گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

نماینده حماس در ایران: به ترامپ یادآوری می‌کنیم که ما مرد جنگ هستیم| سه شرط مقاومت برای پذیرش آتش بس

  • کد خبر: ۲۹۹۹۶۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳
نماینده حماس در ایران: به ترامپ یادآوری می‌کنیم که ما مرد جنگ هستیم| سه شرط مقاومت برای پذیرش آتش بس
نماینده جنبش حماس در ایران گفت: راهبرد ترامپ، پایان‌دادن به جنگ است اما نه با ایجاد صلح بلکه با محو کامل فلسطین و لبنان بنابراین به او یادآوری می‌کنیم که در جهانِ آرام ما خواهان صلح برای همه هستیم اما اگر کسی برای نابودی ما به میدان بیاید، برای او مرد جنگی خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، خالد القدومی در دومین یادواره ملی شهدای دانشجوی مدافع امنیت و جبهه مقاومت که ظهر امروز (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) با حضور پرشور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های مشهد در سالن ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و شهادت فرماندهان محور مقاومت اظهار کرد: اگرچه ما جان‌های نفیس و سرمایه‌های انسانی گرانقدری را از دست داده‌ایم، اما حقیقت آن است که مقاومت از شهدا روحیه می‌گیرد یعنی همان اتفاقی که برای اسطوره شهید ما یحیی‌السنوار رخ داد و دشمن او را به شهادت رساند، اما روایت شهادت او جاودانه شد.

وی افزود: تا پیش از عملیات طوفان‌الاقصی، جهان به‌تدریج درحال حرکت در مسیری بود که در آن مسئله فلسطین دیگر یک دغدغه مهم نبود، اما عملیات تاریخی ما توانست همه معادلات جهان استکبار را برهم بزند، ساخته‌های سیاسی آن‌ها را ویران کند و تاریخ جدیدی بسازد. اکنون براساس سرمایه‌های طوفان‌الاقصی به‌جرئت می‌توانیم بگوییم که آینده جدید، آینده فلسطین است و نه اسرائیل.

آمریکا، بزرگترین حامی جنایات اسرائیل

نماینده جنبش حماس در ایران با اشاره به نتایج انتخابات اخیر ریاست‌جمهوری در آمریکا خاطرنشان کرد: در ماه‌های اخیر شاهد تمرکز رسانه‌های جهان بر سرنوشت انتخابات آمریکا بوده‌ایم. واقعاً چه اهمیتی دارد چه کسی در آمریکا رئیس‌جمهور می‌شود؟ در ۷۰ سال گذشته از رونالد ریگان جمهوری‌خواه گرفته تا باراک اوبامای دموکرات، همه رؤسای جمهور آمریکا حامی مستقیم اسرائیل بوده‌اند. بیش از ۴۷ بار با وتوی آمریکا از تصویب قطعنامه ضدصهیونیستی در شورای امنیت جلوگیری شده است. ۷۰ درصد بودجه نظامی اسرائیل هم توسط آمریکا تأمین می‌شود. حالا ما منتظر هستیم تا مثلاً ترامپ بگوید من با فلسطین هستم؟

وی ادامه داد: راهبرد ترامپ، پایان‌دادن به جنگ است، اما نه با ایجاد صلح بلکه با محو کامل فلسطین و لبنان. به همین دلیل به او یادآوری می‌کنیم که در جهانِ آرام ما خواهان صلح برای همه هستیم، اما اگر کسی برای نابودی ما به میدان بیاید، برای او مرد جنگی خواهیم بود. سلاح را تا آزادی کل فلسطین زمین نمی‌گذاریم. تکلیف ما ادامه دادن راه طلایی شهداست.

سه شرط مقاومت برای پذیرش آتش‌بس

خالد القدومی در واکنش به ضعف حکام عرب و رهبران برخی کشور‌های اسلامی در تقابل با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: امروزه شاهدیم که یک جنگ فراگیر در عرصه‌های نظامی، دیپلماتیک، سیاسی و روایی در جریان است و اگرچه برخی کشور‌های منطقه با ضعف سیاسی خود، دستاورد‌های شاخص جهاد نظامی را تحت تأثیر قرار دادند و آن را بی‌اثر کردند، اما مقاومت هرگز از منطقه عقب‌نشینی نخواهد کرد؛ حتی اگر روند عادی‌سازی روابط کشور‌ها با اسرائیل در راستای حرکت شوم ۱۹۹۱ امتداد داشته باشد.

وی تأکید کرد: در مذاکرات اخیر آتش بس، ما به گروه‌های واسط تأکید داشتیم که توقف جنگ، بازگشایی گذرگاه‌ها و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غره، سه پیش‌شرط اصلی برای توقف درگیری‌هاست و تغییری در نظر ما ایجاد نخواهد شد. علاوه بر این، از شما و همه نخبگان کشور‌های اسلامی می‌خواهیم که اجازه ندهند شرایط سخیف پیش از طوفان‌الاقصی دوباره روی میز برگردد. طرح‌هایی نظیر تقسیم به دو کشور یا بازگشت به مرز‌های ۱۹۶۷ به کلی مردود است و همان‌طور که ما همیشه می‌گوییم «قالَ القائِد اِسماعیل، لَن نَعتَرِف بِالاِسرائیل» [فرمانده اسماعیل (هنیه) گفت، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسیم].

نماینده جنبش حماس در ایران گفت: این جنگ، یک جنگ دینی نیست و مقابل ما یهودیان نیستند بلکه جریان جنایتکاری است که باید ریشه‌کن شود. امروزه کلام، ایده و نظر جوانان ایرانی و همه جوانان مسلمان منطقه به اندازه راکت‌های مقاومت اثرگذار است و باید سطح فعالیت‌های تبیینی در فضای مجازی همچنان گسترده باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->