آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احکام متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۹۷۶۹۵
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
احکام متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی از اهتمام این سازمان در اجرای طرح متناسب‌سازی و صدور احکام بازنشستگان در آبان‌ماه خبر داد و گفت: در حال تأمین منابع لازم و تمهیدات قانونی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی سالاری در جمع کانون عالی بازنشستگان این سازمان در استان گیلان افزود: با توجه به تصریح قانون در اجرای طرح متناسب‌سازی برای سایر سطوح، تلاش داریم سازوکاری برای پرداخت به حداقل‌بگیران نیز داشته باشیم.

وی در خصوص موضوع متناسب‌سازی با توضیح وضعیت سازمان به لحاظ درآمد و هزینه گفت: تا پایان سال برای اجرای تعهدات جاری سازمان با چالش‌های تأمین مالی مواجهیم. با این حال تلاش داریم تا با مساعدت سران قوا و با استفاده از سایر روش‌های تأمین مالی از جمله تسویه رقم باقی مانده از ردیف رد دیون دولت به سازمان که در قانون بودجه سال جاری پیش‌بینی شده، موضوع متناسب‌سازی را اجرایی کنیم.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر پیگیری ویژه وزیر تعاون، کار و رفته اجتماعی و تلاش سازمان برای اجرای طرح‌متناسب‌سازی اظهار داشت: با توجه به تصریح قانون متناسب‌سازی ذیل بند «۲»؛ جز «ر» ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم بر اجرای طرح متناسب‌سازی برای سایر سطوح، هزینه اجرای این طرح برای سایر سطوح در سازمان تأمین اجتماعی، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان است و اگر بخواهیم برای حداقل‌بگیران نیز به منظور حفظ قدرت خرید پرداختی داشته باشیم، هزینه اجرای طرح بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان است.

سالاری با تبیین رویکرد این سازمان در موضوع توسعه خدمات درمانی یادآورشد: در موضوع بیمه تکمیلی هم باید توجه داشته باشیم در میان خدمات و تعهدات مختلف سازمان آنچه اولویت دارد، پرداخت به موقع مستمری و تأمین درمان است؛ لذا این دو وظیفه اصلی موضوع عمده تمرکز سازمان است. با این حال در موضوع بیمه تکمیلی در تلاشیم تا با ارتقای بسته بیمه پایه، بخشی از هزینه‌های بیمه تکمیلی را در بخش بیمه پایه جبران کنیم.

حرکت به سمت صفر کردن هزینه‌های درمان

وی افزود: همزمان تلاش می‌کنیم تا به سمت صفر کردن هزینه‌های درمان حرکت کنیم و البته این راهبرد مستلزم اجرایی شدن موضوعاتی نظیر پزشک خانواده و نظام ارجاع و البته همراهی سایر نهاد‌ها است و با توجه به تأکید رئیس جمهور در موضوع پزشک خانواده، می‌کوشیم تا این رویکرد را با جدیت دنبال کنیم.

سالاری با اشاره به وجود احکامی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ مبنی بر تسویه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی از پیگیری و ارائه پیشنهاد‌هایی ذیل این دو لایحه خبر داد و در مورد طرح‌های خدمات رفاهی نظیر طرح کرامت رضوی گفت: تلاش می‌کنیم تا با بازنگری این طرح‌ها به سمت توسعه عادلانه‌تر این خدمات حرکت کنیم. در موضوع تسهیلات نیز در تلاشیم تا در تعامل با بانک رفاه، ظرفیت تسهیلات را از حیث عددی افزایش دهیم.

وی با تأکید بر اهمیت سوددهی در شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان گفت: در موضوع «شستا» مهمترین چالش، مداخله افراد ذی‌نفوذ است؛ لذا در تلاشیم تا در فرآیندی شفاف، با ارزیابی افراد توانمند در چند سطح تعریف کنیم و به نحوی عمل شود که با توجه به اهمیت سوددهی، اعمال سلیقه‌های شخصی تا حد امکان کاهش یابد و سهم شستا در تأمین منابع سازمان را که در شرایط فعلی بسیار کم است، افزایش دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->