علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت
سرخط خبرها

«مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل

  • کد خبر: ۲۹۸۳۶۲
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
«مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل
مردی که دوست همسرش را خفه کرده بود لب به اعترافات تکان دهنده‌ای گشود.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل، وقوع یک مرگ مشکوک و کشف جسد زن میانسالی به نام پریناز در خانه‌اش در غرب تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش داده شد.

به دنبال اعلام این خبر، عوامل کلانتری محل، متخصصان پزشکی قانونی، ماموران تیم تشخیص هویت و کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی به همراه بازپرس ویژه قتل راهی صحنه جرم شدند و جسد زن میانسالی را مشاهده کردند که با روسری خود، قربانی یک جنایت هولناک شده بود.

تحقیقات در صحنه جرم ادامه داشت تا اینکه کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران از طریق تماس تلفنی با بازپرس ویژه قتل اعلام کردند، امدادگران اورژانس ساعتی قبل مردی که دست به خودکشی زده بود را به این مرکز درمانی منتقل کردند. او پس از اینکه از مرگ حتمی نجات یافت مدعی شده که زنی را با روسری در غرب تهران به قتل رسانده است!

تیم جنایی پس از دریافت این اطلاعات مهم، راهی بخش اورژانس بیمارستان موردنظر شدند و متهم را تحت‌نظر گرفتند؛ پس از پایان سیر مراحل درمانی، این مرد میانسال بازداشت شد و خیلی زود هدف تحقیق قرار گرفت.

او در جلسه‌های بازپرسی ضمن ابراز ندامت و پشیمانی صراحتاً به قتل زن مورد اشاره اعتراف کرد.

متهم گفت: "پریناز" از دوستان صمیمی همسرم بود و نزدیک به ۳۰ سال از او حمایت مالی می‌کردم که در طول این سال‌ها، رابطه‌ای میان ما شکل گرفت! پس از گذشت مدتی او اصرار داشت تا با یکدیگر ازدواج کنیم، اما من به‌خاطر اینکه متاهل بود و نوه‌ام تازه به دنیا آمده بود، مخالف این درخواست بودم.

این مرد ادامه داد: پس از ماجرای مخالفت با ازدواج، پریناز مدعی شد که نزد خانواده‌ام این رابطه را فاش خواهد کرد! به همین دلیل، من نیز او را تهدید به قتل کردم؛ روز حادثه برای حل مشکل به خانه‌اش رفتم، اما با یکدیگر مشاجره پیدا کردیم؛ من یک روسری به قصد ترساندن دور گردنش انداختم، اما پریناز با تمسخر گفت که " تو آدم کشتن نیستی! یا ازدواج کنیم یا من را بکش! "

مرد میانسال گفت: از پریناز خیلی عصبانی شدم. در یک لحظه کنترلم را از دست دادم و با همان روسری، خفه‌اش کردم در حالیکه او هیچ مقاومتی انجام نداد! پس از ارتکاب جنایت به خانه رفتم و به‌خاطر عذاب وجدان، چندین قرص را به قصد خودکشی خوردم، اما به خوابی عمیق فرو رفتم؛ هنگامی که بیدار شدم، رگ دستم را نیز زدم، اما خانواده من را بیمارستان منتقل کردند که با کمک امدادگران اورژانس از مرگ حتمی نجات یافتم؛ نمی‌خواستم مرتکب جنایت شوم؛ پشیمان و شرمنده خانواده مقتوله هستم.

پس از پایان تحقیقات تکمیلی و بازسازی صحنه جرم، کیفرخواست متهم به‌اتهام مباشرت در قتل عمدی زن جوان از سوی دادسرا صادر شد و به‌زودی متهم پای میز محاکمه در دادگاه کیفری یک استان تهران خواهد ایستاد همچنین اولیای دم مقتوله در جریان تحقیقات خواستار اشد مجازات این مرد میانسال شدند.

متهم با قرار بازداشت موقت تا روز محاکمه در زندان است و سیر مراحل قانونی پرونده همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->