پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

سردار غیاثی: در شرایط جنگ ترکیبی دشمن، باید نسبت خود را در هم‌افزایی با سایر نیرو‌های انقلابی مشخص کنیم

  • کد خبر: ۲۹۸۶۲۸
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
سردار غیاثی: در شرایط جنگ ترکیبی دشمن، باید نسبت خود را در هم‌افزایی با سایر نیرو‌های انقلابی مشخص کنیم
فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) گفت: در شرایط جنگ ترکیبی دشمنان انقلاب اسلامی علیه کشور و ملت ایران، باید نسبت خود را با شرایط روز و در هم‌افزایی با سایر نیرو‌های انقلابی مشخص کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار سیدهاشم غیاثی در مراسم افتتاحیه سومین نشست هم‌اندیشی مسئولان بسیج شهرداری استان‌های کشور که صبح امروز (۱۶ آبان ۱۴۰۳) در مشهد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، ابراز امیدواری کرد که مسیری که امام(ره) بنیان نهاد و توسط رهبر انقلاب اسلامی ادامه یافت، به نابودی رژیم اشغالگر قدس منجر شود.

وی از نعمت ولایت فقیه به عنوان یکی از نکات مهم در کسب توفیقات نظام جمهوری اسلامی یاد کرد و افزود: لزوم تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب برای ثابت‌قدم‌ماندن در این مسیر، باید مورد توجه همه ما باشد.

سردار غیاثی خاطرنشان کرد: رزق بسیجی‌بودن، از نعمت‌های خداوند متعال است که به ما ارزانی داشته است و اگر بخواهیم این نعمت را پاس بداریم، باید به‌درستی در این مسیر قدم برداریم.

فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در بخش دیگری از سخنان خود، به ضرورت ارتقای جایگاه بسیج شهرداری‌ها با توجه به حضور نیرو‌های انقلابی و خدمات ارائه‌شده توسط بسیج شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: شکل‌گیری سازمان بسیج شهرداری در دوره جدید در شهر مشهد صورت گرفته است و آمادگی داریم برای انجام این کار در کل کشور نیز با سایر استان‌ها همراهی داشته باشیم.

وی در ادامه، به شرایط کشور و جنگ ترکیبی دشمنان انقلاب اسلامی علیه کشور و ملت ایران اشاره کرد و افزود: در این شرایط، باید نسبت خود را با شرایط امروز و جنگ ترکیبی دشمن، در هم‌افزایی با سایر نیرو‌های انقلابی مشخص کنیم.

سردار غیاثی خاطرنشان کرد: دشمن خاک‌ریز‌های جبهه را برداشته و در پیاده‌رو‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها گذاشته است و بنا دارد نوجوانان و جوانان ما را از این شرایط متأثر کند و ضروری است که ما نیز تلاش‌ها را متناسب با جامعه هدف و شرایط روز، پیش ببریم و شهرداری‌ها می‌توانند در این زمینه نقش مؤثری ایفا کنند.

فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در ادامه، به اقتضائات خاص استان خراسان رضوی و مشهد درمقایسه‌با سایر نقاط کشور اشاره کرد و گفت: مواردی از جمله وجود بارگاه مطهر رضوی، شرایط خاص مرز‌ها و کویر، حاشیه‌نشینی و... از جمله مسائلی است که به صورت ویژه در این شهر و استان وجود دارد و اقتضائات خاصی را نیز باید درقبال آن مراعات کرد.

وی ضمن اشاره به هم‌جواری با کشور افغانستان و شرایط بعضاً ناپایدار، به دستگیری برخی سوژه‌ها با هدف اقدامات سلفی و تکفیری متأثر از فرقه‌های مختلف داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: ممکن است دیگر شهر‌ها هم شرایط مشابهی داشته باشند و از این رو باید رصد و تحلیل به‌روز داشته باشیم.

سردار غیاثی خاطرنشان کرد: بعضی از موضوعات موجود در این شهر و استان به صورت خاص توسط رهبر انقلاب اسلامی دنبال می‌شود که در نتیجه آن، مسائلی ازجمله پیگیری امور حاشیه شهر به صورت ویژه توسط آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی و نیز قرارگاه شهید برونسی که با نگاه امنیتی‌اجتماعی شکل گرفته، انجام می‌شود و اتفاقات خوبی نیز در این زمینه رقم خورده است.

وی تأکید کرد: هدف‌گذاری خود را بر مبنای نکات مدنظر رهبر انقلاب اسلامی قرار داده‌ایم و ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز بر همین اساس فعالیت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->