شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان
سرخط خبرها

اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۲۹۸۱۷۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در محله شهید شفیعی گلشهر خدمات سه ساله شهرداری به این منطقه را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شورای ششم از ابتدای فعالیت خود ثابت کرده که هر برنامه عمرانی برای حل مشکلات مردم را براساس خواست و اراده خود آنان انجام می‌دهد. پروژه‌های زودبازده در محلات هدف بازآفرینی که در سه سال گذشته چهره حاشیه شهر مشهد را به طور کامل دگرگون کرده، صادق‌ترین نشانه این راهبرد مردم‌مدارانه بوده است.

در امتداد همین رویه تعاملی با اهالی محلات مختلف، نوبت به مسجد صاحب الزمان (عج) در محله شهید شفیعی گلشهر رسید تا با حضور موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، رئیس شورای عالی استان‌ها و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد، مطالبات مردم بدون واسطه به گوش مدیران شهر برسد.

ساخت‌وساز، دغدغه اصلی مردم گلشهر

مسائل مرتبط با حوزه تملکات و البته ساخت‌وساز به قدری در این محله مهم است که در نشست مردمی سخنگوی شورای اسلامی شهر، تقریبا به موضوع دیگری جز این پرداخته نشد. اهالی ابتدا با ابراز گلایه از ناتمام ماندن پروژه تملکات بولوار شهید شفیعی تأکید کردند که تا به امروز بیش از دو دهه چشم‌انتظار بازگشایی این معبر بوده‌اند و شورای ششم باید در این موضوع با جدیت به میدان بیاید.

تعیین تکلیف مسجد محله و تسهیل‌گری در پروژه‌های ساخت‌وساز، دو دغدغه دیگر اهالی این محله بود که در این نشست با رئیس شورای عالی استان‌ها در میان گذاشته شد. مردم به تکمیل پروژه بازسازی مسجد صاحب‌الزمان (عج) اشاره کردند و از حاجی‌بگلو خواستند تا پس از تخریب بنای کلنگی در موقعیت قبلی، دستور تسریع در اجرای عملیات بازسازی صادر شود. علاوه بر این، بسیاری از اهالی هم خواهان اجرای دقیق طرح تفصیلی منطقه بودند تا با تسهیل‌گری شهرداری و اعطای مشوق‌های بیشتر، روند بهسازی محله و جایگزینی بافت‌های قدیمی، فرسوده و حتی ناامن را سرعت ببخشد.

تعریف ۲۷۷ پروژه زیرساخت برای منطقه

حاجی‌بگلو در این نشست با اشاره به سرفصل دغدغه‌ها و مطالبات مردم تصریح کرد که اگرچه در شرایط فعلی هیچ‌کس منکر مشکلات موجود نیست، اما واقعیت میدانی هم حکایت از پیشرفت‌های چشمگیر در سه سال گذشته دارد. وی افزود: به طور مثال، در شرایطی که در سال ۱۴۰۰ فقط شصت پروژه با اعتباری کمتر از ۱۲۳ میلیارد تومان در منطقه ۵ تعریف شده بود، از سال ۱۴۰۱ که دوره ششم مدیریت شهری مستقر شد، اعتبارات منطقه ۵ به دوبرابر یعنی ۲۵۰ میلیارد تومان و تعداد طرح‌های زیرساختی به ۱۱۰ پروژه افزایش پیدا کرد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ اعتبارات منطقه به ۴۷۰ میلیارد تومان و تعداد پروژه‌های عمرانی به ۲۳۰ طرح افزایش یافت و امسال نیز با تعریف ۲۷۷ پروژه زیرساختی، بیش از ۵۸۰ میلیارد تومان به منطقه تخصیص داده شده است. این تحقق همان شعاری است که از ابتدای آن بر آن تأکید داشتیم و تلاش کردیم تا شیب خدمت به سمت حاشیه شهر متمایل باشد.

به گفته وی در حوزه سرانه‌ها، اگرچه مسئولیت ذاتی شهرداری این نیست که مدرسه و درمانگاه بسازد، اما با این حال، در برابر هر مطالبه مردم در این زمینه‌ها پای کار بوده و با تسهیل‌گری، شرایط اجرای پروژه‌های مختلف را برای ادارات مرتبط فراهم کرده است. افزون بر این، حاجی‌بگلو همچنین تأکید کرد که تا پایان سال، پروژه نیمه‌تمام فرهنگ‌سرا در محدوده ابتدای خیابان گلشهر با محوریت محله شهید شفیعی به بهره‌برداری خواهد رسید.

«در پروژه‌های تملک، مردم خودشان محور امور هستند. اگر مردم به معنای واقعی کلمه نسبت به بازگشایی یک معبر دغدغه دارند، باید خودشان در مجامع محلی به اجماع برسند و مالکان اراضی درگیر در طرح را به تفاهم با شهرداری ترغیب کنند». سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان این مطلب افزود: شهرداری آماده بازگشایی خیابان شهید شفیعی و سامان‌دهی معابر منطقه است. دوره ششم مدیریت شهری اراده خود را برای تکمیل پروژه‌های تاریخی و برزمین مانده نشان داده و زائران و مجاوران امام هشتم (ع) هنوز به یاد دارند اهالی محلات مجاور بولوار کرامت بیش از بیست سال گرفتار تعیین‌تکلیف اراضی خود بودند تا اینکه در دوره ششم، این موضوع به سرانجام مطلوب رسید.

مفتح شرقی تا گلشهر بازگشایی می‌شود

«منطقه ۵ در مجموع دوازده محله دارد که همچون سال گذشته، امسال نیز ۱۵ میلیارد تومان برای هرکدام تخصیص پیدا کرده است». حسن صالحی‌مفرد، شهردار منطقه ۵، نیز در این نشست با بیان این مطلب تأکید کرد: در خیابان آوینی ۵۷ همه معابر شهرک مستضعفین برای بیش از دوهزار خانواده ساکن در آن بازگشایی شده است. تا پایان امسال پروژه بزرگ پایانه مفتح به بهره‌برداری می‌رسد و از مفتح شرقی ۱۶ تا میدان سوم گلشهر بازگشایی خواهد شد تا گره ترافیکی این بولوار یک‌بار برای همیشه برطرف شود. 

همچنین بیش از سی سوله اشتغال‌زایی در اراضی برزگر احداث شده و خدا را شاکریم که تقریبا همه مطالباتی که در سه سال گذشته در حوزه پیاده‌روسازی و رفع آب‌گرفتگی معابر مطرح بود، امروز به سرانجام رسیده و بهسازی معابر فرعی در دستورکار قرار گرفته است.

به گفته وی، در شرایطی که مسجدمحوری، راهبرد همیشگی شورای ششم بوده است، فقط در سال گذشته بیش از ۶۳ مسجد در منطقه ۵ از کمک‌های نقدی مستقیم مدیریت شهری بهره‌مند شده‌اند که مسجد صاحب الزمان (عج) محله شهید شفیعی با ۱۵ میلیارد ریال کمک از جمله آنهاست. صالحی‌مفرد این را هم گفت که برنامه‌ریزی شده تا کل عملیات خاک‌برداری بنای جدید مسجد توسط شهرداری منطقه انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->