حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

«مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل

  • کد خبر: ۲۹۸۳۶۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
«مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل
مردی که دوست همسرش را خفه کرده بود لب به اعترافات تکان دهنده‌ای گشود.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل، وقوع یک مرگ مشکوک و کشف جسد زن میانسالی به نام پریناز در خانه‌اش در غرب تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد.

به دنبال اعلام این خبر، عوامل کلانتری محل، متخصصان پزشکی قانونی، ماموران تیم تشخیص هویت و کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی به همراه بازپرس ویژه قتل راهی صحنه جرم شدند و جسد زن میانسالی را مشاهده کردند که با روسری خود، قربانی یک جنایت هولناک شده بود.

تحقیقات در صحنه جرم ادامه داشت تا اینکه کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران از طریق تماس تلفنی با بازپرس ویژه قتل اعلام کردند، امدادگران اورژانس ساعتی قبل مردی که دست به خودکشی زده بود را به این مرکز درمانی منتقل کردند. او پس از اینکه از مرگ حتمی نجات یافت مدعی شده که زنی را با روسری در غرب تهران به قتل رسانده است!

تیم جنایی پس از دریافت این اطلاعات مهم، راهی بخش اورژانس بیمارستان موردنظر شدند و متهم را تحت‌نظر گرفتند؛ پس از پایان سیر مراحل درمانی، این مرد میانسال بازداشت شد و خیلی زود هدف تحقیق قرار گرفت.

او در جلسه‌های بازپرسی ضمن ابراز ندامت و پشیمانی صراحتاً به قتل زن مورد اشاره اعتراف کرد.

متهم گفت: "پریناز" از دوستان صمیمی همسرم بود و نزدیک به ۳۰ سال از او حمایت مالی می‌کردم که در طول این سال‌ها، رابطه‌ای میان ما شکل گرفت! پس از گذشت مدتی او اصرار داشت تا با یکدیگر ازدواج کنیم، اما من به‌خاطر اینکه متاهل بود و نوه‌ام تازه به دنیا آمده بود، مخالف این درخواست بودم.

این مرد ادامه داد: پس از ماجرای مخالفت با ازدواج، پریناز مدعی شد که نزد خانواده‌ام این رابطه را فاش خواهد کرد! به همین دلیل، من نیز او را تهدید به قتل کردم؛ روز حادثه برای حل مشکل به خانه‌اش رفتم، اما با یکدیگر مشاجره پیدا کردیم؛ من یک روسری به قصد ترساندن دور گردنش انداختم، اما پریناز با تمسخر گفت که " تو آدم کشتن نیستی! یا ازدواج کنیم یا من را بکش! "

مرد میانسال گفت: از پریناز خیلی عصبانی شدم. در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و با همان روسری، خفه‌اش کردم در حالیکه او هیچ مقاومتی انجام نداد! پس از ارتکاب جنایت به خانه رفتم و به‌خاطر عذاب وجدان، چندین قرص را به قصد خودکشی خوردم، اما به خوابی عمیق فرو رفتم؛ هنگامی که بیدار شدم، رگ دستم را نیز زدم، اما خانواده من را بیمارستان منتقل کردند که با کمک امدادگران اورژانس از مرگ حتمی نجات یافتم؛ نمی‌خواستم مرتکب جنایت شوم؛ پشیمان و شرمنده خانواده مقتوله هستم.

پس از پایان تحقیقات تکمیلی و بازسازی صحنه جرم، کیفرخواست متهم به‌اتهام مباشرت در قتل عمدی زن جوان از سوی دادسرا صادر شد و به‌زودی متهم پای میز محاکمه در دادگاه کیفری یک استان تهران خواهد ایستاد همچنین اولیای دم مقتوله در جریان تحقیقات خواستار اشد مجازات این مرد میانسال شدند.

متهم با قرار بازداشت موقت تا روز محاکمه در زندان است و سیر مراحل قانونی پرونده همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->