گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف

  • کد خبر: ۲۹۸۳۰۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف
رئیس بهره‌برداری گاز شهرستان‌های خراسان رضوی گفت: استفاده از وسایل انرژی‌بر که همان گرماتاب‌ها یا گرماتابش‌ها هستند، توسط واحدهای صنفی در فضا‌های باز ممنوع است. نظارت بر این واحد‌ها چند روزی است که در استان شروع شده و بازدید‌ها به صورت مستمر انجام می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

محمدجواد معصومی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص استفاده از گرماتاب‌ها در مکان‌های باز اظهار کرد: استفاده از وسایل انرژی‌بر که همان گرماتاب‌ها یا گرماتابش‌ها هستند، توسط واحدهای صنفی در فضا‌های باز ممنوع است.

وی افزود: این موضوع چندین سال است که ابلاغ شده و تحت کنترل و نظارت است. ما هر سال در زمینه بازدید و اطلاع‌رسانی با ارسال پیامک به مشترکان واحد‌های تجاری عمده و رستوران‌ها اقدام می‌کنیم و اکیپ‌های شرکت گاز نیز رصد و بازدید را انجام می‌دهند.

معصومی ادامه داد: مواردی که رعایت نکرده باشند، اخطار می‌گیرند و در صورت عدم جمع‌آوری این وسایل گرمایشی، نسبت به قطع گاز آن‌ها اقدام می‌شود. همچنین در دوره تخلف، مصرف گاز آن‌ها با نرخ حداکثری محاسبه خواهد شد. وصل مجدد گاز این واحد‌ها منوط به تعهد بوده که در این راستا شرکت گاز استان هر سال این برنامه را دارد و امسال هم این موضوع شروع شده است.

رئیس بهره‌برداری گاز شهرستان‌های خراسان رضوی با بیان اینکه متولی این موضوع وزارت صمت است، عنوان کرد: در استان‌ها، اداره کل صمت و در شهرستان‌ها، ادارات صمت شهرستان‌ها این وظیفه را برعهده دارند. مراجع بالادستی وزارت صمت را مکلف کرده تا با همکاری اتحادیه‌ها و اتاق اصناف برنامه‌‎ای را تا پایان مهرماه مدون کند. وزارت صمت باید نسبت به شناسایی و جمع‌آوری وسایل گرمایشی انرژی‌بر مشترکان تجاری، واحد‌ها و رستوران‌هایی که از این وسایل استفاده می‌کنند، اقدام و گزارش عملکرد آن‌ها را به نهاد‌های نظارتی، شرکت ملی گاز و شرکت توانیر اعلام کند.

وی اضافه کرد: ما نیز بعد از گزارش صمت، کنترل مضاعف داریم. جدای از این اقدامات وزارت صمت، ما نیز وارد عمل شدیم و این اقدام چند روزی است که در استان شروع شده و بازدید‌ها به صورت مستمر انجام می‌شود. شب گذشته در طرقبه‌شاندیز، ۳۰ مورد بازدید داشتیم که ۲۸ مورد رعایت کرده بودند و دو مورد اخطار داشتیم.

معصومی در خصوص سامانه سوت‌زنی شرکت گاز تصریح کرد: از سال گذشته سامانه‌ای را آماده کرده‌ایم تا اگر مردم موضوعی را در خصوص عدم مصرف بهینه یا تخلفی در این حوزه مشاهده کردند، به‌راحتی گزارش دهند. این اقدام مورد استقبال قرار گرفته و امیدواریم امسال این سامانه تبلیغ شود تا مردم خودشان نظارت همگانی داشته باشند.

رئیس بهره‌برداری گاز شهرستان‌های خراسان رضوی خاطرنشان کرد: امیدواریم در خصوص افرادی که مشارکت می‌کنند و در این سامانه گزارش می‌‎دهند، تصمیمات خوبی اتخاذ شود و بتوانیم از آن‌ها تقدیر و تشکر کنیم. این سامانه در سطح ملی نیز ارائه شده است که به‌شدت مورد استقبال قرار گرفته و احتمال دارد در کل کشور هم اجرا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->