و در نیمه جنوبی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و غرب کردستان بارش شدت خواهد داشت و در ارتفاعات البرز مرکزی و مناطق مرتفع و سردسیر شمال غرب کشور بارش برف و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

ضیاییان تاکید کرد: همچنین در اوایل شب با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در غرب مازندران و گیلان نیز بارش و کاهش دما پیش بینی می‌شود. روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه نیز علاوه بر این مناطق در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور، مناطقی از اصفهان و سمنان نیز ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد و در شرق لرستان، شمال چهار محال و بختیاری بارش شدت خواهد داشت. خلیج فارس نیز در پنج روز آینده و دریای خزر در روز‌های یکشنبه و دوشنبه۱۳ و۱۴ آبان ماه مواج می‌باشند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در مورد وضعیت هوای تهران نیز با بیان اینکه آسمان تهران امروز پنجشنبه ۱۰ آبان ماه کمی ابری تا نیمه ابری با بیشینه ۲۰ و کمینه ۱۱ درجه سانتیگراد خواهد بود، گفت: همچنین آسمان تهران در روز جمعه ۱۱ آبان ماه ابری گاهی وزش باد و در بعد از ظهر افزایش ابر با بیشینه۲۲ و کمینه ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->