گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری

  • کد خبر: ۲۹۸۵۵۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸
چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری
متهمان به قتل مرد جوان در تهران که مدتی متواری بودند بعد از دستگیری لب به اعتراف گشودند.

به گزارش شهرآرانیوز، چهارشنبه یازدهم مهرماه، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس، گزارش کردند.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیمی از مجرب‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد جوانی را مشاهده کردند که براثر ضربات چاقو به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول در یک ساختمان در محله تهرانپارس قربانی جنایت شده است.

طولی نکشید که کارآگاهان پای در ساختمان موردنظر گذاشتند و متوجه شدند که این درگیری میان ۲ همسایه به‌خاطر اختلافات قدیمی رخ داده است.

یکی از همسایه‌ها که در درگیری حضور داشت، بازداشت شد و ماجرا را این‌طور توضیح داد: ما و همسایه‌مان میهمان داشتیم. مرد همسایه که مشروبات الکلی مصرف کرده بود برای گرفتن ترشی به خانه ما آمد که در آنجا به‌خاطر اختلافات گذشته درگیر شدیم که در این نزاع میهمانان ما نیز شرکت کردند.

متهم ادامه داد: در جریان این درگیری هولناک ۳ نفر از آنها، میهمان ما را با ضربات چاقو به قتل رساندند و قبل از رسیدن پلیس پا به فرار گذاشتند.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ در نخستین گام با اقدامات اطلاعاتی گسترده اطلاعاتی و با دریافت اظهارات شهود دیگر متوجه شدند که مرد جوانی به نام کامران ضربه مرگبار چاقو را بدن مقتول وارد کرده و او نیز میهمان خانه طرف دیگر درگیری بوده است.

تیم جنایی در گام بعدی با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و روش‌های علمی، مخفیگاه کامران را شناسایی کردند و به دنبال دریافت این اطلاعات مهم، ظهر امروز سه‌شنبه پانزدهم آبان‌ماه بی درنگ راهی محل موردنظر شدند و پس از نعقیب و مراقبت‌های نامحسوس او را در یک عملیات منسجم بازداشت کردند.

کامران در جریان تحقیقات ابتدایی گفت: من در آن ساختمان مهمان فردی به نام مسعود بودم که یک طرف درگیری بود و پس از این جنایت متواری شد؛ روز حادثه مقتول و دوستانش که به‌خاطر مصرف مشروبات الکلی حالت طبیعی نداشتند به قصد نزاع با قمه و چاقو درب خانه‌ای که در آن حضور داشتیم را زدند که با یکدیگر درگیر شدیم و در جریان این دعوا مرد جوان با چاقو به قتل رسید. من ضربه چاقویی به بدن مقتول وارد نکردم و نمی‌دانم چه فردی این جنایت را رقم زده است.

کارآگاهان پس از اعترافات مرد جوان، تحقیقات خود را در رابطه با شناسایی مخفیگاه مسعود آغاز کردند و خیلی زود موفق شدند او را در یک عملیات غافلگیرانه در تهرانپارس بازداشت کنند.

مسعود در همان بازجویی‌های اولیه مدعی شد: روز قبل از اینکه میهمان همسایه‌مان به قتل برسد با همان همسایه به‌خاطر سر و صدای زیاد در ساختمان مشاجره پیدا کرده بودم. آنها پس از مصرف مشروبات الکلی با انگیزه کینه‌جویی برای درگیری به سمت خانه‌ام آمدند. در جریان درگیری مقتول به پایین پله‌ها فرار کرد و کامران نیز دنبال او رفت. لحظه‌ای بعد من هم برای درگیری به آنجا رفتم، اما مقتول را مشاهده کردم که غرق در خون بوده و کامران نیز پا به فرار گذاشته است!

پس از پایان این اعترافات، کارآگاهان یافتند تا با تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی، تحقیقات جنایی خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

متهمان جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->