جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

حمایت مدیریت شهری مشهد از هیئت‌های ورزشی

  • کد خبر: ۳۰۰۷۷۵
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
  • ۱
حمایت مدیریت شهری مشهد از هیئت‌های ورزشی
معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: حمایت از هیات‌های ورزشی همواره یکی از اولویت‌های مدیریت شهری بوده و در این راستا تلاش‌های ما ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، جاوید کیانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: شهر مشهد به عنوان یک کلان‌شهر مذهبی باید در عرصه ورزش نیز پیشرو باشد؛ یکی از مهم‌ترین نیاز‌های این حوزه، احداث مرکز گردهمایی ورزشی است که با وجود محدودیت‌ها و مشکلات، باید با همکاری اداره کل ورزش و جوانان محقق شود.

وی افزود: حمایت از هیات‌های ورزشی همواره یکی از اولویت‌های مدیریت شهری بوده و در این راستا تلاش‌های ما ادامه دارد؛ جشنواره خانواده ورزش نمونه‌ای موفق از این رویداد‌ها بود که امسال با ۱۳۶ غرفه در پارک ملت برگزار شد و توانست تاثیر به‌سزایی در افزایش نشاط عمومی داشته باشد.

معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: معاونت سلامت و تربیت بدنی نیز در زمینه‌هایی مانند دوچرخه‌سواری، کوهنوردی و پیاده‌روی بسیار فعال بوده است و این فعالیت‌ها در راستای ارتقای سطح ورزش همگانی و سلامت اجتماعی شهروندان ادامه خواهد داشت. برگزاری رویداد‌هایی نظیر جشنواره‌ها، مسابقات و همایش‌های ورزشی از ابزار‌های مهم مدیریت شهری برای گسترش نشاط عمومی است و مجموعه مدیریت شهری با همکاری شورای اسلامی شهر آماده است گام‌های موثرتری در این زمینه بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مشهد مقدس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۸
0
1
آقای معاون شهردار نگاهی به وضعیت خجالت آور تیم های مشهد درلیگ های کشوری بیندازید می فهمید که کار خاصی انجام نداده اید تیم فوتبال فردوسی ثامن نه در لیگ برتر نه در دسته اول تنها تیم فوتبال سطح بالای کلانشهر مشهد در لیگ دسته دو حضور دارد آنهم در انتهای جدول دسته دوم واقعا مایه آبروریزی است تیم فوتسال فرش آرا ،بسکتبال آسمان ولایت و از همه خجالت آور تر تیم والیبال سپهر صدرا همه در انتهای جدول هستند معنی حمایت شهرداری و شورای شهر از ورزش مشهد را نمی توان فهمید بروید ببینید تیم والیبال شهرداری ارومیه متعلق به شهرداری شهری است که به اندازه یک دهم شهر مشهد وسعت ندارد در صدر جدول لیگ برتر والیبال است بروید ببینید شهرداری ارومیه با تیم داری در لیگ والیبال چه شور و نشاطی برای مردم شهر ارومیه ایجاد کرده است همین حمایت های شهرداری ارومیه بود که در سال‌های گذشته شهر ارومیه میزبان مهمترین رویداد والیبال دنیا لیگ جهانی لیگ ملت‌های والیبال شد اما شهر مشهد با دارا بودن سالن ۷۰۰۰ نفری شهید رئیسی مشهددر مجموعه ورزشی ثامن مشهد که یکی از مدرنترین سالن های ورزشی کشور است استادیوم بی نظیر امام رضا مدرنترین استادیوم کشور هتل های پنج ستاره کمپ تمرینی آستان قدس در مجموعه ورزشی آستان قدس و فضای مناسب شهری اماوضعیت تیم های ورزشی شهرمان مشهد مایه آبروریزی و خجالت مردم مشهد است وعده تشکیل تیم ورزشی صنعت ومعدن و تجارت برای شهر مشهد هم احساس می شود بیشتر شبیه یک وعده تو خالی است چون اگر این وعده تشکیل تیم ورزشی صنعت معدن و تجارت برای شهر مشهد به واقعیت تبدیل شود تیم های ورزشی شهر مشهد در لیگ های کشوری قدرتمند ظاهر می شوند و دیگر مایه خجالت و آبروریزی برای مردم شهر مشهد نمی شوند .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->