در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برخورد یک کامیون با ۱۴ دستگاه خودرو در تهران | ۱۳ نفر مصدوم شدند + عکس (۲۰ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۲۸۰
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۱
برخورد یک کامیون با ۱۴ دستگاه خودرو در تهران | ۱۳ نفر مصدوم شدند + عکس (۲۰ آبان ۱۴۰۳)
سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید اردستانی یک دستگاه کامیون انتقال بتن به دلایل نامعلوم با ۱۴ دستگاه خودرو برخورد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جلال ملکی در خصوص این حادثه اظهار کرد: صبح امروز در انتهای بزرگراه خرازی، بزرگراه اردستانی، یک دستگاه کامیون حامل تجهیزات بتن به هنگام حرکت از مسیر اصلی منحرف شد و با ۱۴ دستگاه خودرو برخورد کرد.

وی افزود: برخی از خودرو‌ها به دلیل شدت برخورد در محل واژگون شدند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: در این حادثه ۱۴ نفر از سرنشینان خودرو‌ها دچار مصدومیت شدند.

اعزام ۴ آمبولانس به محل تصادف زنجیره‌ای تهران

شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس تهران از اعزام ۴ دستگاه خودروی آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به اتوبان خرازی و محل تصادف زنجیره‌ای تهران خبر داد و گفت: در ساعت ۱۱:۴۷ دقیقه یک حادثه تصادف زنجیره‌ای در اتوبان شهید همدانی به مرکز فوریت‌های اورژانس (۱۱۵) اعلام می‌شود.

وی اضافه کرد: به‌ محض دریافت این خبر تکنسین اورژانس با ۴ دستگاه خودروی آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل اعزام می‌شوند. تاکنون ۱۳ نفر (۱۱ مرد و ۲ زن) به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و عوامل اورژانس در محل حادثه حضور دارند.

نقص فنی سیستم ترمز کامیون علت تصادف زنجیره‌ای تهران

سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران در توضیح خبر تصادف یک دستگاه کامیون در محدوده چیتگر تهران اظهار کرد: ساعت ۱۰:۴۵ صبح امروز ماموران پلیس راهور تهران طی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌ها پلیسی از وقوع تصادف یک دستگاه خودروی کامیون با تعدادی خودرو و مصدومیت شهروندان در بزرگراه خرازی تهران مطلع و بلافاصله برای بررسی موضوع به محل تصادف به همراه عوامل امدادی و آتش‌نشانی اعزام شدند.

وی بیان کرد: با حضور ماموران پلیس در محل حادثه در انتهای بزرگراه خرازی، بزرگراه اردستانی مشخص شد یک دستگاه خودروی کامیون با ۱۴ دستگاه خودرو برخورد کرده است. کارشناسان پلیس راهور علت حادثه را نقص فنی در سیستم ترمز خودروی کامیون اعلام کرد.

کشیر با بیان اینکه برخی از خودرو‌ها به دلیل شدت برخورد در محل واژگون شده بودند، عنوان کرد: در این حادثه ۱۳ نفر از سرنشینان خودرو‌ها دچار مصدومیت شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->