وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد زمان اکران آثار هفته فیلم و عکس مشهد اعلام شد + جدول پخش پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش
سرخط خبرها

ویژه‌برنامه‌های تلویزیون در سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار + زمان پخش

  • کد خبر: ۲۹۸۸۴۳
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
ویژه‌برنامه‌های تلویزیون در سالروز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار + زمان پخش
شبکه‌های تلویزیون دبه مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه یک برای این روز مستند «پیامبرترین زن» را در نظر گرفته است که پنج شنبه ۱۷ آبان ماه ساعت ۱۸:۰۰ روی آنتن می‌رود. همچنین میان برنامه‌هایی، چون «مکتب»، نماهنگ و کلیپ نیز در فواصل برنامه‌ها پخش می‌شود.

شبکه یک برای روز جمعه ۱۸ آبان ماه فیلم سینمایی «پرستار» را ساعت ۱۶:۰۰ پخش می‌کند. همچنین امشب برنامه «ایران امروز» امشب ساعت ۱۸:۰۰ و فردا برنامه‌های «صبح بخیر ایران» و «سیمای خانواده» هم منعطف با میلاد حضرت زینب (س) روی آنتن می‌رود.

شبکه دو نیز برنامه «نَقل و نُقل» را به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار با حضور میهمانانی ویژه، امشب چهارشنبه ۱۶ آبان حوالی ساعت ۱۸:۴۰ روانه آنتن می‌کند.

این برنامه که یک دورهمی صمیمانه به مناسبت شب میلاد بانوی صبر و استقامت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار است، میزبان حجت الاسلام محمد امین نخعی (مدرس و پژوهشگر)، محمدرضا ماندگاران (تهیه کننده سینما و تلویزیون) و حامد خاکی (شاعر) خواهد بود.

شبکه سه نیز در روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار با برنامه‌های «سلام صبح بخیر» و «سمت خدا» و بخش‌های مرتبط این روز را گرامی می‌دارد.

شبکه نسیم نیز مجموعه «طنزیم» را در آستانه سالروز میلاد حضرت زینب (س) که میزبان یکی از پرستاران کشور شده است تا از این قشر فداکار و زحمتکش تجلیل کرده باشد، روانه آنتن می‌کند.

مجموعه «طنزیم» امروز ۱۶ آبان در آستانه روز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار یکی از پرستاران کشور را دعوت کرده است و اسماعیل باستانی با او گفتگو می‌کند.

این پرستار در زمان کرونا تلاش داشت با اقدامات مختلف حال بیماران را خوب کند و ویدئو‌های غزل خوانی او مورد توجه مردم قرار گرفته بود. این برنامه امروز ساعت ۱۷ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

شبکه تهران نیز با گزارش‌هایی در خصوص روز پرستار و تولد حضرت زینب (س) با مخاطبان خود همراه می‌شود.

برنامه‌های «تهران بیست»، «در شهر»، «تا نیایش» نیز در بخش‌هایی به موضوع ولادت حضرت زینب (س) می‌پردازند.

برنامه «به خانه برمی گردیم» نیز روز پنج شنبه ۱۷ آبان ماه، با بخش‌های گل آرایی و آموزش کیک و وله تبریک و دعوت از یک مهمان پرستار و مهمان تاریخ نگار در خصوص حضرت زینب و آزادی ۱۴ زندانی به نام حضرت زینب (سازمان زندان ها) روی آنتن می‌رود.

برنامه «سلام تهران» با حضور محبوبه بهرامیان پرستار، در خصوص شغل پرستاری سختی‌ها و بیان خاطرات وی روی آنتن می‌رود. پخش نماهنگ فرشته با صدای صابر خراسانی و تصاویر پرستاران و سختی کار آنها و استفاده از تصاویر ولادت حضرت زینب و روز پرستار از بخش‌های مختلف برنامه است.

شبکه افق، ویژه برنامه میلاد حضرت زینب و روز پرستار را امشب ساعت ۲۲ پخش می‌کند. این برنامه با حضور حسین رفیعی و جشن گروه‌های جهادی روی آنتن می‌رود.

شبکه سلامت نیز ویژه برنامه «حال خوب» ویژه گرامیداشت مقام پرستار را امشب از ساعت ۲۱ با حضور تنی چند از پرستاران نمونه کشوری و مراسم تقدیر از آنان و خانواده‌هایشان روی آنتن می‌برد.
برنامه «مثبت سلامت» ویژه روز پرستار چهارشنبه و پنجشنبه در قالب برنامه زنده و نیز ارتباط تلفنی با پرستاران نمونه و مسوولان حوزه پرستاری به بررسی وضعیت پرستاران می‌پردازد.

برنامه «کشیک سلامت» در روز پنجشنبه با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و رییس کل نظام پرستاری به بررسی چالش‌های حوزه پرستاری می‌پردازد.

شبکه مستند نیز با پخش مستند «آرامش در آتش» به مناسبت روز پرستار و به احترام پرستاران غزه با مخاطبان خود همراه می‌شود.

در این مستند به موضوع بمباران مراکز درمانی توسط رژیم صهیونیستی در غزه و حضور کادر درمان در کنار مردم می‌پردازد.
قسمتی‌هایی از این فیلم مستند در بیمارستان‌های غزه تولید و تصویربرداری شده است.

این مستند امشب ساعت ۱۹:۰۰ از شبکه مستند پخش می‌شود.

منبع: برنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->