نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

استقلال، اسیر مصدومیت‌های مشکوک

  • کد خبر: ۲۹۸۶۵۹
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
  • ۱
استقلال، اسیر مصدومیت‌های مشکوک
سناریوی مصدومیت بازیکنان استقلال، تبدیل به دغدغه هواداران این تیم شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال این روز‌ها تبدیل به بیمارستانی چندین تخت‌خوابی شده که تعداد مصدومان آن به اندازه انگشتان دو دست می‌رسد. از رامین رضاییان و محمدی تا کوشکی و جلالی و مرادمند و سلیمی همه بازیکنانی هستند که با مصدومیتشان دست آبی‌ها را در پوست گردو گذاشته‌اند.

مصدومیت‌ها البته شکل‌های عجیب‌وغریبی داشته و بسیاری این مصدومیت‌ها را حاصل بدن‌سازی ضعیف ابتدای فصل می‌دانند که حاصل ندانم‌کاری نکونام و نیاوردن بدن‌ساز حرفه‌ای توسط او بوده است. در چندین سال گذشته این همه مصدوم روی دست استقلال آن هم در یک‌سوم لیگ برتر نوبر است. نکته قابل‌تأمل‌تر البته دقایق روی‌دادن این مصدومیت‌هاست که کمی آدمی را مشکوک می‌کند. به خصوص در مورد محمدی و رضاییان که ستاره‌های استقلال هستند و توسط شخص نکونام جذب شدند؛ یکی، دقیقه ۴ و دیگری، دقیقه ۵ بازی. ذهن‌های بدبین و خرافاتی این دقایق و شکل مصدومیت‌ها را خیلی متعارف نمی‌دانند، اما این خیلی بدبینانه است که به مسائل غیرفوتبالی در این خصوص فکر کنیم. با این حال فوتبال است و هزار اتفاق. در این بین، حتی می‌توان به مصدومیت مرادمند و جلالی هم اشاره کرد که در بهترین شرایط بدنی خود ناگهان از ترکیب خارح شده‌اند. موسیمانه با دست‌های خالی باید روز‌های سخت پیش رو را سپری کند و استقلال را به سر منزل مقصود برساند؛ آن هم در حالی که واقعاً نمی‌داند در خارج از مستطیل سبز چه خواب‌هایی برای تیم او دیده‌اند.

سال‌هاست که در مورد مصدومیت‌ها و گل‌نزدن‌ها و تعویض‌ها، حاشیه‌سازان روایت‌های عجیب‌وغریبی نقل می‌کنند و هیچ‌کس آن‌ها را نمی‌تواند به‌درستی تأیید کند. اما این اتفاق‌ها می‌افتد و فکر‌ها بیشتر به سمت داستان‌های دیگر سوق پیدا می‌کند. امید که نماینده کشورمان از این داستان‌ها دور بماند و بتواند به سلامت به ریل خوشبختی بازگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۶
0
0
حالا مدیریت وجود نکونام بیان جواب بدن .این دلال‌ها رو باید از روزگار محلشون کرد.من نمیدونم این سمیعی وشهریاری چکار میکنن در باشگاه استقلال.پس این مهاجم چی شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->