عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دیدار و گفت‌وگوی معاون رئیس‌جمهور و نماینده ولی‌فقیه در قم (۲۸ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۰۷۲۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
دیدار و گفت‌وگوی معاون رئیس‌جمهور و نماینده ولی‌فقیه در قم (۲۸ آبان ۱۴۰۳)
معاون پارلمانی رئیس دولت چهاردهم طی سفری یک‌روزه به قم، با امام‌جمعه این شهر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرام دبیری اسکویی روز دوشنبه در دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، اظهار کرد: دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی برنامه‌های خود را دنبال می‌کند و از طیف‌های مختلف در انتخاب مدیران و مسئولان بهره برده است و مجلس شورای اسلامی نیز با رای اعتماد به همه روزای پیشنهادی، در کنار دولت بوده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور اضافه کرد: دولت در تلاش است با همدلی و وفاق ملی مشکلات جاری را برطرف کرده و رضایت عمومی مردم را کسب کند.

دبیری گفت: مقام معظم رهبری از ابتدای شروع کار دولت وفاق ملی حامی دولت بوده اند و دولت نیز تلاش می کند تا با همبستگی و استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، اقدامات خوبی در راستای بهبود شرایط انجام دهد.

پزشکیان انسان کار و خدمت است

امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان قم و تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، گفت: رییس جمهور علاقمند به کار و خدمت است و این روحیه خوب ایشان می‌تواند در پیشرفت کشور در ابعاد مختلف موثر باشد.

آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در دیدار شهرام دبیری اسکویی، با بیان اینکه رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های مردم بسیار حائز اهمیت است، افزود: رییس جمهوری انسان شفافی است و دوست دارد اقدامات و موانع را بصورت شفاف با مردم در میان بگذارد.

وی اظهار کرد: مسئولان و دولتمردان رضای الهی را نیت اصلی همه خدمات و برنامه های خود قرار دهند.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) ادامه داد: نشستن پای حرف مستضعفان و افرادی که جایی صدای آنها شنیده نمی‌شود از مهمترین مصادیق تقوا در رابطه با مسئولان و دولتمردان است.

سعیدی ادامه داد: مراجع تقلید در خصوص مباحث مختلف نکته نظراتی دارند که بسیاری از آنها از دغدغه‌های عمومی مردم گرفته شده و انتظار می‌رود این مباحث مورد توجه رییس جمهوری باشد.

گفتنی است زیارت حرم حضرت معصومه (س)، دیدار با تعدادی از مراجع تقلید و علما، بازدید از بیمارستان‌های در حال ساخت مادر و نور از برنامه های سفر یک روزه دبیری به قم خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->