گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۸۰۳۸
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت نظامیان رژیم اشغالگر تا هر زمان که لازم باشد، به عملیات زمینی در خاک لبنان ادامه خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگو با رسانه انگلیسی گفت که نظامیان رژیم اشغالگر «تا هر زمان که لازم باشد» عملیات زمینی در لبنان را ادامه خواهند داد.

رسانه‌ها و تحلیلگران نظامی با بررسی نقاطی که رژیم صهیونیستی در هفته‌های گذشته هدف قرار داده، به الگویی پی بردند که نشان می‌دهد صهیونیست‌ها سعی دارند نوعی منطقه حائل در خاک لبنان ایجاد کرده و بخش‌هایی از جنوب این کشور را غیرقابل سکونت کنند.

در گزارش روزنامه «فایننشال تایمز» آمده است: «تخریب زنجیره‌ای روستا‌ها نشان می‌دهد که اسرائیل در حال پاکسازی یک نوار تقریباً ۳ کیلومتری در امتداد مرز غیررسمی ۲ دو طرف است؛ یک کمربند زمینی که ظاهرا قرار است یک منطقه حائل باشد.»

وزیر جنگ رژیم اشغالگر در گفتگو با فایننشال تایمز، این نوار ۳ کیلومتری را «کمربند اول» نام گذاشت. او گفت پیشروی در این مسیر ادامه داشته و صهیونیست‌های در حال «پاکسازی زیرساخت‌های تهاجمی حزب‌الله» هستند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم

مناطقی از لبنان که از ۲ تا ۲۶ اکتبر به دست صهیونیست‌ها تخریب شده است

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز روز شنبه گزارش داد هواپیما‌های جنگی و نیرو‌های زمینی رژیم صهیونیستی در یک ماه گذشته مناطقی را در جنوب لبنان ویران کرده و مدعی هستند که هدفشان از این اقدام تضعیف حزب‌الله و دور کردن آن از مرز اراضی اشغالی است. با این حال، آنها حتی نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل و نیرو‌های ارتش لبنان در جنوب این کشور را نیز هدف گرفته‌اند.

با توجه به آوارگی بیش از یک میلیون لبنانی در نتیجه این بمباران‌ها، برخی کارشناسان می‌گویند صهیونیست‌ها به دنبال ایجاد یک منطقه حائل خالی از سکنه هستند؛ مشابه کاری که در گذشته در غزه انجام داده‌اند. طبق تحلیل آسوشیتدپرس از تصاویر ماهواره‌ای و داده‌های جمع‌آوری شده توسط کارشناسان نقشه‌برداری، به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها همین حالا هم برخی شرایط را برای چنین نقشه‌ای فراهم کرده‌اند، از جمله تخریب گسترده در ۱۱ روستا در مرز اراضی اشغالی و لبنان.

به گزارش رسانه آمریکایی، با بررسی تصاویر ماهواره‌ای می‌توان به خطی از ۱۱ روستا پی برد که همگی در فاصله ۶.۵ کیلومتری از مرز لبنان با اراضی اشغالی قرار داشته و در ماه میلادی گذشته به‌شدت به دست صهیونیست‌ها آسیب دیده‌اند. به‌عنوان مثال، در روستای «عدیسه» انفجار یک دستگاه انفجاری توسط صهیونیست‌ها چنان مهیب بود که در اراضی اشغالی هشدار زلزله به صدا درآمد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا هر وقت که لازم باشد به عملیات زمینی در لبنان ادامه می‌دهیم
روستایی در جنوب لبنان، پس از حمله صهیونیست‌ها

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->