رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان

  • کد خبر: ۳۰۰۷۷۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان
رئیس پلیس فتا پایتخت در مورد تجارت سیاه و سوء استفاده و فریب از طریق اجاره سیم کارت به شهروندان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار داود معظمی گودرزی از تجارت سیاه مجرمان سایبری با سو استفاده از هویت دیگران و فریب آنها از طریق اجاره سیم کارت، کارت و حساب‌های بانکی و یا حساب‌های کاربری صرافی‌های رمز ارزی به قیمت گرفتار شدن شهروندان بی اطلاع خبر داد و اظهار داشت: کلید واژه‌های درآمد دلاری و یا کار در منزل ترفند اصلی مجرمین سایبری برای انجام این اقدامات است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ در تشریح این موضوع اظهار داشت: همه تلاش پلیس فتا این است مجرمان سایبری را رهگیری و آنها را در چنگال قانون گرفتار کند و با توجه به اقدامات بسیار خوبی که توسط پلیس فتا، قوه قضائیه و بانک مرکزی انجام شده، مجرمان تلاش می‌کنند با ترفند‌های مختلف هویت خود را پنهان کرده و از هویت دیگران استفاده کنند.

رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به تبعات واگذاری کارت بانکی به افراد غیر ادامه داد: یکی از رایج‌ترین شگرد‌های مجرمان سایبری سوءاستفاده از هویت دیگران است که در ۲ بخش این موضوع بیشتر بروز و ظهور دارد، یکی سوءاستفاده از حساب‌ها و کارت‌های بانکی که همه شاخه‌های آن مانند اینترنت بانک و نرم‌افزار‌های مرتبط را دربرمی‌گیرد و دیگری سوءاستفاده از سیم‌کارت‌هایی که به نام اشخاص مختلف است.

سردار معظمی گودرزی بیان نمود: در حوزه رمز ارز‌ها نیز با توجه به نیاز مجرمین به کیف پول دیجیتال و حساب کاربری برای عملی کردن اهداف مجرمانه خود، این شیادان سایبری با ترفند‌های مختلف تحت عنوان مؤسسات کاریابی و یا کار در منزل، درآمد دلاری و. اقدام به تبلیغات می‌کنند و پس از ترغیب شهروندان به همکاری با این شغل‌های پوششی با فریب افراد جویای کار و سوءاستفاده از حساب کاربری که با نام و هویت آنها ساخته شده اقدام به کلاهبرداری از دیگر کاربران می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به صراحت قانون و جرم‌انگاری، اینگونه موارد مسئولیت هرگونه تراکنش بانکی به عهده دارنده کارت است و حفظ و نگهداری سیم‌کارت، تماس‌ها و پیام‌ها نیز به عهده دارنده خط تلفن است افزود: روزانه تعداد زیادی از شهروندان دانسته یا ندانسته گرفتار چنین پرونده‌هایی می‌شوند و هزینه‌های آن این است که باید رضایت شاکیان را بگیرند و به عنوان سوابق کیفری برای آنها درج می‌شوند و اگر تکرار جرم داشته باشد قانون به صراحت تکلیف را مشخص کرده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی اپراتورها، سیم‌کارت‌های به‌نام خود را بررسی کنند و اگر سیم‌کارتی وجود دارد که در اختیار افراد نیست، اما با هویت آنها ثبت شده بلافاصله پیگیری قانونی را انجام دهند، راه‌های کوتاه‌تری مانند کد‌های پیامکی نیز برای بررسی اینکه سیم‌کارت دیگری به نام ما ثبت شده است یا خیر در اینترنت موجود است و اپراتور‌ها آنها را معرفی کرده‌اند، همچنین در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->