گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

دو سوم پسته کشور قابلیت صادرات ندارد

  • کد خبر: ۲۹۷۷۶۸
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۷
دو سوم پسته کشور قابلیت صادرات ندارد
وزیر جهاد کشاورزی گفت: پسته از محصولات اقتصادی کشور است و یک‌سوم پسته تولیدی قابلیت صادرات دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا نوری قزلجه شامگاه جمعه در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی پسته در دامغان افزود: برآورد می‌شود برداشت پسته خشک در کشور می‌تواند به ۳۰۰ هزار تن برسد و یک سوم آن را به خارج از کشور صادر کرد.

وی افزود: پسته محصولی بسیار مهم و سازگار با شرایط آب و هوایی اقلیمی کشور محسوب می‌شود و در سطح دنیا بازارپسند و ارزآور است.

وی با اشاره به اینکه با برنامه ریزی دقیق، منسجم و مستحکم همراه با اصلاح ارقام، افزایش بهره‌وری و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری برای توسعه نیاز است، تاکید کرد: می‌توان تا یک میلیارد دلار صادرات پسته را برای کشور رقم زد.

پیشرفت حوزه کشاورزی بدون نگاه علمی محقق نمی‌شود

نوری قزلجه تصریح کرد: توجه به امنیت غذایی کشور از سیاست‌های دولت چهاردهم است و دقیق‌ترین و علمی‌ترین روش‌های در دسترس برای تولید بهتر محصولات از لحاظ علمی و فناوری مورد بررسی قرار می‌گیرد و آن را به صورت ویژه در منطقه دنبال می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه اطمینان داشته باشید که مدافع حق کشاورزان خواهیم بود، گفت: مشکل آب به صورت جدی و به سرعت در وزارتخانه پیگیری می‌شود و اطمینان داشته باشید که در آینده نزدیک مناسب‌ترین روش‌های آبیاری را برای باغ‌های پسته معرفی می‌شود و پس از آن همه باغداران و تشکل‌ها باید به سامانه‌های مصرف بهینه آب مجهز شوند تا آب کم مصرف و محصول بهتری تولید شود.

ضرورت برندسازی پسته دامغان

وی خاطرنشان کرد: برندسازی پسته دامغان با کمک بخش خصوصی و صادر کنندگان به صورت ویژه پیگیری می‌شود و در تمام بخش ها، در صورت ورود بخش خصوصی و فعالان، وزارتخانه به پیشبرد اهداف این بخش کمک می‌کند.

وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: مباحث، موارد و مشکلاتی همچون قطعی برق خسارات زیادی را به پسته کاران استان سمنان و شهرستان دامغان وارد کرده است.

به گفته نوری قزلجه، پسته، پسته کاری و باغداری پسته در ایران بویژه شهرستان دامغان یک فرهنگ ارزشمند است و باغداران پسته دامغان هنرمندان این عرصه هستند.

وی بیان کرد که افزایش ۳۳ درصدی برداشت محصول پسته از باغ‌های دامغان، قابل توجه است و در عرصه‌های دیگر همچون گندم نیز کشور به مرحله‌ای رسیده است که از واردات بی نیاز شدیم.

خوش‌خبری‌های وزیر جهادکشاورزی در موضوع انرژی و توسعه باغی

وی به ناترازی در حوزه انرژی در کشور اشاره و اضافه کرد: باید دست در دست هم داد و با کاهش مصرف و صرفه جویی، این مساله را برطرف کرد.

وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: جلسات مفصل و مختلفی در موضوع ناترازی‌های انرژی با وزرای مرتبط در راستای رفع مشکلات حوزه کشاورزی برگزار شد و به نتایج مطلوب نیز تاکنون حاصل شد و از سال آینده قطعی برق کمتر می‌شود و در صورت لزوم، با هماهنگی محلی و قبلی با کشاورزان این مورد اجرا می‌شود.

نوری قزلجه افزود: همچنین با رفع محدودیت، از سال جاری باغداران می‌توانند از کود یارانه‌ای بهره‌مند شوند و اصلاح، احیاء و نوسازی باغ‌ها میسر می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->