هلاکت ۴ شرور مسلح در خراسان رضوی فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم اعتبار ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از طرح‌های نوآورانه و دانش بنیان پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است
سرخط خبرها

وزارت خارجه اعمال تحریم اتحادیه اروپا و انگلیس علیه ایران را فاقد مشروعیت دانست

  • کد خبر: ۳۰۰۹۰۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
وزارت خارجه اعمال تحریم اتحادیه اروپا و انگلیس علیه ایران را فاقد مشروعیت دانست
سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت که «در حالی‌که رئیس‌جمهور اوکراین اذعان کرده هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، اقدام اتحادیه اروپا و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران به این بهانه، به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و فاقد هر نوع مشروعیت یا مبنای قانونی یا منطقی است».

به گزارش شهرآرانیوز، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه وضع تحریم‌های جدید از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ادعای واهی ارسال موشک بالستیک به روسیه را اقدامی ناموجه و مغایر با موازین حقوق بین‌الملل و نیز ناقض تعهدات اتحادیه اروپا و انگلیس وفق برجام دانست و آن را به شدت محکوم کرد.

شورای اروپا روز دوشنبه اعلام کرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و همچنین یک فرد و چهار نهاد ایرانی و روسی را تحریم کرده است. دولت انگلیس نیز اعلام کرد هواپیمایی و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و یک کشتی باری روسی را به بهانه نقش داشتن در حمایت نظامی ادعایی ایران از روسیه در جنگ اوکراین تحریم کرده است.

بقائی با رد مجدد ادعا‌های مطرح شده توسط اتحادیه اروپایی و انگلیس مبنی بر انتقال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه گفت: در حالی‌که رئیس‌جمهور اوکراین خود اذعان کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، اقدام اتحادیه اروپایی و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران به این بهانه به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و فاقد هر نوع مشروعیت یا مبنای قانونی یا منطقی است.

بقائی تاکید کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپایی و انگلیس علیه ایران، به ویژه تحریم‌های وضع شده علیه هواپیمایی کشوری و تحریم‌های اخیر علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که منافع و حقوق بنیادین ایرانیان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، مصداق بارز نقض نظام‌مند حقوق‌بشر بوده و مسئولیت بین‌المللی بانیان و واضعان این تحریم‌ها را موجب می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: آزادی کشتیرانی و تجارت دریایی از اصول بنیادین حقوق بین‌الملل دریا‌ها است و بر این اساس مسئولیت بین‌المللی طرف‌های اروپایی در قبال نقض حقوق بین‌الملل محرز است.

بقائی همچنین با تقبیح سیاست‌های مداخله‌جویانه اتحادیه اروپایی و انگلستان در روابط مشروع و قانونی دولت‌ها در حوزه‌های دفاعی-نظامی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تامین منافع و امنیت ملی خود از همه ظرفیت‌های همکاری با شرکای خود استفاده خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->