ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: بدون حضور موثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) وزیر خارجه: هرگونه تصمیم نسنجیده و مخرب در شورای حکام علیه ایران با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد خبرگزاری فرانسه از دیدار وزرای خارجه کشور‌های عربی و ایران در اسلو خبرداد ماجرای تغییر نام یک خیابان در تهران | خالد اسلامبولی که بود؟ اسلامی: سبک اظهارات گروسی تعجب برانگیز است | عکس‌العمل ما در برابر مکانیسم ماشه سخت خواهد بود ادعاهای تازه گروسی در گفت‌وگو با یک رسانه رژیم صهیونیستی | علیه هیچ‌کسی از جمله ایران دستورکار سیاسی نداریم! حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی: دولت از نوآوری و تولیدات دانشی حمایت می‌کند رسایی در صحن علنی مجلس: فرزندان عارف و مدنی‌زاده دوتابعیتی هستند + پاسخ رئیس مجلس بیانیه تل‌آویو درخصوص رایزنی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران ارجاع گزارش آتش سوزی بیمارستان رشت از سوی مجلس به قوه قضائیه اعتراضات به قوانین ضد مهاجرتی ترامپ به شهر‌های دیگر آمریکا کشیده شد تمجید سرلشکر موسوی از عملیات متهورانه وزارت اطلاعات علیه رژیم صهیونیستی ارتش ۲۰ میلیونی در فضای مجازی بقائی: گزارش اخیر مدیرکل آژانس نشانه بارز رویکرد سیاسی و جهت‌دار کشور‌های اروپایی و آمریکا است سیاست‌های مهاجرتی ترامپ چه تبعاتی از نظر امنیتی دارد؟ نهضت ارتقای کیفیت آموزش هم‌پای مدرسه‌سازی آغاز می‌شود صحن علنی مجلس با بررسی دستورات هفتگی آغاز شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درخواست عربستان از جامعه جهانی | به جنایات اسرائیل علیه فلسطینی‌ها پایان دهید

  • کد خبر: ۳۰۱۰۶۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
درخواست عربستان از جامعه جهانی | به جنایات اسرائیل علیه فلسطینی‌ها پایان دهید
هیأت وزیران عربستان در نشست خود به ریاست «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه این کشور با محکوم کردن ادامه حملات صهیونیست‌ها به غیرنظامیان فلسطینی و نهاد‌های امدادرسان در نوار غزه، از جامعه جهانی خواست به جنایات اسرائیل علیه فلسطینی‌ها پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، هیأت وزیران عربستان در نشست خود، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه تحولات در سرزمین فلسطین را مورد بررسی قرار داد.

هیأت وزیران عربستان در این نشست، ضمن محکوم کردن شدید ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و نهاد‌های امدادرسان، از جامعه جهانی خواست به مسئولیت‌هایش درباره نقض مکرر حقوق بشر علیه ملت فلسطین عمل کند.

دولت عربستان، همچنین اظهارات افراطی مسئولان رژیم صهیونیستی درباره تحمیل سلطه این رژیم اشغالگر بر کرانه باختری و گسترش شهرک‌های صهیونیست نشین در این بخش از خاک فلسطین را خطرناک دانست و ضمن محکوم کردن این اظهارات، آن را تهدید و مانعی برای برقراری صلح، امنیت و ثبات منطقه، اعلام و تاکید کرد: چنین مواضعی، نقض آشکار قوانین بین المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد است.

به گزارش ایرنا با ورود جنگ به چهارصد و دهمین روز خود، حملات رژیم صهیونیستی به غزه و کشتار‌های آن ادامه دارد و همچنان شماری از فلسطینیان همه روزه به شهادت می‌رسند.

در این میان، سرد شدن هوا و بارش باران بر رنج‌های ساکنان غزه افزوده است، به طوری که چادر‌های آوارگان امروز سه شنبه در چند منطقه، غرق آب شد.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تا کنون به ۴۳ هزار و ۹۷۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۴ هزار و ۸ نفر رسید.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->