ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

بایدن: از تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۰۰۸۶۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
بایدن: از تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کنیم
رئیس‌جمهور آمریکا در نشست گروه ۲۰ در ریو د ژانیرو، برزیل، ضمن اشاره به حمایت «قوی» واشنگتن از کی‌یف، از سران کشور‌های این گروه خواست تا از «تمامیت ارضی» اوکراین حمایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «جو بایدن» شامگاه دوشنبه و یک روز پس از گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر موافقت خود با استفاده اوکراین از موشک‌های دوربرد علیه روسیه، در نشست گروه ۲۰، در ریو دو ژانیرو از سران کشور‌های این گروه خواستار حمایت از «تمامیت ارضی» اوکراین شد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، او اظهار داشت: «ایالات متحده قویا از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کند. همه حاضر در نشست نیز باید از آن حمایت کنند.»

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نیز در این نشست حضور دارد.

رئیس‌جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنرانی خود به جنگ در منطقه غرب آسیا پرداخت و بدون اشاره به مخالفت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش‌بس و در تلاشی برای معرفی جنبش آزادی‌بخش حماس به‌عنوان عامل به بن‌بست رسیدن مذاکرات، خواستار «افزایش فشار» بر این جنبش شد.

او از کشور‌های عضو گروه ۲۰ خواست تا فشار‌های خود بر حماس را در جهت انعقاد توافق آتش‌بس افزایش دهند.

بایدن، ۲ ماه پیش از مراسم تحلیف «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا، مدعی شد و گفت که به تلاش‌های خود برای دستیابی به آتش بس در غزه ادامه خواهد داد.

او مجددا مدعی شد: «من از همه حضار می‌خواهم تا فشار‌های خود بر حماس را افزایش دهند. حماس در حال مخالفت با توافق است.»

تلاش بایدن برای مقصر جلوه دادن مقاومت فلسطین درحالی است که به اذعان روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، فرماندهان امنیتی اسرائیل معتقد به لزوم انعطاف‌پذیری در موضع تل‌آویو در زمینه پرونده مذاکره برای بازگرداندن اسرا در غزه هستند.

به نوشته روزنامه یدیعوت آحارونوت، تلاشی از جانب اسرائیل برای آغاز یک معامله یا بررسی ایده‌هایی برای خروج از بن بست وجود دارد و یکشنبه شب نتانیاهو جلسه‌ای را درباره موضوع اسرای صهیونیست با حضور «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ، «گدعون ساعر» وزیر خارجه، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی، «ران درمر» وزیر امور راهبردی و «ایتامار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی برگزار کرد.

این روزنامه نوشت: فرماندهان امنیتی معتقدند انعطاف نشان ندادن در موضع اسرائیل یعنی چشم پوشی از زندگی بقیه اسیرانی که در قید حیات هستند.

به نوشته این روزنامه، فرماندهان امنیتی متقاعد شده‌اند جنبش مقاومت اسلامی (حماس) هرگز در مذاکرات از بحث پایان دادن به جنگ و عقب‌نشینی ارتش از غزه عقب‌نشینی نخواهد کرد.

همچنین کانال ۱۳ عبری روز یکشنبه گزارش داد «دیوید بارنیا» رئیس موساد پیشنهادات جدیدی برای آتش‌بس در غزه در جریان نشستی با نتانیاهو ارائه کرده است.

 کانال ۱۳ عبری به نقل از یک منبع ارشد امنیتی گزارش داد: «این نشست در سایه مخالفت حماس با پیشنهاد‌های فعلی ارائه شده برگزار شد که باعث گردید سرویس‌های امنیتی پیشنهاد‌های جدیدی را آماده کنند که در طول بحث بررسی می‌شود.»

اطلاعات مربوط به تعیین زمان برای مذاکرات مجدد ممکن است به دلیل فصل زمستان و نگرانی از بابت زنده ماندن اسرای اسرائیلی باشد. علاوه بر این تحولات منطقه‌ای و پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات آمریکا مزید بر علت شده است.

ترامپ با ارسال پیام‌هایی گفته می‌خواهد اسرای اسرائیلی قبل از ورود او به کاخ سفید در ژانویه آزاد شوند.

اما دولت بایدن معتقد است که شانس دستیابی به توافق قبل از آن تاریخ زیاد نیست. این احتمال وجود دارد که نتانیاهو اکنون توافق را ترجیح دهد، زیرا می‌ترسد ترامپ او را مجبور به پایان دادن به جنگ کند.

در مورد این موضوع با «رونن بار»، رئیس شین بت با حضور سرلشکر «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش و دیوید بارنیا، رئیس موساد و همچنین با یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل گفتگو شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->