پایان بازی فرشته صدرعرفایی و پیمان معادی در «بالاتر از سیاهی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ نامزد‌های جوایز گاتهام را بشناسید | «یک نبرد پس از نبرد دیگر» با ۶ نامزدی پیشتاز چرا روز «کوروش» در تقویم ثبت نشده است؟ «ذره» شخصی‌ترین تجربه من در مسیر ساخت فیلم کوتاه است | بیان هنری فیلم‌های پرسروصدای امسال قابل‌بحث است  «جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما
سرخط خبرها

تولید ۲ اثر موسیقی جدید با نام «امام حسین (ع)» و «امام رضا (ع)»

  • کد خبر: ۲۹۹۲۷۱
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴
تولید ۲ اثر موسیقی جدید با نام «امام حسین (ع)» و «امام رضا (ع)»
«پیام عزیزی» یکی از خوانندگان شناخته شده عرصه موسیقی دو اثر با نام‌های «امام حسین (ع)» و «امام رضا (ع)» تولید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیام عزیزی از خوانندگان شناخته شده عرصه موسیقی عرفانی دو پروژه موسیقایی «امام حسین (ع)» و «امام رضا (ع)» را به سفارش کمیته‌های ملی «المپیک» و «پارا‌المپیک» جمهوری اسلامی ایران را در کشورمان و کشور ترکیه ضبط کرد.

براساس برنامه ریزی‌های انجام گرفته قرار است به واسطه تولید پروژه «امام حسین (ع)» که شاعرآن شیخ رضا طالبانی از شاعران دو قرن پیش منطقه کرکوک، آهنگسازی آن برعهده پیام عزیزی و تنظیم اثر نیز به عهده فردین لاهورپور است نماهنگی در شهر‌های کربلا و نجف تولید و پیش روی مخاطبان قرار گیرد. این در حالی است که نماهنگ «امام رضا (ع)» هم با شعرمولانا خالد نقشبندی از شاعران و عارفان دو قرن پیش منطقه سلیمانیه عراق، آهنگسازی و خوانندگی پیام عزیزی و تنظیم فردین لاهورپور در شهر‌های مشهد و بغداد تصویربرداری می‌شود.

به گفته پیام عزیزی بخش زیادی از مرحله ضبط پروژه دریکی از استودیو‌های شهراستانبول کشورترکیه با نوازندگی ارکستر مدرن استانبول انجام گرفته و بخش دیگری تولید نیز در یکی از استودیو‌های تهران صورت پذیرفته است.

پیام عزیزی از خوانندگان شناخته شده کشورمان به ویژه درحوزه «موسیقی عرفانی» است که پس از فراگیری آموزه‌های مرتبط با موسیقی نزد محمدجلیل عندلیبی یکی از آهنگسازان شهیر موسیقی ایرانی فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد.

وی که در دوران فراگیری خوانندگی، فعالیت‌های مستمری هم در عرصه قرائت قرآن کریم داشت، پس از طی مراحل تکمیلی حوزه خوانندگی، آلبوم «باقدسیان» را به آهنگسازی محمد جلیل عندلیبی منتشر کرد. پروژه‌ای که به گفته این هنرمند در کشور‌های مختلف نیز مورد استقبال قرار گرفت

این خواننده موسیقی ایرانی که همواره تلاش کرده در حوزه موسیقی عرفانی فعالیت‌های متعددی را پیش روی مخاطبان قرار دهد، طی سال‌های اخیر درهمکاری با هنرمندان مطرح موسیقی پاپ اقدام به تولید آثار مشترکی نیز کرده که تعدادی زیادی از آنها نیز با استقبال مخاطبان همراه بوده است. ضمن اینکه همکاری با چندین هنرمند بین المللی از جمله سامی یوسف در تولید سه پروژه موسیقایی وبرگزاری چندین کنسرت داخلی و خارجی با همکاری هنرمندان شاخص عرصه موسیقی از دیگر فعالیت‌های عزیزی در عرصه موسیقی محسوب می‌شود.

«با قدسیان» به آهنگسازی محمدجلیل عندلیبی، «لبیک» به آهنگسازی مجتبی میرزاده، «پیام عاشقان» و «ملکا» با همراهی علی پژوهشگر و پاشا هنجنی، «سروکی دل»، «بارگاه» و «خورشید مستان» به آهنگسازی و تنظیم هوشنگ کامکار و ارسلان کامکار و نوازندگی گروه «کامکارها» و «محمدرسول الله» به آهنگسازی فردین لاهورپوراز جمله پروژه‌های پیام عزیزی درمقام خواننده هستند که طی سال‌های اخیر علاوه بر تولید چندین تک آهنگ در قالب آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته اند.

منبع: برنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->