عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: مدیریت رهبری مانع تهاجم دشمن به خاک کشور شده است

  • کد خبر: ۲۹۷۴۷۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
آیت‌الله علم‌الهدی: مدیریت رهبری مانع تهاجم دشمن به خاک کشور شده است
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مقام معظم رهبری با دو سیاست بازدارندگی و مدیریت حرکت‌های اسلامی مانع هرگونه تهاجم کشور‌های غربی و آمریکایی به خاک کشور شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در مجمع خطبا مشهد که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، با بیان اینکه رسالت مهم طلبه تشخیص حرکت‌های انقلابی است که در عرصه دین و میدان شریعت رخ می‌دهد، اظهار کرد: زمان زندگی امام خمینی (ره) تحولات سیاسی بسیاری رخ داد که ایشان هیچ دخالتی در آنها نداشتند به این دلیل که این اتفاقات ارتباطی با اسلام و دین نداشتند.

وی افزود: به همین منظور شما تحولات اجتماعی را تحلیل کنید اگر به اسلام و دین ارتباط داشت، تلاش کنید که نقش فعال و تأثیرگذاری در آن داشته باشید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین و لبنان یک مسئله اسلامی و دینی است، ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم که غربی‌ها به دنبال تحکیم قدرت خود با انتشار اندیشه مدرنیته در جهان بودند، انقلاب اسلامی ایران رخ داد و مسئله‌ای به نام معادلات سیاسی آنها را به هم زد.

وی با بیان اینکه غرب به این نتیجه رسیده بود که قرن ۲۱، قرن تسلط تمدن، فرهنگ و ایدئولوژی است، تصریح کرد: در همین راستا کشور‌های غربی و آمریکا متوجه شدند که اگر بخواهند سیادت و قدرت خود را در جهان حفظ کنند، نیاز دارند تا فرهنگ و تمدن غربی را بر جهان حاکم کرده و اندیشه و ایدئولوژی اسلام را نیز از بین ببرند.

علم‌الهدی اضافه کرد: خوشبختانه تمام مخالفت‌ها و اهانت‌هایی که کشور‌های غربی علیه اسلام به کار بردند منجر به شناخت گرایش بیشتر مردم جهان نسبت به اسلام شد؛ امروز نیز اسرائیل جبهه امریکا و غرب برای براندازی اسلام و از بین بردن مسلمانان است.

مدیریت رهبری مانع تهاجم دشمن به خاک کشور شده است

او صف مقدم جبهه اسلام را فلسطین و لبنان خواند و گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی؛ مقام معظم رهبری با دو سیاست بازدارندگی و مدیریت حرکت‌های اسلامی مانع هرگونه تهاجم کشور‌های غربی و آمریکایی به خاک کشور شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این سخن رهبری که ما در جبهه مبارزه با استکبار جهانی به قله نزدیک شدیم، تصریح کرد: منظور از رسیدن به قله، حاکمیت واحد جهانی اسلام در کره زمین است، اینکه امروز تمام دنیا علیه اسرائیل راه افتادند نشان از زمینه گرایش جهانی برای ظهور امام زمان (عج) می‌باشد.

وی تصریح کرد: به همین دلیل برخورد ما با مسئله فلسطین و لبنان نباید این‌گونه باشد که مردم این دو کشور گرفتار جنگ نابرابر و ظالمانه‌ای شدند، بلکه آنان در صف مقدم جبهه اسلام قرار گرفتند؛ بنابراین بحث کمک به مردم فلسطین و لبنان نیست، بلکه وظیفه ما نسبت به پشتیبانی از این جبهه مقدس است.

علم‌الهدی وظیفه طلاب و عالمان دینی را تبیین و ارائه تحلیل صحیحی از پشتیبانی جبهه مقاومت دانست و افزود: با مطالعات جهانی و تاریخ به بررسی ابعاد مختلف این موضوع بپردازید و آن را برای نخبگان و توده‌های جامعه روشن کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->