سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

قالیباف: مردم باید به ما اعتماد کنند؛ با این بورس نمی‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم

  • کد خبر: ۳۰۰۲۷۳
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
قالیباف: مردم باید به ما اعتماد کنند؛ با این بورس نمی‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه همه باید تلاش کنیم تا خلق ثروت جدید داشته باشیم، گفت: مردم باید به ما اعتماد کنند؛ با این بورس نمی‌توانیم اعتماد مردم را جلب کنیم، باید بازار سرمایه را درست کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف امروز (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) در همایش «تأمین مالی تولید از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» با تبریک سالروز آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: امروز بانک‌های ما ۹۲ درصد در سرمایه‌گذاری‌ها نقش دارند. اگر مشکل سرمایه‌گذاری خارجی هم حل بشود و شرایط گذشته برگردد، سهم شش،هفت درصدی دارد. این طور نیست که بگوییم سرمایه‌گذاری خارجی بیاید همه ما را نجات می‌دهد؛ البته من مخالف سرمایه‌گذاری خارجی نیستم بلکه طرفدار آن هم هستم.

وی با بیان اینکه نظام بانکی هم در موفقیت پیشتاز است و هم در عدم موفقیت پیشتاز است، افزود: دو هفته از مهلت قانونی چهارماهه گذشته است، کدام بانک‌ها گزارش ترازنامه را به بانک مرکزی داده‌اند؟

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بانک باید مثل یک شرکت اداره شود یعنی سود و زیان دارد نمی‌شود همیشه زیانده باشد. بانک باید به فعالیتی پول بدهد که مولد است؛ آیا واقعا مسکن مولد نیست؟ اگر مسکن مولد نیست چرا بانک‌ها در کار بنگاهی خودشان مدام می‌سازید؟ پس پول دارد.دلیل این کار هم روشن است بانک‌ها می‌خواهند از یک طریقی تورمی که آنها را نفله می‌کند جبران کنند.مدام می‌گویند و فشار می‌آروند بانک‌ها بنگاه‌داری نکنند ولی باز هم می‌خواهند بنگاه داری کنند، چون درد یک چیز دیگر است می‌خواهند تورم را حل کنند.

قالیباف با بیان اینکه همه می‌دانند چه حجم ارزی از کشور خارج می‌شود، ادامه داد: درد ما اینجاست که هم پول ما می‌رود، هم شرکت‌های مشاوره‌ای ما و هم شرکت‌های ساخت و ساز ما؛ یعنی نیروی انسانی با پول ما در جا‌های دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: بانک باید به فعالیتی پول بدهد که مولد است؛ آیا واقعا مسکن مولد نیست؟ اگر مسکن مولد نیست چرا بانک‌ها در کار بنگاهی خودشان مدام می‌سازید؟ پس پول دارد.آنهایی که بی اعتماد هستند و پول را تبدیل به طلا و ارز و دارایی‌های ثابت کردند و حبس کردند کافی است اعتمادسازی کنیم و آنها را آزاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->