تشنگی بیش‌ازحد نشانه چیست؟ این دمنوش سرشار از ویتامین C است و کلیه‌ها را تقویت می‌کند چرا زنان باردار کمتر به کووید مبتلا می‌شوند؟ با مصرف این روغن‌ها پیر نمی‌شوید تداوم روند افزایش نسبی دما در کشور تا پایان هفته (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص ایران در مرگ و میر مادران از میانگین جهانی بهتر است بازدید استاندار خراسان رضوی از بیمارستان درحال‌ساخت زندگی قرارداد بیمه تکمیلی ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری منعقد شد حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صندوق فولاد با اعمال افزایش سالانه و متناسب‌سازی واریز شد پرت شدن کودک از سانروف حادثه پرتکرار فصل گرم | بازی والدین با جان فرزندان هانی کرده به ضرب گلوله دستگیر شد + فیلم انقلاب فرهنگی، طلیعه تعالی نظام آموزشی عصای پیر غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتاً شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه
سرخط خبرها

۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت
با توجه به وسعت خراسان رضوی، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به وسعت استان، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود. قرارداد‌های منعقده اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های اصلی و شریانی بیش از ۴۰۰۰ میلیاردتومان است که با احتساب راه‌های روستایی و فرعی بالغ بر ۵۰۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با بیان این مطلب، اظهار کرد: در سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران هزینه شده است و امسال از ابتدای سال با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است که در صورت تحقق جذب ۴۵۰ میلیارد تومان اوراق اسلامی و کاهش بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیمانکاران این حوزه، امکان تقویت اقدامات این حوزه بیشتر است.

بیش از ۲ هزارکیلومتر راه‌های استان نیاز به بهسازی دارد

سیدحمیدرضا ملک جعفریان با اشاره به خرابی رویه راه‌های استان، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی به بهسازی سنگین و سبک نیاز دارد. برای مرمت این راه‌ها اعتباری بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است و با توجه به این موضوع درحال حاضر اعتبار و تخصیص ابلاغی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان کفایت نمی‌کند.

پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکاران و کاهش آسفالت راه‌های استان

وی اضافه کرد: در هفت ماه ابتدایی سال گذشته با بهره‌گیری از اعتبارات مالی ۱۴۰۱ با مشارکت ملی و استانی ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های استان آسفالت شده است. این عدد در هفت ماهه نخست امسال ۲۸۰ کیلومتر است. کاهش این مقدار به نسبت سال گذشته به دلیل پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکارانی است که در سال ۱۴۰۱ برای اجرای آسفالت اقدام کرده‌اند.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: باتوجه‌به اهمیت مشهد به‌عنوان قطب گردشگری مذهبی کشور، نگاه ملی به موضوع آسفالت جاده‌های استان ضروری است. امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، دولت با تخصیص بودجه ویژه، به بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای این استان کمک کند.

وی با اشاره به اینکه مولدسازی می‌تواند یکی از راهکار‌های تأمین مالی برای آسفالت جاده‌ها باشد، اضافه کرد: با فروش اموال مازاد دولت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی، می‌توان به منابع مالی جدید دست یافت. دراین‌رابطه اقداماتی از دولت قبل در حال انجام است که با پیگیری‌هایی که در دست انجام است امیدواریم به نتیجه برسد.

مولدسازی، راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

ملک‌جعفریان اضافه کرد: آسفالت جاده‌های استان، نیازمند توجه ویژه مسئولان است. باتوجه‌به اهمیت این استان در حوزه گردشگری و زیارت، تأمین بودجه کافی و اجرای طرح‌های عمرانی در این حوزه می‌تواند به بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی و رونق اقتصادی استان کمک شایانی کند.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی می‌تواند به‌عنوان راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی موردتوجه قرار گیرد. افزایش بودجه اختصاصی برای آسفالت جاده‌های استان، اولویت‌بندی پروژه‌های آسفالت باتوجه‌به میزان تردد و اهمیت راه‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین در اجرای پروژه‌های عمرانی و مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌ها از جمله پیشنهاد‌هایی است که در این حوزه می‌توان در نظر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->