چگونگی مرحله دوم تبادل اسرا میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی آغاز رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت» با حضور رهبر معظم انقلاب (۲ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم ترامپ یک بار دیگر از توافق آب و هوایی پاریس خارج خواهد شد تلاش نیروهای امنیتی حماس برای برقراری امنیت در غزه با دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شادی در فلسطین ممنوع شد ویدئو| آغاز به کار رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت» با حضور رهبر انقلاب از فردا(سه‌شنبه ۲بهمن۱۴۰۳) بیش از ۶۰ فلسطینی در کرانه باختری بازداشت شدند + فیلم مسکو: منتظر عذرخواهی اتهام‌زنندگان به روسیه هستیم اسباب‌کشی در کاخ سفید برای رئیس‌جمهور جدید آمریکا چگونه انجام می‌گیرد؟ سرلشکر باقری از رئیس‌جمهور پاکستان به دلیل حمایت از غزه تقدیر کرد ترامپ: عصر طلایی آمریکا آغاز می‌شود| اسم خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهیم داد بایدن اعضای خانواده خود را عفو کرد ترامپ سوگند یاد کرد متن و حاشیه مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا + ویدئو پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳) | واکنش بازار به تحلیف ترامپ پیام پایانی هریس و بایدن خطاب به مردم آمریکا ارتش رژیم صهیونیستی بازهم توافق آتش بس با لبنان را نقض کرد ترامپ برای دیدار با بایدن وارد کاخ سفید شد+ فیلم فرمانده نیروی زمینی ارتش: دست و پای متجاوزان به حریم امنیت کشور را قطع خواهیم کرد اعلام آمادگی پوتین برای گفت‌و‌گو با ترامپ بر سر اوکراین کمالوندی: دشمنان نمی‌خواهند ایران صنعت هسته‌ای را به طور کامل و بومی در اختیار داشته باشد مقایسه سن ترامپ و سایر رؤسای جمهور آمریکا در مراسم تحلیف + نمودار رهبر انصارالله: مقاومت تسلیم فشار‌ها و تلاش‌های باج خواهانه نشد پیکر قضات شهید در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد پخش زنده مراسم تحلیف ۲۰۲۵ دونالد ترامپ + ساعت برگزاری دستگیری اعضای شبکه تکفیری - سلفی در غرب کرمانشاه (۱ بهمن ۱۴۰۳) پزشکیان در دیدار با استانداران: سالانه ۱۲۰ تا ۱۵۰ میلیارد دلار انرژی به هدر می‌رود سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی ایران منصوب شد (یکم بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر نیرو: سال آینده ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۹۹۸۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
وزیر نیرو: سال آینده ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود
وزیر نیرو گفت: پیش از پیک مصرف سال آینده ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می شود که بخش قابل توجهی از آن با استفاده از ظرفیت انرژی‌های تجدید پذیر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی آبادی روز چهارشنبه در حاشیه بهره‌برداری براری از ۹ طرح انتقال و فوق توزیع برق منطقه‌ای خوزستان در شهرستان بهبهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رویکرد جدید ما حرکت از سمت انرژی‌های سنتی به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر است و اگر چه راه دشواری در پیش داریم، اما بی شک به کمک یکدیگر می‌توانیم به این مهم دست پیدا کنیم.

وی افزود: برنامه ریزی ما به گونه است که در سال آینده بتوانیم از میزان قابل توجهی از انرژی‌های تجدیدپذیر برای تولید برق کشور بهره‌مند شویم.

وزیر نیرو تصریح کرد: کشور اکنون ۱۳۰۰ مگاوات از مجموع ۹۲ هزار مگاوات ظرفیت اسمی نیروگاه‌های آبی، حرارتی، اتمی و خورشیدی بهره‌مند است و در آینده نیز امید داریم این ظرفیت را به چند برابر افزایش دهیم.

لازم به ذکر است که 

عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی شهرستان‌ بهبهان روز چهارشنبه با حضور عباس علی آبادی وزیر نیرو، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت توانیر و جمعی از مسئولان استانی و محلی، آغاز شد.

امروز علاوه بر عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی بهبهان با حضور وزیر نیرو، ۹ طرح پست و خط شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز با ارزش سرمایه‌گذاری بیش از سه هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می رسد.

به گفته علی اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، این پروژه‌ها شامل احداث پست دائم ۴۰۰.۱۳۲ کیلوولت شهید هاشمی و خطوط ارتباطی ۱۳۲ کیلوولت در شهرستان اهواز، احداث پست دائم ۱۳۲.۳۳ کیلوولت شاهد و ورود و خروج خطوط ارتباطی ۱۳۲ کیلوولت در بهبهان، احداث پست ۱۳۲.۳۳ کیلوولت موبیل سبحان و خط ارتباطی ۱۳۲ کیلوولت در سوسنگرد، نصب ترانس موقت ۱۳۲ کیلوولت ماهان در ماهشهر و اتصال خط جایزان – کرنج در پست ایثار امیدیه خواهد بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->