حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان
سرخط خبرها

دبیر شورای عالی نظام پزشکی کشور در واکنش به خشونت علیه کادر درمان: مدارای اجتماعی کاهش و آستانه تحریک‌پذیری افزایش یافته است+فیلم

  • کد خبر: ۳۰۱۲۳۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
دبیر شورای عالی نظام پزشکی کشور در واکنش به خشونت علیه کادر درمان: مدارای اجتماعی کاهش و آستانه تحریک‌پذیری افزایش یافته است+فیلم
دبیر شورای عالی نظام پزشکی کشور گفت: در کشور ما در چند سال اخیر، خشونت نسبت به کادر درمان رو به افزایش بوده و سؤال اساسی ما این است که چرا در کشوری با این پیشینه قوی فرهنگی، خشونت باید در حال گسترش باشد؟
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر محمدرضا جباری امروز (۳۰ آبان‌ ۱۴۰۳) در حاشیه مراسم افتتاحیه دومین کنگره کشوری پزشکی شخص‌محور و رویکرد‌های نوین که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خشونت علیه کادر درمان یک بحث مختص به کشور ما نیست و در تمام دنیا آمار رو به افزایش داریم که در برخی موارد ۴۰ درصد را ذکر می‌کنند.

وی افزود: این خشونت یک الگو و توزیع جغرافیایی در تمام دنیا دارد که متاثر از شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی آن کشور است. در کشور ما نیز در چند سال اخیر خشونت نسبت به کادر درمان رو به افزایش بوده و سؤال اساسی ما این است که چرا در کشوری با این پیشینه قوی فرهنگی، خشونت باید در حال گسترش باشد؟

عضو هیئت‌مدیره سازمان نظام پزشکی مشهد ادامه داد: خشونت صرفاً بحث خشونت منجر به قتل نیست و ابعاد پیچیده‌ای دارد که از خشونت‌های رفتاری و کلامی شروع می‌شود و به برخورد‌های فیزیکی و متأسفانه گاهی قتل می‌رسد. این آمار رو به تزاید است و نقطه تلخ آن قتل اخیر دکتر داوودی در یاسوج بود.

جباری با بیان اینکه خشونت پیچیده و متأثر از عوامل مختلفی است، عنوان کرد: خشونت در کشور ما معطوف به بحث‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده و آموزش‌‎هایی که نداریم نیز بر آن تأثیر می‌گذارد. مدارای اجتماعی در کشور ما کاهش پیدا کرده و آستانه تحریک‌پذیری بالا رفته است؛ بنابراین اگر می‌خواهیم خشونت را به طور ویژه در جامعه پزشکی حل کنیم، باید ریشه‌ای‌تر و عمیق‌تر به موضوع نگاه کنیم.

دبیر شورای عالی نظام پزشکی کشور اضافه کرد: در کوتاه‌‎مدت باید به‌فوریت و باجدیت اقدامات امنیتی و نظارتی را در مراکز درمانی تقویت کنیم. همچنین نیاز به حمایت قضایی داریم؛ البته قوانین فعلی هم می‌تواند پاسخگو باشد فقط باید جدی‌تر به آن نگاه شود. در برنامه‌های درازمدت و حتی میان‌مدت نیاز داریم که عمیق‌تر به موضوع نگاه کنیم.

وی با اشاره به اینکه خشونت نشان می‌دهد شکاف عمیق رفتاری و فرهنگی در جامعه ایجاد شده است، تصریح کرد: باید با دید وسیع‌تری به موضوع نگاه کنیم و به مسائلی که بر این امر اثر دارد، توجه ویژه‌ای داشته باشیم. فقر عامل مهمی بوده و آموزش بسیار تأثیرگذار است. ما باید مهارت‌های زندگی، مدیریت خشم و آموزش‌های دیگر را از بطن خانواده شروع کنیم. نیاز است آگاهی‌های جامعه را ارتقا دهیم تا جامعه ما نسبت به خشونت آگاه باشد. ناترازی‌های اقتصادی و اجتماعی هم داریم که باید حل شود. در جامعه‌ای که عدالت و امنیت احساس شود، خشونت کاهش پیدا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->