برگزیدگان رویداد ملی کتاب‌خوانی «خط امین ۱» در مشهد معرفی شدند + فیلم همه چیز درباره سریال دستچین + خلاصه داستان، بازیگران و تیزر اصحاب فرهنگ و هنر چگونه از خدمات حمایتی برخوردار شوند؟ وزیر ارشاد: باید معلوم کنیم چه انتظاراتی از سند هنرهای تجسمی داریم بازگشت خونین سریال «دکستر» | رستاخیزی در قلب نیویورک آرونوفسکی استودیویی با ترکیب هوش مصنوعی و سینما افتتاح کرد تله‌تئاتر ماندگار «اخگری دیگر» روی آنتن + زمان پخش جایزه اصلی «شوالیه طلایی» در دستان آسمان غرب تدارک اکران برای «تابستان همان سال» چه‌کسی از بازی مرگ‌بار «بازی مرکب» جان سالم به در می‌برد؟ نماد وقار روی صحنه | یادی از اسماعیل شنگله هنرمند فقید کشورمان گفت‌وگو با علیرضا مختارپور قهرودی، درباره کتاب «روح الله» | تقریظ برای معرفی الگوست برنامه‌های رادیو به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره)، (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + ساعت و شبکه پخش انیمیشن «پتتیک» در راه یونان صدور پروانه نمایش برای «زن و بچه» سعید روستایی
سرخط خبرها

اعطای جایزه ویژه آکادمی اسکار به ۲ سینماگر ایرانی

  • کد خبر: ۲۹۷۴۰۵
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
اعطای جایزه ویژه آکادمی اسکار به ۲ سینماگر ایرانی
رها امیرفضلی و شادی کرم‌رودی جایزه فلوشیپ طلایی آکادمی ۲۰۲۴ را برای زنان دریافت خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به عنوان بخشی از کار توسعه و مشارکت استعداد‌های جهانی آکادمی، جایزه فلوشیپ طلایی برای زنان، یک برنامه یک ساله است که شامل حمایت، راهنمایی و دسترسی به فرصت‌های شبکه‌ای برای فیلمسازان زن در حال ظهور است.

آکادمی در حال حاضر سالانه دو فلوشیپ، یکی به یک فیلمساز مقیم آمریکا و دیگری به یک فیلمساز غیر آمریکایی اعطا می‌کند.

امیرفضلی نویسنده، کارگردان و تهیه کننده ایرانی مقیم نیویورک است. او در حال حاضر مشغول تحصیل در رشته تولید فیلم و سریال در مدرسه هنر تیش (مرکز مطالعه در زمینه هنر و رسانه دانشگاه نیویورک) است اولین فیلم امیرفضلی با عنوان «در سرزمین برادران» امسال در جشنواره فیلم ساندنس به نمایش درآمد و جایزه کارگردانی در بخش مسابقه دراماتیک سینمای جهان را از آن خود کرد.

به گزارش اسکرین، شادی کرم‌رودی نیز بازیگر، کارگردان، نویسنده و تهیه کننده ایرانی است که تحصیلات خود را در رشته فیلمسازی و بازیگری در مدرسه فیلم کارنامه تهران گذرانده و لیسانس نوازندگی از دانشگاه هنر تهران و فوق لیسانس ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره دریافت کرده است. در سال ۲۰۲۴، از کرم‌رودی برای شرکت در لابراتوار استعداد‌ها و ایستگاه فیملنامه‌نویسی برلیناله با فیلمنامه بلندش «صدای نجوایت را می‌شنوم» دعوت به عمل آمد.

کندرا کارتر، معاون ارشد آکادمی در تأثیرگذاری و توسعه استعداد‌های جهانی گفت: هدف ما از اعظای جایزه فلوشیپ طلایی، ارائه راهنمایی‌های معنادار، تقویت صنعت فیلم فراگیرتر و حمایت از صدا‌های متنوع است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->