جزئیات عفو و تخفیف مجازات محکومان به‌مناسبت اعیاد قربان و غدیر ۱۴۰۴ اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم تحصیلی آیا برنامه برگزاری امتحانات دانش‌آموزان، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) تغییر خواهد کرد؟ فعالیت دفاتر ثبت ازدواج امروز (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) تا ساعت ۲۱ ادامه دارد نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ در موعد مقرر برگزار می‌شود نحوه فعالیت‌ دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد تردد در تمامی محور‌های مواصلاتی کشور روان است (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی، فردا (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خسارت محدود به برخی نواحی سایت هسته‌ای فردو در پی حملات اسرائیل به ایران هیچ پروازی در فرودگاه‌های کشور تا اطلاع ثانوی انجام نخواهد شد مرخصی رؤسای ادارات شهرستان نیشابور تا اطلاع ثانوی لغو شد هیچ حمله جدیدی به مراکز نظامی و هسته‌ای اصفهان نشده است آیا امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار خواهد شد؟ تغییر زمان برگزاری آزمون و لغو مصاحبه‌های دکتری دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ اعلام آمادگی پرستاران برای حضور در خطوط پدافند درمانی دستگیری ۵ متخلف انتشار اخبار مرتبط با اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در یزد هشدار پلیس فتا: به تماس تلفن‌های خارجی پاسخ ندهید آگهی فروش F-۳۵ اسراییلی در سایت دیوار قطار فوق العاده مشهد-تهران برقرار شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) چطور به سوالات کودکان درباره جنگ و درگیری پاسخ دهیم؟ درب خوابگاه‌های دانشگاه تهران تا اطلاع ثانویه باز می‌ماند دانشگاه شهید بهشتی: امتحانات نیمسال دوم با یک هفته تاخیر برگزار می‌شود اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دقایقی قبل صدای چند انفجار در شهر کرمانشاه شنیده شد دانشگاه شهید بهشتی: به‌زودی قدرت هسته‌ای ایران را به نمایش خواهیم گذاشت آمار غیررسمی شهدای حمله تروریستی اسرائیل به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود
سرخط خبرها

پلمب ملک مجری معروف صداوسیما درپی صدور حکم تخلیه علیه مستأجرانش

  • کد خبر: ۳۰۰۱۱۹
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
پلمب ملک مجری معروف صداوسیما درپی صدور حکم تخلیه علیه مستأجرانش
مستأجران ملک مجری معروف صداوسیما بعد از گذشت یک ماه پیگیری برای احقاق حق خود، به هیچ نتیجه‌ای نرسیدند. آن‌ها مهرماه با حکم تخلیه و پس از درگیری و حضور مأموران، با پلمب کامل خانه مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مستأجران ملک مجری معروف صدا و سیما بعد از گذشت یک ماه پیگیری برای حق خود، به هیچ نتیجه‌ای نرسیدند. آنها مهرماه با حکم تخلیه و پس از درگیری و حضور مأموران با پلمب کامل خانه مواجه شدند. این ۱۵ خانواده با وجود آنکه پول پیش خود را دریافت نکرده بودند، به قول خودشان با همان لباس تن‌شان در شهر آواره شدند. بسیاری از این خانواده‌ها به دلیل نداشتن جای خواب در ماشین شخصی شب را روز می‌کردند. هرچند که برای آنها هتل آپارتمانی در نظر گرفته شده بود که استاندارد‌های لازم برای زندگی را نداشت و خانواده‌ها می‌گفتند همین یک ماه که قرار است هتل آپارتمان برای ما بگیرند، بگذارند با عزت نفس در خانه خودمان و با وسایل خودمان زندگی کنیم. در همان ایام وکیل این مجری به این ۱۵ خانواده مهلت یک‌ماهه می‌دهد تا وسایل خود را از داخل واحد‌های پلمب‌شده ببرند و حالا با وجودی که این فرصت به سر آمده، هنوز پول پیش هیچ‌کدام از ساکنان را پرداخت نکرده‌اند تا با آن پول، خانه دیگری را رهن و اجاره کنند.

حتی لباس گرم برای این روز‌ها نداریم

طبق گفته ۱۵ مستأجر این ساختمان در محله سهروردی، همه واحدها، خانه را از سیدحسین طباطبایی با مشاهده سند تک‌برگ از او اجاره کردند که بعدتر متوجه می‌شوند مالک اصلی مجری صدا و سیما است. همان زمان یعنی مهرماه مستأجران با حکم تخلیه این مجری مواجه می‌شوند. طبق گفته مستأجران و عکس و فیلم‌های منتشرشده، جلوی در این خانه مأموران امنیتی و پلیس حضور پیدا می‌کنند که باعث وحشت این ۱۵ خانواده می‌شود. شیشه در اصلی را می‌شکنند و برای فشار بیشتر گاز ساختمان را هم قطع می‌کنند. از مستأجران خواسته می‌شود تا خانه‌ها را تخلیه کنند، اما آنها به دلیل اینکه پول پیش را دریافت نکرده بودند، امکان تخلیه و جابه‌جایی وسایل را نداشتند، بنابراین خانه‌ها پلمب شد و هر خانواده فقط با تعداد اندکی لوازم شخصی از خانه خود رفته که حالا همه خانواده‌ها اشاره می‌کنند که حتی یک لباس گرم برای این روز‌ها نداریم و همه زندگی ما در ساختمانی است که پلمب شده و پول پیش آن را هم به ما نمی‌دهند تا جای دیگر خانه اجاره کنیم و از این آوارگی خلاص شویم.

من کارچاق‌کن مجری بودم

مستأجران در بین صحبت‌های‌شان اشاره می‌کنند که مراوده مالی بین مجری و سیدحسین طباطبایی وجود داشته که نشان از تعامل دوستانه‌شان دارد. حتی در قرارداد بین آنها که در پرونده‌های قضائی موجود است، ذکر نشده که طباطبایی حق اجاره ندارد و همچنین پولی تحت عنوان ودیعه طلب نشده. در فایل صوتی که از سیدحسین طباطبایی موجود است، هم خود به این موضوع اشاره کرده که «بگذار روراست به شما بگویم. من کارچاق‌کن و عامل این آقا بودم. یعنی کار‌ها و زدوبند‌های سیاسی، سند بزن، پول بده و همه این کارها. من عامل این آقا بودم. البته من خودم یک نصف فلانی‌ام».

پول رهن، همه سرمایه ما بود

این خانواده‌ها از همکاری‌نکردن شورای حل اختلاف می‌گویند که کاملا به شکل جهت‌دار این پرونده را پیش برد و در آخر هم همه چیز به نفع مجری تمام شده. بیشتر آنها در این مدت که خانه‌ها پلمب بود، در خانه دوست، فامیل و حتی ماشین شخصی خود زندگی کردند. حالا قرار است وسایل خانه آنها بدون پرداخت پول رهن به انبار منتقل شود. آنها اشاره می‌کنند: «وقتی مجری آن‌قدر قدرت و ارتباط دارد که برای ما ۱۵ خانواده این‌همه مأمور بیاورند قدرت ندارند آقای طباطبایی را پیدا کنند و پول پیش ما را پس دهند تا از این وضع خلاص شویم؟». این مستأجران در پیامی از همه مسئولان، وکلا و قاضی‌هایی که صدای آنها را شنیدند، درخواست دارند تا برای حق پایمال‌شده‌شان به آنها کمک کنند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->