پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

استون ویلا مهاجمش را به آرسنال نداد

  • کد خبر: ۲۹۹۰۷۰
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
استون ویلا مهاجمش را به آرسنال نداد
استون ویلا به پیشنهاد آرسنال برای مهاجم کلمبیایی خود پاسخ منفی داد و برای فروش این ستاره ۲۰ ساله خواستار مبلغی در حدود ۸۵ میلیون یورو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، استون ویلا قیمت گزافی را برای جان دوران، مهاجم خود که در ماه‌های گذشته مورد توجه آرسنال و بارسلونا قرار گرفته، شده است.

این ملی پوش کلمبیایی در اوایل تابستان مورد توجه چلسی هم قرار داشت، اما او ترجیح داد در ویلا باقی مانده و قراردادش را تا سال ۲۰۳۰ با این باشگاه انگلیسی تمدید کند. این ستاره جوان در فصل جدید لیگ برتر انگلیس هم نمایش درخشانی دارد و همین موضوع باعث شده است که آرسنالی‌ها با پیشنهادی ۵۵ میلیون یورویی برای جذب او وارد مذاکره با استون ویلا شوند.

با این وجود مدیران ویلا به پیشنهاد توپچی‌های لندنی پاسخ منفی داند و برای استعداد جوان خود مبلغی در حدود ۸۵ میلیون یورو طلب کردند.

دوران در این فصل در ۱۶ مسابقه ۸ گل به ثمر رسانده است و به بازیکنی کلیدی برای تیم اونای امری تبدیل شده است. او ماه گذشته قرارداد جدیدی را تا سال ۲۰۳۰ امضا کرد و اگر بتواند به عملکرد خوبش ادامه دهد، احتمالا ویلا می‌تواند به زودی با قیمت موردنظرش او را به باشگاهی بزرگ واگذار کرده و سود هنگفتی از این ستاره کلمبیایی ببرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->