برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان
سرخط خبرها

برگزاری «رویداد ملی قهرمان» در مشهد هم‌زمان با تهران و ۳۰ استان کشور + جزئیات

  • کد خبر: ۳۰۱۰۴۰
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۱
برگزاری «رویداد ملی قهرمان» در مشهد هم‌زمان با تهران و ۳۰ استان کشور + جزئیات
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: رهبر جهان اسلام بر کتاب‌هایی با موضوع مقاومت تقریظ می‌نویسند تا همگان بدانند که زمان، زمانه حمایت از قاموس مقاومت و جبهه پایداری است.

 به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین‌زاده در توضیح اهمیت این رویداد گفت: اهمیت حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و هر جهادی که به اقتدار اسلام و حفظ کیان و ارزش‌های اسلامی و انسانی منجر شود و هر مقاومتی که در برابر استبداد و یاغی گری اجانب و در حمایت از مظلومیت انسان و حقوق انسانی شکل گیرد تا آن جاست که رهبر معظم انقلاب در جایگاه رهبری جهان اسلام، بر آثار ارزشمند و تأثیر گذار که به این موضوعات پرداخته است، تقریظ نگاشته و به غرض در تمجید از این آثار مکتوب قلم می‌زند. غرض از آن جهت که به اشارتی اینگونه، قدر و ارزش اثر و موضوع پردازش آن را بنمایاند و بر آن تأکید کند.

وی افزود: قریب سه دهه است که کتاب‌های منتخب مقام معظم رهبری به تقریظ آقا مزین می‌شود و در فحوای آن نقد عالمانه بر نگارش و نگرش نویسنده و تحسین از شیوایی قلم او و گاه زنهاری ظریف، دل می‌برد از صاحب قلم. 

حسین زاده ادامه داد: اهمیت کتاب به عنوان ماندگارترین و پویاترین اثر هنری و ترویج فرهنگ مطالعه تا بدان جاست که رهبر معظم انقلاب اسلامی آثار مکتوب را بستری ارزشمند در تبیین تفکر متعالی و ابزار انتقال فرهنگ در میان نسل‌ها می‌داند. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر این مطلب که این روز‌ها واژه مقاومت در بسیاری از آثار هنرمندان متعهد و انقلابی به واژه‌ای پر تکرار بدل شده است؛ گفت: نویسندگان و صاحبان قلم بسیاری، ورای قومیت و ملیت در توصیف ایثار و رشادت مردمان دیار حماسه و مقاومت قلم فرسایی می‌کنند؛ رهبر جهان اسلام بر کتاب‌هایی با موضوع مقاومت تقریظ می‌نویسد تا همگان بدانند که زمان، زمانه حمایت از قاموس مقاومت و جبهه پایداری است؛ بزنگاه تولید محتوا و آثاری است که زبان بیان حق و مظلومیت ملتی شود که انسانیت در برابر آن شرمسار است. 

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی بیان داشت: در هفته‌ای که به نام کتاب در سطح ملی نام گذاری شده است و سی و دومین آن در حال گذر است، مقرر است تا «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ‌های حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بر سه کتاب مربوط به شهدای جبهه مقاومت با عناوین «هواتو دارم»، «مجید بربری» و «بیست سال و سه روز» و نیز تقدیر از نویسندگان کتاب‌های مرتبط با جبهه مقاومت و دفاع مقدس در ۳۰ استان کشور، برگزار شود و با برنامه ریزی‌های انجام شده، مقرر شد؛ رویداد ملی قهرمان، روز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ در مجتمع فرهنگی آفتاب ولایت از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۱:۳۰ همزمان با تهران، در مشهد نیز برگزار شود. 

در این مراسم از نویسندگان ۱۲ عنوان کتاب منتشر شده استان در حوزه دفاع مقدس و مقاومت تقدیر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->