گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایتی از چالش‌ها و نوآوری‌ها در نمایشگاه صنعت ساختمان مشهد | ساختن آینده + ویدئو

  • کد خبر: ۲۹۷۵۲۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۰
روایتی از چالش‌ها و نوآوری‌ها در نمایشگاه صنعت ساختمان مشهد | ساختن آینده + ویدئو
بیست و هشتمین نمایشگاه صنعت ساختمان در نمایشگاه بین‌المللی مشهد در حال برگزاری است.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، بیست و هشتمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان وتاسیسات، پنجمین نمایشگاه تخصصی آسانسور، پله برقی وتجهیزات جانبی و چهاردهمین نمایشگاه تخصصی صنعتی‌سازی و فناوری‌های نوین صنعت ساختمان از ۹ تا ۱۲ آبان ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.

این نمایشگاه که در روز نخست خود با استقبال مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان متخصص در حوزه‌های مختلف صنعت مهم و پر مخاطب ساختمان و صنایع زیر مجموعه روبرو بوده با هدف معرفی کالا‌ها و محصولات جدید، آشنایی با آخرین دستاورد‌ها و فناوری‌های تخصصی این حوزه‌های مهم و ایجاد فرصت جهت برقراری ارتباط و شناسایی شرکت‌های توانمند داخلی و مجموعه‌های دانش بنیان برگزار می‌شود. مشارکت کنندگان در این نمایشگاه به ارائه توانمندی‌ها و پتانسیل‌های تولیدی، خدماتی و صادراتی خود می‌پردازند.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت ساختمان که غریب به اتفاق شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه به آن اشاره داشتند، کمبود و افزایش قیمت مصالح ساختمانی بود. با توجه به نوسانات اقتصادی و تحریم‌ها، تأمین مواد اولیه برای پروژه‌های ساختمانی به یک دغدغه جدی برای اهالی این صنعت تبدیل شده است.

محمد سرگزی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص بازدیدش از نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد گفت: بازدیدی از مجموعه و نمایشگاه صنعت ساختمان داشتم. تکونولوژی خوبی توسط تولیدکنندگان داخلی در بخش‌های مورد نیاز ساخت یک ساختمان مورد استفاده قرار گرفته است. این میزان پیشرفت در حوزه صنعت ساختمان قابل تقدیر است.

وی ادامه داد: اما در فضای عمومی، جامعه ما با این ظرفیت‌ها آشنا نشده‌اند و مردم همچنان تمایل دارند با استفاده از مصالح سنتی ساختمان بسازند. به واسطه عدم اطلاع‌رسانی و عدم شناخت مردم به صنعت ساختمان نتوانسته‌ایم این مشکل را برطرف کنیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خاطرنشان کرد: امروز خیلی از ساختمان‌های ما با استفاده از مصالح سنتی در مقابل حریق و آلودگی‌های صوتی کیفیت مناسبی ندارند، اما در این نمایشگاه شاهد بودیم که تولیدکنندگان با ارائه تکنولوژی‌های خوبی در حوزه ساختمانی شرایط خوبی را فراهم کرده تا ساختمان‌ها بر اساس استاندارد‌های روز دنیا ساخته شود و قیمت تمام شده ساختمان نیز به میزان قابل توجهی کاهش یابد.

حسین علوی مقدم، عضو شورای ششم شهر مشهد مقدس در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به برگزاری این نمایشگاه در مشهد گفت: همیشه در حوزه صنعت ساختمان نمایشگاه بین‌المللی مشهد پیشتازه بوده است. در این نمایشگاه ۱۸۸ شرکت‌کننده که بیش از ۸۰ شرکت‌کننده آن تولیدکننده بوده‌اند در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

وی افزود: صنعت سبک‌سازی می‌تواند به پروژه‌های عمرانی کشور و شهر امام رضا (ع) کمک کند. شورای اسلامی شهر مشهد نیز در حاشیه شهر مشهد در حوزه مسکن ارزان قیمت در نظر دارد از این سازه‌های سبک استفاده کند. پروژه جدیدی را در حاشیه شهر مشهد با ۴۰۵۲ واحد استارت خواهیم زد. سعی داریم از این صنعت استفاده کرده و تحولی در حاشیه شهر ایجاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->