جهانگیر: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود
سرخط خبرها

ظریف: آرامش منطقه با آزادی فلسطین و رعایت حقوق مردمان آن به دست می‌آید

  • کد خبر: ۲۹۹۰۴۷
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
ظریف: آرامش منطقه با آزادی فلسطین و رعایت حقوق مردمان آن به دست می‌آید
معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: تا زمانی که فلسطین در اشغال است و حقوق مردمش رعایت نمی‌شود و تا زمانی که مردم فلسطین و آوارگان فلسطینی به منازل خود بازنگشته‌اند، منطقه آرامش نخواهد دید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدجواد ظریف در همایش بین‌المللی «مکتب نصرالله» با بیان اینکه پس از سیدحسن نصرالله راه مقاومت با شهدای دیگری ادامه یافته است، اظهار کرد: راه سیدحسن و دیگر شهدا راه درست مقاومت در برابر اشغال است. اجازه ندهیم این راه را برای ما غلط نشان دهند. شهدای مقاومت نه برای نیابت از دیگران که برای هدف اصلی خود یعنی جلوگیری از اشغالگری شهید شدند. اگر کسی به نیابت عمل کند ما هستیم که در کنار مقاومت هستیم.

وی یادآور شد: حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی ثمره اشغالگری هستند. مردم لبنان و فلسطین به دلیل اشغال شکست نخوردند بلکه در برابر آن مقاومت کردند و تشکیل این گروه‌ها پس از اشغال است.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری با گرامیداشت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، تاکید کرد: سیدحسن نصرالله ادامه راه درخشان مقاومت در برابر رژیم اشغالگر، ستمگر و کودک‌کش صهیونیستی بود که این راه با شهدایی بزرگوار شروع شد و شهدایی همچون قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر شهدای اخیر ادامه یافت. ان شاءالله این مسیر همانگونه که قرآن فرموده است با پیروزی ادامه خواهد یافت.

ظریف با بیان اینکه سیدحسن و شهدای فلسطین همه برای مقاومت در برابر اشغال، تجاوز و آدم‌کشی شهید شدند، تصریح کرد: این شهادت‌ها، سختی‌ها و کشتار‌ها آنان را از راهشان بازنخواهد داشت. رژیم صهیونیستی که پس از شکست هفتم اکتبر تلاش کرده با سبعیت و آدم‌کشی، خاطره شکست را به فراموشی بسپارد و خیال باطل آسیب‌ناپذیری و شکست‌ناپذیری خود را زنده کند، بداند که این شهدا همانان هستند که در ۱۹۸۲ و بعد از آن که اسرائیل تا بیروت را اشغال کرده بود، سازمان‌های خود را تاسیس کردند و بزرگتر و مقاوم‌تر در برابر اسرائیل ایستادند.



وی یادآور شد: زمانی که صهیونیست‌ها خیال می‌کردند لبنان، فلسطین و مقاومت را تمام کرده‌اند و آرمان فلسطین را کشته‌اند، این سازمان‌های مقاومت شکل گرفتند. همانگونه که دیدیم هفتم اکتبر زمانی تحقق یافت که نتانیاهوی جنایتکار در مجمع عمومی ملل متحد نقشه‌ای نشان داد که فلسطین از نقشه حذف شده بود، اما آیا فلسطین محو شد؟ آیا پس از شهادت بیش از ۵۰ هزار کودک، زن و مرد شهید در غزه استوار و قهرمان، اسرائیل یک لحظه می‌تواند طعم آرامش را بچشد؟ آیا پس از شهادت سیدحسن نصرالله اسرائیل توانست ذره‌ای در جنوب لبنان وارد شود؟

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری گفت: فراموش نکنیم حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی زنده هستند و اسرائیل یک روز آرامش نخواهد دید تا زمانی که اشغال، ظلم به مردم فلسطین ادامه یابد و مقاومت در برابر اشغالگری و مقاومت در برابر اسرائیل از قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی آغاز شده بود و تا آزادی سرزمین فلسطین و احقاق حقوق مردم فلسطین ادامه خواهد یافت.

ظریف تصریح کرد: بی‌جهت مقاومت مردم فلسطین را به این و آن نسبت ندهند، درست است که با پیام امام راحل و انقلاب اسلامی و نیز رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری کنار مردم فلسطین و لبنان ایستادیم و به آنان امید و اطمینان به آینده دادیم، اما آرمان، آرمان فلسطین است و همه برای آرمان فلسطین قیام کردند نه به نیابت از این و آن. اگر این اشتباه استراتژیک و راهبردی را آمریکایی‌ها و غربی‌ها ادامه دهند هیچگاه این منطقه روی آرامش نخواهد دید. باید بپذیرند تا زمانی که فلسطین در اشغال است و حقوق مردمش رعایت نمی‌شود و تا زمانی که مردم فلسطین و آوارگان فلسطینی به منازل خود بازنگشته‌اند، منطقه آرامش نخواهد دید.

معاون راهبردی رئیس‌جمهوری ادامه داد: اگر می‌خواهند از طریق دموکراتیک و صلح‌آمیز به راه‌حل برسند، رهبر معظم انقلاب اسلامی راه را در برابر آنان قرار داده است؛ اجازه دهید همه فلسطینیان و همه ساکنان این منطقه از مسلمان و مسیحی و یهودی در یک رفراندوم آزادانه آینده خود را تعیین کنند و آن‌وقت خواهید دید که آینده صلح‌آمیزی می‌تواند در انتظار این منطقه باشد. بی‌جهت مثال‌های وحشتناک نزنید. پایان آپارتاید در آفریقای جنوبی مثال روشنی است که قابل تکرار است و باید تکرار شود. این پیام خون سیدحسن نصرالله، قاسم سلیمانی، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و دیگر بزرگان مقاومت و شهادت است؛ این راه شکست ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->