ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: حل مشکل آب را در اولویت‌ قرار می‌دهیم

  • کد خبر: ۲۹۹۲۰۷
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۴
استاندار خراسان رضوی: حل مشکل آب را در اولویت‌ قرار می‌دهیم
استاندار خراسان رضوی گفت: وضعیت آب استان معمولی نیست بلکه بحرانی است و اگر در این خصوص مراقبت و مدیریت نکنیم قابل برگشت نخواهد بود از این رو حل مشکل آب باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری روز شنبه در نخستین جلسه کمیته آب استان خراسان رضوی افزود: وظیفه دولت، حکمرانی و نظارت است و امور به بخش‌ها باید واگذار شود و برای حل مشکل بحران آب باید یک جا را به عنوان الگو در استان انتخاب و تجربیات موفق شهر‌های استان و شهر‌های های کشور‌های دیگر در حوزه مدیریت بحران آب را در آن جا پیاده کرد.

وی ادامه داد: در زمینه آب نشست‌های هماهنگی و ستادی باید به صورت مستمر و منظم برگزار شود و شورای تعالی بخشی تشکیل و به صورت مستمر جلسات آن برگزار شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: به دلیل اهمیت موضوع مشکل آب برای مدیریت جمعیت باید با شرایط و منابع و امکانات موجود و محدودیت‌هایی که داریم وقت بگذاریم و نشست برگزار کنیم.

مظفری افزود:در خصوص تفویض اختیارات در نشست هیات دولت از رییس جمهوری خواستیم که دولت به ما اختیار دهد تا خودمان در خصوص مشکلات استان تصمیم گیری کنیم که قرار شد موضوعات برای تفویض اختیار به استانداری‌ها جمع بندی و به هیات دولت ارسال شود که اکنون در حال اولویت بندی موضوعات هستیم و مساله آب نخستین اولویت استان خراسان رضوی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->