عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شیخ نعیم قاسم: طرح جنگی سید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۲۹۷۴۷۴
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۶
شیخ نعیم قاسم: طرح جنگی سید حسن نصرالله ادامه خواهد داشت
دبیرکل جدید حزب‌الله لبنان گفت: برنامه کاری من ادامه برنامه کاری رهبرمان سید حسن نصرالله در همه زمینه‌هاست. ما به اجرای طرح جنگی که سید نصرالله با رهبری مقاومت تدوین کرده، ادامه خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان روز سه‌شنبه شیخ «نعیم قاسم» را بعد از شهادت «سید حسن نصرالله» در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، به عنوان دبیرکل جدید این جنبش تعیین کرد.

شیخ نعیم قاسم در ابتدای اولین سخنرانی خود به‌عنوان دبیرک حزب‌الله، به شهادت «سید هاشم صفی‌الدین» رئیس شورای اجرایی حزب‌الله پرداخت و گفت: شهید صفی الدین به مقاومت اهتمام می‌ورزید و تلاش می‌کرد نیاز‌های جبهه مقاومت را تأمین کند و یکی از بارزترین افرادی بود که شهید «سید حسن نصرالله» بر او تکیه داشت.

او همچنین «یحیی السنوار» رئیس دفتر سیاسی حماس که در نبرد با صهیونیست‌ها به شهادت رسید را «نماد قهرمانی و مقاومت برای فلسطین و آزادگان جهان» توصیف کرد که تا آخرین نفس با دشمن صهیونیستی شجاعانه و با ایمان جنگید و مقابله کرد. 

شیخ نعیم قاسم در ادامه سخنرانی خود با اشاره به شهید سید حسن نصرالله، تصریح کرد: او در طول ۳۲ ساعت فعالیت در جبهه مقاومت، ایمان، ولایت و مقاومت را در دل جوانان، زنان و سالمندان و کودکان کاشت و پرچمدار مقاومت پیروز و منادی پیروزی بوده و خواهد بود.

او از اعتماد رهبری حزب‌الله و شورای حزب‌الله قدردانی کرد و گفت: آنها من را برای این بار سنگین انتخاب کردند، اما این گواه اعتماد است. این امانت، امانت سید عباس موسوی است که به ما فرمودند دستور اساسی، حفظ مقاومت است. این امانت، امانت رهبر بزرگ، سید حسن نصرالله است که به هنگام شهادت سید عباس موسوی سخنرانی کردند و گفتند: «آن‌هایی که دبیرکل ما را کشتند، می‌خواستند روحیه مقاومت ما و اراده جهاد ما را از بین ببرند، اما خون او همچنان در رگ‌های ما می‌جوشد و عزم ما را برای ادامه این راه جزم می‌کند».

شیخ نعیم قاسم پیرامون برنامه خود به عنوان دبیرکل جدید حزب‌الله لبنان گفت: برنامه کاری من ادامه برنامه کاری رهبرمان سید حسن نصرالله در همه زمینه‌های سیاسی، جهادی، اجتماعی و فرهنگی است. ما به اجرای طرح جنگی که سید نصرالله با رهبری مقاومت تدوین کرده است، ادامه خواهیم داد و در چارچوب رویکرد‌های سیاسی تعیین شده در مسیر جنگ باقی خواهیم ماند.

وی با بیان اینکه حمایت از غزه برای مقابله با تهدید رژیم صهیونیستی علیه کل منطقه از دروازه غزه و مردم غزه ضروری بود و همه باید از آنها حمایت کنند، تأکید کرد: مقاومت ما برای مقابله با اشغالگری و اهداف توسعه طلبانه آن و برای آزادسازی سرزمین به وجود آمد.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->