توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه: ادعای نقش ایران در ترور ترامپ، توطئه صهیونیستی است

  • کد خبر: ۲۹۸۹۹۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۰
سخنگوی وزارت خارجه: ادعای نقش ایران در ترور ترامپ، توطئه صهیونیستی است
سخنگوی وزارت امور خارجه به تکرار ادعای مداخله ایران در تلاش برای سوء‌قصد به برخی مقامات آمریکایی اشاره کرد و گفت: تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضدایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین واشنگتن و تهران است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعای مطرح شده مبنی بر مداخله ایران در تلاش برای سوء قصد به مقام‌های سابق یا کنونی آمریکا را کاملا بی‌اساس و مردود دانست.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به طرح اتهام‌های مشابه در ادوار گذشته که موکدا از سوی جمهوری اسلامی ایران رد شده و نادرستی آنها نیز اثبات گردیده است، تکرار این ادعا در برهه زمانی کنونی را توطئه‌ای مشمئزکننده از جانب محافل صهیونیستی و ضد ایرانی برای پیچیده‌تر کردن مسائل فیمابین آمریکا و ایران توصیف کرد.

بقایی در عین حال تاکید کرد همان‌گونه که قبلاً نیز گفته شده است، جمهوری اسلامی ایران برای احقاق حقوق ملت ایران از همه ابزارهای مشروع و حقوقی در سطح داخلی و بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس دیروز جمعه ۱۸ آبانماه با بیان این ادعا به نقل از وزارت دادگستری آمریکا علیه تهران نوشت که یک شکایت جنایی در دادگاه فدرال منهتن در این رابطه ارائه شده است که ادعا می کند که «یک مقام ناشناس در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سپتامبر گذشته از فردی درخواست کرده است تا برنامه ای برای زیر نظر گرفتن و در نهایت کشتن ترامپ تنظیم کند.»

آسوشیتدپرس ادعا کرد: بازرسان هنگام مصاحبه با فرهاد شاکری، یک تبعه افغان که از سوی مقامات به عنوان عامل دولت ایران شناخته شده بود و پس از متهم شدن به سرقت از آمریکا اخراج شده بود، از طرح کشتن ترامپ مطلع شدند.

این رسانه آمریکایی در ادامه این اتهام زنی علیه تهران و سپاه مدعی شد: «طبق یک شکایت جنایی در دادگاه فدرال منهتن, او به بازرسان گفت که یک فرد وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در سپتامبر گذشته به او دستور داده بود ظرف هفت روز طرحی برای زیر نظر گرفتن و در نهایت کشتن ترامپ ترتیب دهد. دو مرد دیگر که مقامات می گویند برای شرکت در ترورهای دیگر استخدام شده بودند، از جمله یک روزنامه نگار برجسته ایرانی آمریکایی نیز روز جمعه دستگیر شدند. شاکری در ایران حضور دارد.»

مریک گارلند، دادستان کل آمریکا در بیانیه ای ادعا کرد: «بازیگران کمی در جهان وجود دارند که به اندازه ایران تهدیدی جدی برای امنیت ملی آمریکا باشند».

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، «این توطئه» ادعایی، «تنها چند روز پس از شکست کامالا هریس، دموکرات توسط دونالد ترامپ جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری منتشر می شود.» مقامات فدرال آمریکا بارها در تداوم سناریوهای ایران هراسی واشنگتن ادعا کرده اند که «ایران به صورت مداوم در تلاش است مقامات دولتی، از جمله ترامپ را در خاک آمریکا ترور کند.»

تابستان گذشته، وزارت دادگستری آمریکا مدعی شد که یک مرد پاکستانی را به ارتباط با ایران در یک طرح قتل با پرداخت پول متهم است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->