روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

وزارت خارجه اعمال تحریم اتحادیه اروپا و انگلیس علیه ایران را فاقد مشروعیت دانست

  • کد خبر: ۳۰۰۹۰۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
وزارت خارجه اعمال تحریم اتحادیه اروپا و انگلیس علیه ایران را فاقد مشروعیت دانست
سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت که «در حالی‌که رئیس‌جمهور اوکراین اذعان کرده هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، اقدام اتحادیه اروپا و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران به این بهانه، به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و فاقد هر نوع مشروعیت یا مبنای قانونی یا منطقی است».

به گزارش شهرآرانیوز، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه وضع تحریم‌های جدید از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به ادعای واهی ارسال موشک بالستیک به روسیه را اقدامی ناموجه و مغایر با موازین حقوق بین‌الملل و نیز ناقض تعهدات اتحادیه اروپا و انگلیس وفق برجام دانست و آن را به شدت محکوم کرد.

شورای اروپا روز دوشنبه اعلام کرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و همچنین یک فرد و چهار نهاد ایرانی و روسی را تحریم کرده است. دولت انگلیس نیز اعلام کرد هواپیمایی و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و یک کشتی باری روسی را به بهانه نقش داشتن در حمایت نظامی ادعایی ایران از روسیه در جنگ اوکراین تحریم کرده است.

بقائی با رد مجدد ادعا‌های مطرح شده توسط اتحادیه اروپایی و انگلیس مبنی بر انتقال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه گفت: در حالی‌که رئیس‌جمهور اوکراین خود اذعان کرده که هیچ موشک بالستیک ایرانی به روسیه صادر نشده است، اقدام اتحادیه اروپایی و انگلیس در اعمال تحریم علیه ایران به این بهانه به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و فاقد هر نوع مشروعیت یا مبنای قانونی یا منطقی است.

بقائی تاکید کرد که تحریم‌های اتحادیه اروپایی و انگلیس علیه ایران، به ویژه تحریم‌های وضع شده علیه هواپیمایی کشوری و تحریم‌های اخیر علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که منافع و حقوق بنیادین ایرانیان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، مصداق بارز نقض نظام‌مند حقوق‌بشر بوده و مسئولیت بین‌المللی بانیان و واضعان این تحریم‌ها را موجب می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: آزادی کشتیرانی و تجارت دریایی از اصول بنیادین حقوق بین‌الملل دریا‌ها است و بر این اساس مسئولیت بین‌المللی طرف‌های اروپایی در قبال نقض حقوق بین‌الملل محرز است.

بقائی همچنین با تقبیح سیاست‌های مداخله‌جویانه اتحادیه اروپایی و انگلستان در روابط مشروع و قانونی دولت‌ها در حوزه‌های دفاعی-نظامی، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تامین منافع و امنیت ملی خود از همه ظرفیت‌های همکاری با شرکای خود استفاده خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->