گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار بر ضرورت وحدت امت اسلامی تاکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: عرصه مواجهه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم

  • کد خبر: ۲۹۹۷۴۴
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
رئیس‌جمهور: عرصه مواجهه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم
پزشکیان گفت: در آغاز فعالیت رسمی به عنوان رئیس جمهور گفتم که باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم و امروز بیش از گذشته به این نظر اعتقاد دارم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۳) در نشستی با جمعی از وزرای سابق امور خارجه، در ابتدای جلسه ضمن ارائه تحلیلی از عملکرد دولت چهاردهم در این حوزه، اظهار کرد: ما در مدت کوتاهی که دولت چهاردهم سر کار آمده تلاش‌های زیادی کردیم که برخی مسائل و مشکلات سیاست خارجی را حل کنیم. در حال حاضر ارتباط ما با همسایگان مطلوب است و توافقاتی هم در جلسات و دیدار‌ها داشته‌ایم.

رئیس جمهور به دیدار‌ها و گفتگو‌های خود و رایزنی‌های مقامات بخش‌های مختلف با طرف‌های چینی و روسی در راستای تسریع در اجرای توافقات فیمابین و ارتقای سطح روابط اشاره کرد و افزود: تبادل هیئت‌ها میان ایران با چین و روسیه در جریان است و تلاش داریم موانع پیش‌روی اجرای توافقات با این دو کشور را برطرف کنیم. چینی‌ها علاقمند هستند در اجرای پروژه‌هایی زیربنایی و عمرانی در ایران فعال‌تر شوند و در ارتباط با روسیه نیز گسترش و تکمیل خطوط ترانزیتی و نیز خط انتقال گاز به شکل جدی در حال پیگیری است.

پزشکیان به مذاکرات با نخست وزیر هند و ابراز تمایل آنها برای تسریع در اجرای طرح توسعه بندر چابهار اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اصرار هندی‌ها برای فعال شدن مسیر بندر چابهار، کشور‌های جنوب خلیج فارس نیز به دنبال گسترش روابط و به خصوص فعال شدن مسیر‌های ترانزیتی با ایران هستند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه از ابتدا اعلام کرده بودم که به دنبال گسترش روابط با همه کشور‌های جهان از جمله کشور‌های اروپایی هستیم، گفت: مذاکره با کشور‌های اروپایی در حال انجام است، اما رژیم صهیونیستی با شیطنت‌های اخیرش سعی در ایجاد اخلال و پیچیده کردن مسائل در این مسیر دارد.

وی خاطرنشان کرد: در مدت کوتاه سپری شده از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، حدود ۹۵ نشست و گفتگو با روسای جمهور، نخست‌وزیران و مقامات سایر کشور‌ها داشته‌ایم که نتایج خوبی به همراه داشته است؛ به عنوان مثال در دیداری که با رئیس جمهور مصر داشتم آقای السیسی تمایل کشورش برای گسترش روابط با جمهوری اسلامی ایران را ابراز کرد و وزرای خارجه دو کشور برای پیشبرد روابط دو کشور ماموریت یافته‌اند.

پزشکیان همچنین پس از شنیدن نظرات حاضران، ضمن تشکر از حضور و نظرات ارائه شده آنان اظهار کرد: در آغاز فعالیت رسمی به عنوان رئیس جمهور هم گفتم که باور دارم باید با دوستان مروت و با دشمنان مدارا داشته باشیم و امروز بیش از گذشته به این نظر اعتقاد دارم. ما برای رسیدگی به مشکلات داخلی و توسعه کشور علاوه بر سامان دادن امور داخلی، باید روابط بین‌المللی کشور را سامان داده، تنش‌ها را رفع و زمینه را برای تعاملات و مراودات با کشور‌های منطقه و جهان نیز بهبود ببخشیم.

رئیس جمهور گفت: به نظرم حتی در رابطه با آمریکا نیز ما چه بخواهیم و چه نخواهیم بالاخره در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی با این کشور مواجهه خواهیم داشت و بهتر است این عرصه را خودمان مدیریت کنیم؛ البته دولت در نهایت، کلیت سیاست خارجی را در چارچوب استراتژی و رویکرد‌های کلان نظام پیش خواهد برد.

علاوه بر چند تن از وزرای سابق امور خارجه، معاون راهبردی رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور و معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور نیز در این جلسه حضور داشتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->